Stairway to heaven utrecht recensie

Geplaatst op: 12.10.2019

Lekker eten  · Hippe sfeer. Maar omdat we met een redelijke groep waren, weet ik niet hoeveel zij had betaald. Het avondeten was goed, maar niets bijzonders.

Stairway, Utrecht. Ook werden drankjes vergeten te brengen, moesten we vragen om bestek en klopte de rekening niet. Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt? Een van de redenen dat ik dat denk, is omdat er heerlijk verse gerechtjes bijzitten zoals de scones en de chocoladebroodjes.

De jarige kreeg een wijntje in Stairway to Heaven, het caf van Westbroek aan de Mariaplaats in Utrecht.

En er kwam niemand langs om te vragen of alles naar wens was en of we nog thee wilden. Eten was lekker en goed. Tafel afruimen terwijl iemand nog niet uitgegeten was kan echt niet. Beoordelingen filteren. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Leuke locatie.
  • Νικος Λαρυγγακης raadt Stairway to Heaven officieel aan. Tomatensoep te pittig om te eten, tomaat proef je niet meer.
  • Zoek een ander leuk tentje.

Geniet van onze high tea

Mee denken in een oplossing was niet aan hun besteed. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. De deal bestond uit een mixed grill. Arts ziekenhuis btw one Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt.

Apollo Hotel Utrecht City Centre. Stairway, Utrecht. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, zoveel werk is het dus niet!!. Werk zelf in de horeca, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Stairway to heaven utrecht recensie hij eindelijk kwam gaf ik meteen aan dat het veel te lang duurt.

En omdat afwachten niet in zijn aard zit, beperkt Rijnbergen zich niet tot de binnenstad en sloeg hij de afgelopen jaren ook zijn vleugels uit in de Utrechtse wijken.

Contactgegevens

Is dit een Amerikaans restaurant? Verder werd het restaurant terwijl we aan het eten waren omgetoverd in een full blown disco, zodat je elkaar niet aangeschreeuwd kon krijgen. Geen thermoskan of waxinelichtje er onder. Land: Nederland Nederland België Servië.

Lees ook onze privacyverklaring. Is dit een pizzeria! Ondertussen was het ei van de club sandwich al koud geworden voordat hij op tafel stond! Hoe was jouw ervaring. Social deal gekocht voor 2 uur tafelen.

Wat is jouw smaak?

Of we het nog steeds wouden. Minimum: 1 , Maximum: De hapjes zelf waren wel lekker en uitgebreid.

  • De jongedame van de bediening voorzag ons snel en vriendelijk van een drankje en de kaart.
  • Is dit een Amerikaans restaurant?
  • Met een groep bij de Stairway eten is een ramp.
  • Met een onverschillige "Okee" liep de bediende in kwestie vervolgens weer weg, geen compensatie of excuses te bekennen.

Profiel Lid worden. Hotels in de buurt. De tafels waren niet eens schoongemaakt, stairway to heaven utrecht recensie. Overnachten Hotels in de buurt. Wil je tekst overnemen of een video fragmentmail dan naar copyright volkskrant, les facilita los contactos oficiales en las investigaciones? De club sandwiches waren duidelijk zelfgemaakt en smaakten erg goed? Eten was op zich wel ok.

Hoe was jouw ervaring?

Ik ben er laatst op een donderdagmiddag een drankje gaan doen met mijn nichtje. Mijn tweede bezoek aan Stairway to Heaven vond gistermiddag plaats. Ondanks de nare reviews toch het terras van Stairway gepakt.

Paul van Ent. Een biefstukje-champignons. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.