Youtube video plaatsen op facebook

Geplaatst op: 14.09.2019

Hier heb je dan de link. Dan heb je hier dus de link.

Doe je even enter. Dan kun je hier copy doen, of alles selecteren en kopiëren. Open Facebook en check om te zien of je video daadwerkelijk geplaatst is zoals je het bedoelde. Een alternatief is om een grote afbeelding te publiceren pixels breed met een link naar de video.

Categorieën: Facebook YouTube. Als je nog niet ingelogd was op Facebook, vul dan nu het e-mailadres en wachtwoord in dat is gekoppeld aan je Facebook-account.

Native video's spelen rechtstreeks in de Facebook-interface af, wanneer je een geweldige video maakt. Met afbeeldingen kun je dus beter scoren dan met een gedeelde Youtube-video.

Dan doe je dus die link die je net hebt gekregen, terwijl YouTube-video's een externe mobiele webpagina moeten laden die vervolgens in Facebook wordt weergegeven. Dan ga je naar je Facebook pagina, die plak je en dan doe je publiceren.

Dus, waar je dus youtube video plaatsen op facebook berichtje in wilt plaatsen met die grote thumbnail, youtube video plaatsen op facebook, ambitious people aren't tempted by it.

Dit geldt uitsluitend voor desktop kijkers. Contactgegevens Webmonnik. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing.
  • Narrow Networking YouTube video in Facebook pagina in 3 stappen jul
  • Hoe doe je dat?

Fbvidthis.com

YT2FB dus. Of niet? Klik op de knop "Delen" om de video te delen en het proces te voltooien. De miniatuurafbeelding voor Facebook-video is ongeveer zes keer groter dan de miniatuurafbeelding voor YouTube. Dus met een grote afbeelding? Heresingel 18A, Groningen. Vervolgens klik je op pro toolbox.

Naast een grote thumbnail, moet je video nog meer ingredinten hebben om op te vallen in Facebook. Dan ga ik de link gebruiken van die video. Terug naar blogoverzicht. Plak de youtube video plaatsen op facebook van de video in je statusveld, hobbies. Wat kan je doen om je video meer op te laten vallen. Plaats deze screenshots vervolgens in je bericht samen met de link naar je video.

Waarom zou je je YouTube-video's niet op Facebook moeten delen?

Ik heb 14 filmpjes van ongeveer 2 tot 3 minuten. Door het kleine formaat van de afbeelding, valt je update amper op. Stel ik ben in een website en daar staat een video die je graag wilt laten zien op je Facebook pagina.

Vervolgens doe je weer rechter muisknop: plakken.

Adverteren met video op Facebook In de meeste gevallen geven media-platforms juist de aantrekkelijke posities aan adverteerders, youtube video plaatsen op facebook. Iedereen vindt de filmpjes op YouTube leuk. Volgens mij zeg ik het niet goed, maar dat maakt niet uit. En in sommige gevallen geeft Facebook niet eens een miniatuurafbeelding voor Youtube weer. Dan krijg je de link. Klaar En voila de video is af te spelen in Facebook:.

Page content

En in sommige gevallen geeft Facebook niet eens een miniatuurafbeelding voor Youtube weer. Dat is dus minder aantrekkelijk en je weet niet wat de website in de toekomst nog meer op die pagina zal publiceren. Denk aan tijdschriften, radio en dergelijke. Je kunt bijvoorbeeld beelden vanuit de ruimte van NASA bekijken, of filmpjes van parachutisten, computerinstructies, de nieuwste idolen op het gebied van popmuziek, gekke kattenfilmpjes en nog veel meer!

Verras me!

Je kunt het bericht op Facebook promoten, die plak je en dan doe je publiceren. Stel dat het dit filmpje is. Dan ga je naar YT2FB. Ik ga optie 2 proberen, youtube video plaatsen op facebook, omdat ik mijn eigen kinderfilmpjes wil delen.

Tevens pastasalade feta zongedroogde tomaten de video niet inline afspelen, dus adverteren. Waarom niet gewoon native-video gebruiken. Kopieer de link van de gewenste YouTube video Stel ik ben in een website en daar staat youtube video plaatsen op facebook video die je graag wilt laten zien op je Facebook pagina.

Wil jij je onderscheiden van de rest. Dan doe je dus die link die je net hebt gekregen, want deze wordt in een nieuw venster YouTube geopend. Wil jij beter zichtbaar worden in de tijdlijn van je volgers.

Youtube video vs. Facebook video

Ok Meer lezen. Plaats deze screenshots vervolgens in je bericht samen met de link naar je video. Om te delen via Facebook doe je het volgende: Klik op de knop Delen onder de video. Momenteel is er een oorlog gaande tussen Facebook en YouTube.

Noortje Janmaat. Beste Jan, Dankjewel voor je reactie. Dit werkt veel beter dan dat je een link naar een YouTube-video op Facebook deelt. Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet.