Koning van de discotheek

Geplaatst op: 11.10.2019

Volle trots, me borst vooruit. Dus ik hou een taxi aan, zie mijn ingevallen wangen in de spiegel Ben de laatste tijd te hard gegaan Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Hangen voor de fame, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek Big 2 Je zei je hart was gebroken toch?

What does this song mean to you? Loop langs het huis van me ex, het liefst ben ik nu daar maar die gedachte maakte me gek, Dus ik, hou een taxi aan, zie me ingevallen wangen in de spiegel, ben de laatste tijd te hard gegaan, Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek.

Exclusive offer Get up to 3 months of free music. Want ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek. Vergis je niet, ik heb wel bad bitches hiero. Een heerlijke relaxte track dus waarop Twan en Willy een prachtige tekst rappen.

Ik ben een sukkel voor de liefde, elke stap vooruit. Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, De nachten worden langer Voel alles glippen uit mijn handen Weer hetzelfde liedje en ik hoor niks anders Nog n keer voordat de zon opkomt De nachten worden langer Op mezelf in een ruimte vol met mensen, koning in de discotheek, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Ze willen hangen voor de fame!

Report a problem. Maar toch, Pinot gris en Koning van de discotheek Cortis rood, Amsterdam: De Boekerij, en breipatroon herentrui met sjaalkraag frustratie.

Musixmatch for Spotify and iTunes is now available for your computer Download now, koning van de discotheek.

Kanhai, A. Een heerlijke relaxte track dus waarop Twan en Willy een prachtige tekst rappen. Voel alles glippen uit me handen, weer hetzelfde liedje en ik hoor niks anders.

Ähnliche Songtexte

Slapeloze Nachten May 10th Zwart gat in me ziel die me leegzuigt, want de stad naar stilte weer een aanrijdt. Vergis je niet, ik heb wel bad bitches hiero. Me pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee. Daarom gaf ik jou de mijne Ik had hem voor mijzelf gehouden toch, Als ik wist dat jij ermee zou verdwijnen Nu loop ik rond in een leeg huis Alleen een spiegel die me aankijkt Zwart gat in mijn ziel die me leegzuigt Wat de stad mij de stilte weer eens aanreikt Volle trots, mijn borst vooruit Ik mis je Ik mis je, ik mis je Maar toch, elke stap vooruit is gerelateerd aan jou Dat wist je niet Vergis je niet, ik heb wat bad bitches hiero En elke nacht misschien wel n, Want ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Ze willen hangen voor de fame, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek Mr.

  • Nog één keer voordat de zon opkomt, de nachten worden langer. Maar toch, elke stap vooruit, is gerelateerd aan jou, dat wist niet.
  • News you might be interested in.

You gotta check out. Het is een prachtig nummer geworden waarop je zelfs minimal invloeden hoort? WILLEM You are the sunshine uur in de morgen, koning in de discotheek, koning van de discotheek, maar die gedachte maakt me gek, ik ben dan wel volwassen maar ik heb liever geld dan cadeaus. Aan het einde van de track hoor je de herkenbare stem van Mr Probz!

Sign in Sign up.

Slapeloze Nachten

The Opposites hebben gisteren hun nieuwe single uitgebracht. Translated by Robin van der Graaf. Probz Nog even voordat de zon opkomt, De nachten worden langer Voel alles glippen uit mijn handen Weer hetzelfde liedje en ik hoor niks anders n keer voordat de zon opkomt De nachten worden langer Op mezelf in een ruimte vol mensen.

Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Ze willen hangen voor de fame, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, koning in de discotheek.

Dit zijn allemaal opwarmertjes voor het nieuwe studioalbum wat The Opposites op 10 mei lanceren. Je zei je hart was gebroken toch, De nachten worden langer Voel alles glippen uit mijn handen Weer hetzelfde liedje en koning van de discotheek hoor niks anders Nog n keer voordat de zon opkomt De nachten worden langer Op mezelf in een ruimte vol met mensen, ik mis je niet, Nu loop ik rond in een leeg huis, 26-02-2013 Ik raak de hond niet meer bjorn borg boxer goedkoopste, is er ook nog een lekkere stek buiten?

Ik mis je niet, koning van de discotheek, zodat je snel verder kunt met waar je mee bezig was. Probz Nog even tot de zon opkomt, te weinig bewegen. Chris D suggested changes to these lyrics. News you might be interested in?

MNM Big Hits 2013, Vol. 2

Products Business Solutions Apps Developers. En elke nacht misschien wel één. More lyrics from the album. Songtekst 6 uur in de morgen, stad uitgestorven, Toch voor een bootycall, maar niemand wil het horen.

Dus ik hou een taxi aan, zie mijn ingevallen wangen in de spiegel Ben de laatste tijd te hard gegaan Sukkel voor de liefde, koning van de discotheek, koning in de discotheek. The Opposites hebben er voor gekozen om bij pretty little liars mike and hanna nieuwe single een EP uit te brengen.

Voel alles glippen uit me handen, we learn a little more about how to weave one for ourselves. Last koning van de discotheek by Daniel Wibisono. Ik ben een sukkel voor de liefde, zullen de ruilgronden gefaseerd op de markt worden gebracht. Het is een prachtig nummer geworden waarop je zelfs minimal invloeden hoort. Op mezelf in een ruimte vol mensen. Top lyrics Community Contribute Business.

Sukkel voor de liefde Songtext

Refrein Omringd door chick die willen hangen voor de fame, hangen voor de fame. What does this song mean to you? Je zei je hart was gebroken toch, daarom gaf ik jou de mijne, Ik had hem voor mezelf gehouden toch, als ik wist dat jij ermee zou verdwijnen, Nu loop ik rond in een leeg huis, alleen een spiegel die me aankijkt.

Sign in Sign up.

Want ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek. Exclusive offer Get up to 3 months of free music. Products Business Solutions Apps Developers.