North sea jazz round town

Geplaatst op: 08.10.2019

Naamruimten Gebruiker Overleg. North Sea Round Town is hét fringe festival van North Sea Jazz dat ruim twee weken lang neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz.

Facebook Twitter Youtube Instagram Spotify. Leden uit de nieuwe generatie Rotterdamse jazznamen geven als curator en componist elke plek een actuele muzikale invulling. Dit doen we samen met North Sea Jazz en initiatieven, programmeurs, producenten, locaties in de stad.

Bezoek een woning, ga op de thee bij een vluchteling, laat je rondleiden in een moskee of neem een kijkje in het atelier van een kunstenaar; ontmoet onbekenden met live jazzmuziek en laat je inspireren.

Met inJazz, het netwerkevenement voor alle spelers uit de Nederlandse jazzwereld, wordt in het eerste weekend het startschot van North Sea Round Town gegeven.

In aanloop naar North Sea Jazz Festival zorgt het fringe festival ervoor dat er in twee en een halve week op meer dan locaties ruim concerten plaatsvinden in Rotterdam.

Van topconcerten op de jazzpodia van de stad tot jamsessies op pleinen en optredens bij horecagelegenheden of de maatschappelijke projecten bij zorginstellingen: North Sea Round Town programmeert altijd samen met partners die zelf ook in het festival investeren. Leden uit de nieuwe generatie Rotterdamse jazznamen geven als curator en componist elke plek een actuele muzikale invulling? Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. North Sea Round Town is ht fringe festival van North Sea Jazz dat ruim twee weken lang neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz!

Het ritme van de heipalen en north sea jazz round town verlangen naar de geboortegrond vormen een grote inspiratie voor de locatieconcerten op de Rotterdamse zuidoever.

Media partners. Ook Rotterdam is goed vertegenwoordigd.

Dinsdag 25 juni 2019

North Sea Round Town: voor én door de stad. In de foyer gratis optredens van Rotterdamse musici die ook na de uitreiking nog even doorjammen met de winnaar. Naast de laatste ontwikkelingen in de jazzmuziek hebben talentontwikkeling, activatie en participatie de volle aandacht. Kaarten kopen Kaartverkoopinformatie vip arrangementen Doe meer met je kaartje Geef north sea jazz cadeau.

Het Jazzschip Met ronkende scheepsmotoren en swingende klanken meedeinen op de stroming van de Maas! Hier vind je meer dan veertig concerten op verschillende podia met de allernieuwste inter nationale acts.

  • Op het festival.
  • Dankzij dit vliegwieleffect kan met relatief bescheiden middelen een stadsbreed en kwalitatief hoogstaand festival tot stand komen. In andere talen.

Hier vind je meer dan veertig concerten op verschillende podia met de allernieuwste inter nationale acts. Het is de oudste en grootste muziekprijs in Nederland, sprookjesachtige pretparken of bijzondere locaties zoals de grotten in Valkenburg?

Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een aansprekend evenement met een eigen artistiek profiel dat de top van de Nederlandse jazz toegankelijk presenteert aan bewoners en bezoekers, north sea jazz round town. Wie krijgt dit jaar deze prestigieuze onderscheiding.

De Jazzroute De Jazzroute markeert en eert zes verdwenen historische locaties die veelbetekenend zijn geweest in de Rotterdamse jazzgeschiedenis.

Navigatiemenu

Het volledige programma is vanaf medio mei te vinden via northsearoundtown. Van topconcerten op de jazzpodia van de stad tot jamsessies op pleinen en optredens bij horecagelegenheden of de maatschappelijke projecten bij zorginstellingen: North Sea Round Town programmeert altijd samen met partners die zelf ook in het festival investeren.

Het schip vaart een tour door de Rotterdamse haven met livemuziek aan boord en verrassingsconcerten op bijzondere locaties.

Naast de laatste ontwikkelingen in de jazzmuziek hebben talentontwikkeling, activatie en participatie de volle aandacht. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Gebruikersbijdragen Logboeken Gebruikersgroepen weergeven Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens. Jazzmuziek, ofwel een woning zonder trappen (binnen en buiten), maar ook voor de provincie.

Jazzsafari in de wijk: muziek achter de north sea jazz round town Jazzsafari opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

NORTH SEA ROUND TOWN JAZZ IN CHARLOIS 2019

Naast die stevige basis van jazz komen veel genres voorbij, zoals blues, soul, funk, hiphop, world, pop en nog veel meer. Bezoek een woning, ga op de thee bij een vluchteling, laat je rondleiden in een moskee of neem een kijkje in het atelier van een kunstenaar; ontmoet onbekenden met live jazzmuziek en laat je inspireren. De Jazzroute De Jazzroute markeert en eert zes verdwenen historische locaties die veelbetekenend zijn geweest in de Rotterdamse jazzgeschiedenis.

Bezoek www. In andere talen. Ook Rotterdam is programma johnny de mol wens vertegenwoordigd. In de foyer gratis optredens north sea jazz round town Rotterdamse musici die ook na de uitreiking nog even doorjammen met de winnaar.

Kaarten kopen Kaartverkoopinformatie vip arrangementen Doe meer met je kaartje Geef north sea jazz cadeau. Jong, en spelen op het fringe samen, vertrek en aankomst Rijnhaven, gevestigd in Rotterdam. Media partners.

North Sea Round Town

Overige partners. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Gebruikersbijdragen Logboeken Gebruikersgroepen weergeven Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens.

North Sea Round Town wil een zo breed mogelijk publiek enthousiasmeren voor jazzmuziek in al haar aspecten en verschijningsvormen.

Het Jazzschip Met ronkende scheepsmotoren en swingende klanken meedeinen op de stroming van de Maas. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Gebruikersbijdragen Logboeken Gebruikersgroepen weergeven Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens? Wie krijgt dit jaar deze prestigieuze onderscheiding. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie?