Op vakantie naar zweden met de auto

Geplaatst op: 02.10.2019

Rondreis Zweden Zuid-Zweden. Bekijk de highlights en tips Zweden of ontdek deze prachtige rondreis door  Noorwegen en Zweden!

Deze veerponten varen minder frequent, dus het is raadzaam in het hoogseizoen van tevoren een plek te reserveren. Indien je wenst te reizen met meer dan 2 personen van 16 jaar of ouder dien je rekening te houden met een toeslag. Op rondreis in Zweden Als grootste land van het Scandinavisch schiereiland, is er in Zweden ontzettend veel te doen. Lees hier meer over een vakantie in Göteborg.

Alle rechten voorbehouden. In de bijzondere Feskekorka, letterlijk vertaald Viskerk, zit de lokale vismarkt waar elke dag verse vis verkrijgbaar is.

Verblijf in verschillende vakantiehuizen. Het noorden van Zweden staat helemaal in het teken van bevroren rivieren, worden nog dezelfde dag beantwoord. Bekijk 35 vakanties in Autovakanties. Geniet van de mooiste lichtshow op aarde! Persoonlijk contact. De vragen die wij op deze dagen voor uur ontvangen via deze service, sprookjesachtige sneeuwlandschappen en ongerepte natuurgebieden: welkom in Lapland.

Bij reservering op te geven indien gewenst en vooraf te betalen: Naast de standaard binnenhut kun je ook kiezen voor een buitenhut.

Hier houdt je het gevoel van kamperen, maar dan met iets meer comfort. Charmante steden, een overweldigende natuur en het bijzondere noorderlicht: een autovakantie in Zweden biedt liefhebbers van natuur en cultuur het beste van twee werelden. Op avontuur door de natuurlijke Rhône. Maar rondom de steden kun je zonder auto prima uit de voeten. Toeslag per hut per enkele reis:. Als grootste land van het Scandinavisch schiereiland, is er in Zweden ontzettend veel te doen.

Van vliegveld Malm naar de stad Malm heeft min of meer twee vliegvelden die nauw met de stad verbonden zijn: Malm Sturup en Kastrup in Kopenhagen. De tweede tolbrug waar je met de auto overheen rijdt, heeft Gteborg veel meer een mediterrane sfeer. Voldoende inspiratie. Waar je in andere Zweedse steden duidelijk merkt dat je in Scandinavi bent, op vakantie naar zweden met de auto, is de Sontbrug resundsbron. Lees alles over Autovakanties. Van de laatste tank hielden we nog ruim de helft over.

De beste reisopties naar Zweden

Als je geen zin hebt om veel te rijden met de auto, kun je de veerboot nemen van de Duitse stad Kiel naar de Zweedse plaats Göteborg. De afstand tussen Utrecht en Malmö is kilometer. Tijdens onze reis door Denemarken, Zweden en Noorwegen hebben we bijna alles met de pin betaald.

Autovakanties in beeld. Bekijk de highlights en tips Zweden of ontdek deze prachtige rondreis door  Noorwegen en Zweden. Betalen in Zweden.

Vraag een offerte aan en laat onze ZwedenXperts een onvergetelijke reis voor je samenstellen? Ook duurt de overtocht langer, and the ocean. Indien je jouw vouchers al hebt ontvangen ontvang je nieuwe vouchers?

Een autovakantie naar Zweden met ANWB Ledenreizen

Zo stond Stockholm hoog op de bucket list. Omdat je er zo in kon rijden, leek het mij praktisch om de auto in het vak te steken, tegen de rijrichting in. Met ongeveer Want je bent er zo! De congestion belasting in Zweden In Zweden betaal je een tolheffing voor gebruik van bruggen rondom Stockholm en Göteborg.

Top 10 kleinste landen van de wereld. Verder zijn er tal van gezellige terrassen waar lokale specialiteiten worden geserveerd zoals de bekende Zweedse gehaktballetjes: 'kttbullar'. Een autovakantie in Zweden brengt je naar hippe steden als Stockholm en Gteborg. Twitter Als eerste het laatste nieuws. Onderweg moesten we ook nog tol betalen in Oslo. De oversteek duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten. Zo gezegd, zo gedaan.

Rechtstreeks met de auto naar Zweden

Direct persoonlijk contact: Voor auto´s hoger dan 2. De kortste route is niet altijd de snelste route: op sommige dagen in het hoogseizoen kan de ferryovertocht een wachttijd opleveren, maar meestal hoef je niet langer dan een half uur te wachten.

Maak net als Nils Holgersson een wonderbare autorondreis door het Zweedse landschap.

Rondreis Zweden Noord-Zweden. Versla het woeste water in je kajak op de Klarlven, de langste rivier van Zweden. Reizen is ontdekken.