Heel licht streepje zwangerschapstest kruidvat early

Geplaatst op: 09.10.2019

En kon je toen al echt iets zien of was het toch nog te vroeg? Zou het dit keer ook hetzelfde gaan en zegt dat vage streepje iets, of is het wel een 'gezond' vruchtje en ben ik echt zwanger.

Ik zie op de onderste foto eigenlijk zonder te turen iets!

Ik heb gister een herkansing gedaan van een verzopen test. Dani weer thuis uit Turkije Misschien dat je teveel urine gebruikt heb en het dus meer tijd nodig had op te drogen?

Ik heb gisteren getest met een etos zt en wij kregen ook een heel licht streepje te zien. Hallo ik ben 5 dagen overtijd en zie steeds een licht streepje heeeelll licht.

Wat denken jullie. Of ga naar de dokter…. Mijn borsten zijn heel gevoelig, ik ben afgelopen dagen steeds heel moe en een beetje misselijk en slap. Van Sammiebammie In Zwangerschap.

Is maar net hoeveel hcg je aanmaakt. Maar ik lijk wel twee rare streepjes te zien. Je had maandag al een lichte streep op de test en dan gisteren nog eens dus ik denk wel dat je zwanger bent.

Ga naar pagina ...

Ik ben dol op schrijven en het delen van mijn kennis en persoonlijke ervaringen op dit blog. Zo net een test gedaan zie foto hopelijk duidelijk genoeg maar de test streep zie je, alleen die is wit? Paar dagen geleden had ik al onderwerp erover gestart, alleen ik twijfel nog steeds. Hallo allemaal! Vooralsnog hoop ik natuurlijk dat je zwanger bent. Ik ben te nieuwsgierig en dacht ik gooi alvast een test er tegen aan..

  • Mijn Nod was gisteren. Het resultaat is snel zichtbaar en wederom geen twijfels: een dikke paarse streep.
  • Waarom zou je veel geld uitgeven als het op deze manier kan? Denk zal het e

Nu kijk ik net omdat ik hem wil weggooien. Houston zondag 20 januari Eind oktober gestopt met de pil en 1 maart mijn eerste eisprong gehad. Ik zie m wel erg duidelijk hoor. Heb gister een test gedaan van etos en daar kwam een licht streepje in het wel of niet zwanger vakje.

VIVA nieuwsbrief

Het resultaat is snel zichtbaar en wederom geen twijfels: een dikke paarse streep. Ik weet alleen niet hoe sensitief deze testen zijn. Ik ben nou dan well ongesteld geworden 1 week telaat..

Wie heeft er ook zo een domme man!

Korte stoere meidennaam Van Momista In Babynamen 38 1 dag. Je zwangerschapstest is niet zo gevoelig Hoe minder gevoelig de test, hoe lichter je streepje is? Het lijntje dat je dan ziet is een indrooglijntje veroorzaakt door de urine die opdroogt. Had ik ook toen ik 1 dag overtijd was. Mijn schoenen passen niet meer sinds de zwangerschap.

Streepjes ontstaan niet zomaar.

VIVA op social media

Daarom mijn onzekerheid ook. Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Vandaag heb een early test van de Kruidvat gedaan. De gyn in ziekenhuis gisteren zei dat de test van gisteren niets was, negat

Lianne schreef:. Van Sammiebammie In Zwangerschap. Hoi Nathalie, die me wist te kalmeren! Off topic. Ik belde in paniek naar mijn vriendin, Ikzelf gebruik altijd geld terug laten storten zw. Dus negatief helaas. Welke vrouwen zijn er al in de eerste ronde zwanger geraakt. Vervolg op blog 1: verdriet en angst Van Aina In Zwangerschap 7 2 dagen.

Van Momista In Babynamen. Als m'n menstruatie niet doorzet na het weekend ga ik volgende week nog een keer testen, en anders: volgende maand weer nieuwe kansen!!!!! Deel Deze Pagina Tweet.

De enige digitale zwangerschapstest uit mijn rijtje is die van Clearblue. En dus deed ik braaf 4 dagen voor deze dag de test. Ik ben dol op schrijven en het delen van mijn kennis en persoonlijke ervaringen op dit blog.