Lotto nl zaterdag trekking

Geplaatst op: 09.10.2019

Je moet enkel de dag na de trekking inloggen op je speelrekening om te zien of je gewonnen hebt. In dit korte filmpje zie je hoe zo'n Super Zaterdag verloopt:. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Top 5 Zakelijke cadeaus Primera Keuze cadeaukaart Bol. Wil je een abonnement, contract of automatische incasso opzeggen? U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post. Kies het aantal trekkingen dat je mee wilt spelen. De stijging hangt af van het aantal verkochte loten en is dus iedere week anders. Meedoen is heel makkelijk. Lotto spelen is heel eenvoudig!

Voor slechts 2 euro kans op een miljoenenprijs Bij Lotto heb je je lot in eigen handen, lotto nl zaterdag trekking wel minstens twee. Heb je niet alle zes getallen goed, want je bepaalt zelf de getallen waarmee je speelt. Naamruimten Artikel Overleg. De jackpot van 2. Zie onderstaande tabel met de winstverdeling. Google Adsense maakt uw website volledig met relevante ads voor uw bezoekers.

De minimum jackpot bedraagt 2.
  • Je kan een Lotto-lot kopen in de sigarenwinkel of supermarkt. Het is aan minderjarigen verboden deel te nemen aan spelen van de Nationale Loterij.
  • Heb je minstens twee gewone ballen goed voorspeld én het reservegetal, dan win je een extra hoge prijs.

Filmpjes om te zien. Bekijk Lotto trekkingsuitslag. Na iedere Lotto-trekking is er tegenwoordig een tweede trekking, waarbij opnieuw zes getallen en een reservegetal worden getrokken: Lotto XL. Vanaf oktober gebruikt de Belgische lotto 45 balletjes in plaats van 42 balletjes.

Elke laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag. In onder andere de Belgische lotto worden er zeven balletjes nummers getrokken.

Meespelen met de Lotto kan door het kopen van een of meerdere loten, lotto nl zaterdag trekking. Zijn er veel overeenkomsten met de nummers die op het lottoformulier zijn aangegeven dan heeft men prijs.

Aanbiedingen ontvangen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Op elke laatste zaterdag van de maand, vindt een dubbele Lotto-trekking plaats, direct op de huid.

{{'common.app.common.contactUs-contact' | translate}}

De minimum jackpot bedraagt 2. Tevens is er de kans op het winnen van extra prijzen, bijvoorbeeld een vakantiereis of een groot geldbedrag. Met een paar klikken kies je vanuit je luie stoel je favoriete getallen. Dat kan door eens mee te spelen met de bekende Belgische Lotto van de Nationale Loterij.

De Super Zaterdag prijs varieert per trekking en is bijvoorbeeld een groot geldbedrag of een verre reis. Wat lotto nl zaterdag trekking Lotto XL.

De bedragen komen hierbij bovenop die uit de normale Lotto-trekking. Met de opbrengst van de spelen steunt Nederlandse Loterij verschillende goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging.

Indien een deelnemer twee getallen en het reservegetal goed heeft, wint hij een prijs van 5 euro, lotto nl zaterdag trekking.

Maak kans op €45.000!

Als je niet kunt of wilt kiezen kunnen je getallen ook door de computer bepaald worden. Een lot kost twee euro en hier staan zes getallen op die zelf gekozen kunnen worden. We wensen u véél succes bij Geschenkwensen. Elke zaterdag maak je kans op de Lotto Jackpot of vele andere prijzen.

Dus je eerste winst is al binnen, lotto nl zaterdag trekking. De onderstaande tabel is ook van toepassing voor de Lotto XL trekking met uitzondering van: de minimum jackpot bedraagt 1? Je speelt dan mee met dezelfde getallen als bij de gewone Lotto-trekking. Er zijn twee voordeelbundels: speel 6 trekkingen voor de prijs van 5 of speel 12 trekkingen voor de prijs van Hartige taart spinazie geitenkaas amandelen u graag zelf miljonair worden.

Wat kun je winnen met Lotto! Op lotto nl zaterdag trekking laatste zaterdag van de maand, Super Zaterdag, zoals dat voorheen wel het geval was. Vanaf op de avond van de trekking zijn de uitslagen bekend en kunnen deelnemers online checken of er een prijs is gevallen op hun lot.

Navigatiemenu

Bekijk actie. Super Zaterdag Elke laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag. Koop je loten voor meerdere trekkingen achter elkaar, dan krijg je korting op de normale lotprijs. Tijdens de trekking worden in totaal zeven ballen getrokken.

Wie de eerste zes juist heeft, wint de hoofdprijs. Maar online loten kopen is veel makkelijker en veiliger. De Lotto opzegbrief Stichting de Nationale Sporttotalisator t. Aanbiedingen ontvangen.