Ranking de stars uitzending gemist

Geplaatst op: 13.10.2019

In Ranking the Stars worden per aflevering twee niet-alledaagse vragen aan de bekende Nederlanders gesteld, zoals "Wie zou het makkelijkst veertig dagen zonder seks kunnen? Roddelen de vrouwen er op los, dissen de mannen elkaar of wordt het een gevecht tussen de seksen?

Ranking the Stars kenmerkt zich door een open sfeer, de presentator en en de deelnemers nemen elkaar geregeld op de hak en doen vaak opmerkelijke uitspraken en openbaringen.

Uitzending van 23 November Roddelen de vrouwen er op los, dissen de mannen elkaar of wordt het een gevecht tussen de seksen? De tiende editie jubileum wordt gevierd met een bijzo Media , Medialaan. Officieel moet iedere bekende kandidaat raden hoe de top 10 van de mensen eruitziet om zodoende zoveel mogelijk punten te verdienen, maar vaak laten ze hun eigen mening ook meewegen. De zomermaanden een komen er weer op aan, dus door maakt Paul de het Leeuw zich op voor een de nieuw seizoen van uit Ranking the op Stars.

Degene of degenen die in n uitzending de meeste punten krijgt, wint de desbetreffende aflevering. Seizoen 9 - Aflevering 3. Seizoen 9 - Aflevering 1! Er worden hen vragen voorgelegd over zichzelf en over de anderen. Netwerk of omroep.

De uit BN'er die deze uitkomst het best op tv in weet in te schatten, wint op tv het spel. Omdat de rechten van Ranking the stars bij Ranking the stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Navigatiemenu

Door op een door draai van Paul de Leeuw aan op uit het nieuwe Rad wint hij van of zij kaarten voor een een een fantastisch of verschrikkelijk het concert.

De presentatie van het programma is in handen van Paul de Leeuw. Uitzending van 22 Mei Seizoen 12 - Aflevering 4 - Herhaling. Geraadpleegd op 21 oktober Wie beschikt over een gezonde dosis humor? Deze week bestaat het team uit Richard Groenendij

In deze aflevering: o. Met: royalty expert Marc van der Linden, presentatrice Mariska van Kolck, play. Ranking the Stars: Ho Ho Ho. Ranking the Stars zorgt weer voor heel wat oraal vuurwerk. Seizoen 10 - Aflevering 6.

Marc-Marie Huijbregts in nieuw seizoen

Te gast zijn onder anderen Deze week bestaat het team uit Uitzending van 14 November

Op Hebikietsgemist! In de uitzendingen wordt beweerd dat voor iedere vraag door een panel van mensen van tevoren een top 10 samengesteld is, ranking de stars uitzending gemist, waarin de bekende kandidaten zijn "gerankt". Deze aflevering de volgende vragen: - Voorbeeldvraag: Met welke man gaat een vrouw het liefst over de rode loper. Met o. Yvon Jaspers [11].

Gisteren op 3

Uitzending van 23 November Eenvoudig zappen op je pc! Seizoen 12 - Aflevering 5. Ranking the stars gemist?

Met tien heren? De winnaar van de aflevering van seizoen 10 mocht twee nachten verblijven in het vakantiehuisje van Catherine Keyl op Ameland.

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Herhaling. Wie beschikt over een gezonde dosis humor. De zomermaanden komen er weer aan, dus maakt Paul de Leeuw zich op voor een nieuw seizoen van Ranking the Stars, ranking de stars uitzending gemist. Ranking the Stars. Tien BN. Aflevering 5 - Herhaling.

Seizoen weight watchers belgie recepten - Aflevering 5.

Paul de Leeuw terug met nieuw seizoen

Het is zomer de en dus met geven iedere week naar tien bekende Nederlanders tijdens zich weer het helemaal bloot een in het Ranking the Stars-panel.

In deze speciale nieuwjaars Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 6 jul om Omdat de rechten van Ranking the stars bij Ranking the stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Ranking The Stars: The Afterparty. Uitzending van 23 Mei Seizoen 9 - Aflevering 3!