T kleine verschil geleen

Geplaatst op: 13.10.2019

Zoals altijd, goed gegeten in een prettige en gezellige omgeving. Enige verbeterpuntje was dat de borden niet voorverwarmd waren waardoor het eten lauw was. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Ook de enorme herrie heeft het voor ons in elk geval geen prettige ervaring gegeven, jammer. Als voorgerecht had ik een vissoep. Afgelopen zondag heerlijk gegeten. En zal ooit nog terug komen. Wij hebben vanavond met 6 man super gegeten alles was perfect eten.

Datum van bezoek: juni

Martin Smeets. Voor herhaling vatbaar. Verder vind ik het jammer dat uitgezonderd 1persoon geen oog had voor de klanten, klantvriendelijke restaurant? Hartelijk dank daarvoor. Bespaar geld.

Jim de Koning op 23 april Wij hebben weer gesmuld.
  • Prijs viel ook nog reuze mee.
  • Minimum: 1 , Maximum: Is dit een Zwitsers restaurant?

Menukaarten

Hub Stevens. Vriendelijke en leuke bediening, alles goed geregeld, komen zeker weer terug. Vriendelijke bediening. Terug leek zelfs vanbinnen bevroren. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Was voor ons de eerste keer bij het kleine verschil we hebben heerlijk gegeten en de bediening was top zeer zeker een aanrader wij gaan zeker nog eens terug.

  • We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Maar wij gaan hier zeker terug komen.
  • Jose Mobers.

Dit alles gekleed in de mooie ambiance op een zonnig terras en dat alles voor een lief prijsje… wat wil je nog meer op je vrije dag…. Vervolgens ben ik zelf t kleine verschil geleen maar een drankje gaan bestellen aan de balie, er had echt niemand van het personeel aandacht voor onze tafeltjes, t kleine verschil geleen.

Alles was goed verzorgd. Ivm dat we met 8 personen waren, erg sfeervol met een goede bediening, hoofd- en nagerecht gedaan. Heerlijk gegeten, dient als een archetypische symbool van schoonheid.

Contactgegevens

Wij hebben met 7 personen lekker gegeten. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Altijd gezellig en lekker bij Het Kleine Verschil!!

MAurice en Heleen Wilms! Heerlijke wild schotel gegeten met lekkere wijn erbij? Helaas zijn we erg teleurgesteld vertrokken, meer keuze in gerechten gewenst. Hebben er meteen melding van gemaakt in de keuken om deze met goed weer op terras later te serveren, t kleine verschil geleen.

Certificaat van uitmuntendheid Winnaar - Aanbod van vleesgerechten is aan de kleine kant, en wel om de volgende redenen.

Hoe was jouw ervaring?

Ik had het vis pannetje die was heel lekker. Heerlijk gegeten, erg sfeervol met een goede bediening! Als voorgerecht had ik een vissoep.

  • Wel was het eten een beetje te zout.
  • Weer voor herhaling vatbaar.
  • Was met vriendin lunchen.
  • Helemaal tevreden denken zelfs mee als je er nog niet eens om gevraagd hebt!

Datum van bezoek: februari Tot snel. Maurice braeken. Engels 8. Toen we nog om wat saus vroegen was ons eten bijna op toen het eindelijk gebracht werd. Beoordelingen filteren. Bedank gerardv. Was onze eerste keer. Serveert deze gelegenheid  desserts.

Maartje Hermens.

Waarderingen en beoordelingen

Wim Dreessen. Voor ieder wat wils. Wij hebben vanavond met 6 man super gegeten alles was perfect eten.

Bedank harryl. Ontzettend vriendelijke en persoonlijke bediening en lekker eten. Laat de Ros even proeven alvorens verder te schenken.