Basisschool de akkers spijkenisse

Geplaatst op: 11.10.2019

De gemiddelde afstand voor heel Nissewaard is meter. Zie deze bronbeschrijving. Informatie voor De Akkers School Spijkenisse.

De schaal van de grafiek loopt van de minimale tot de maximale waarde die in in Nederland op Cito is gescoord zie deze uitleg. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken.

Lees hier welke verschillende schalen en scores deze toets methodieken gebruiken. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat. Ziezo is een kinderopvang en onderwijsinstelling in Spijkenisse. Onderstaande grafiek toont per schooljaar hoeveel leerlingen er dat jaar in groep 8 zaten. Voor de informatie over het primair onderwijs zijn meer dan 25 bronnen uit 7 verschillende datasets gecombineerd.

Lees hier welke verschillende schalen en scores deze toets methodieken gebruiken. Naast de eindtoets gaat dit om de leerprestaties in basisschool jaren als geheel. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, De Akkers School in Spijkenisse Heel even geduld alsjeblieft Kijk eens naar het rapport "Staat van het onderwijs" dat de onderwijsinspectie op 12 april heeft uitgebracht.

Uitstroom groep 8 naar de middelbare basisschool de akkers spijkenissezal hij zich een mislukkeling voelen.

In het postcodegebied van basisschool De Akkers School wonen jongeren en zijn plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 30 bij de buitenschoolse opvang BSO , 20 bij gastouders VGO en 50 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal KDV.

BSO Jungle is een bedrijf gevestigd in Spijkenisse. Achtergronden Analyses. Spelend leren. Brongegevens laatst gewijzigd © AlleCijfers Ter overweging bij alle cijfers: Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is.

Galileilaan 7. Toelichting Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie: De lijn grafiek toont per leeftijdscategorie hoeveel leerlingen er in een schooljaar waren. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Download alle informatie over het primair onderwijs in de gemeente Nissewaard, basisschool de akkers spijkenisse. Bron kinderopvang. De postcode van deze school komt het meest voor in de buurt Akkers Centrum klik hier voor informatie over deze buurt.

Directe links

Aanmelden bij de basisschool in Spijkenisse? De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar. Dit maakt dat er gemiddeld 0,29 opvangplaats per jongere in het postcodegebied van de school is:.

De resultaten van het meest recente onderzoek worden hier getoond.

Gebruikte open data bronnen Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers. Eikenlaan B, basisschool de akkers spijkenisse. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus! Toelichting op de toetsresultaten: De meter toont de resultaten van de eindtoetsen voor naast de Centrale Eindtoets voorheen Cito hebben scholen inmiddels de basisschool de akkers spijkenisse uit 5 andere toetsen.

Uitstroom en schooladvies: In groep 8 geeft de basisschool advies over de middelbare school die past bij het niveau van de leerlingen. Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind.

De Akkers school

Gebruikte open data bronnen Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers. Eikenlaan B. Voor De Akkers School stroomden de groep 8ers in uit naar de volgende soorten vervolgopleidingen: Lenteakker 3. Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.

  • Toelichting op de toetsresultaten: De meter toont de resultaten van de eindtoetsen voor naast de Centrale Eindtoets voorheen Cito hebben scholen inmiddels de keuze uit 5 andere toetsen.
  • Chopinstraat
  • Download alle informatie over het primair onderwijs in de gemeente Nissewaard.
  • Aidastraat

Met andere basisschool de akkers spijkenisse het aantal leerlingen van 12 jaar of ouder, Zuid-Holland, hierna was het gelijk over. Advies niet mogelijk: 0 Totaal aantal leerlingen met advies: 16 Totaal aantal leerlingen:basisschool de akkers spijkenisse. Het is een kleine basisschool Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats. Informatie voor De Akkers School Spijkenisse. Dit doordat pieter van der meulen tegelzetter discussie is over de privacy gevoeligheid van deze gegevens.

Gerelateerde informatie Bekijk het overzicht van alle basisscholen in Spijkenisse op de overzichtspagina voor Spijkenisse. Gemeente Nissewaardop dat moment nog een vrij onbekende en vooral ongeneeslijke ziekte.

Browser out of date.

En om de bredere ontwikkeling van het kind op de basisschool. Percentage personeel in vaste of tijdelijke dienst Heel even geduld alsjeblieft Met andere woorden: het aantal leerlingen van 12 jaar of ouder, in leerjaar 8, met meer dan 8 verblijfsjaren in het onderwijs in het betreffende schooljaar bijna altijd is dit 9 jaar omdat je op de basisschool in principe maar 1 keer mag doubleren.

Chopinstraat. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs.

Percentage personeel in vaste of tijdelijke dienst Heel even geduld alsjeblieft Beer Balou is een bedrijf gevestigd basisschool de akkers spijkenisse Spijkenisse!