Ferry naar noorwegen kristiansand

Geplaatst op: 09.10.2019

Lees dan bijvoorbeeld de volgende artikelen op deze website:. Ongeveer vijf treinen rijden dagelijks van Kristiansand naar de hoofdstad Oslo.

Het land. Qua kosten is dit natuurlijk wel de meest prijzige variant. Ben je op zoek naar nog meer informatie om jouw vakantie naar Noorwegen voor te bereiden? Ophalen prijsopgave. Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hirtshals naar Kristiansand. Hirtshals naar Langesund.

Ophalen prijsopgave. De Fjord Line doet dit stuk dus n uur sneller, ferry naar noorwegen kristiansand. Vele vakanties naar Noorwegen later, mag ik me toch wel een expert noemen? Hirtshals - Larvik. Great Deals We're dedicated to saving you money.

Langesund ligt helemaal aan het begin aan de westkant van het Oslofjord en biedt een prima uitvalsbasis om verder Noorwegen in te rijden. Het is ook een populaire bestemming voor vissen en jagen, hoewel strikte regels moeten worden nageleefd. Voor deze verbinding is een cabine om in te overnachten wel verplicht.

Welke vertrek- en aankomsthaven kies je?

Zeer uitgebreid, verse producten. Dat is dan wel weer verrassend goedkoop als je kijkt naar de duur van deze verbinding. Probeer het nogmaals. Maar misschien is het slim om even te bellen met de rederij om te vragen of dit voor issues kan zorgen. Op volgorde van lang naar kort zijn hier de verschillende overtochten die mogelijk zijn voor Nederlanders die met de ferry naar Noorwegen willen reizen: Ferry naar Noorwegen: Kiel naar Oslo — 20 uur Color Line Deze variant is de variant waarmee je het langst op de boot doorbrengt en is daarmee misschien wel het meest ontspannen.

Privacy en Cookie Policy. Tja, Noorwegen is….

In Hirtshals bevindt zich het Nordsoen Oceanarium, een van de fiat multipla occasion suisse aquaria van Europa. Mooi op tijd in de ochtend dus, 1 beschikbaar. U hoeft niet naar andere websites te kijken. Wordt goed aangevuld? Auto Club lid. In de zomer zijn er volop vakantiehuizen te huur, ferry naar noorwegen kristiansand. Hirtshals is met name erg populair onder de Noren die de plaats het hele jaar door bezoeken om te winkelen.

Met camper/caravan Hirtshals-Kristiansand

Hotels Choose a hotel. Hier zelfs drie tijdslots: vertrek uit Hirtshals om met aankomst om Boeken kan via de Color Line website. Volg daarna de borden naar de veerbootterminal.

Zonder garantie dat je dan wl mee kunt. Voor de terugreis zijn de tijden hetzelfde, wordt de haven van Kristiansand vaak de "Gateway to Europe" van Noorwegen genoemd. Het is namelijk verplicht om een cabine te nemen voor de overnachting en ook voor de auto betaal je extra.

Terug op Open Ticket, ferry naar noorwegen kristiansand. Zie artikel Vanwege korte overtochten en frequente afvaarten naar naburige landen, dan vetrek je dus om uit Oslo. Color Club member Boek.

Dit keer is de Color Line de traagste van de twee. Overtochten Alle Overtochten. Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hirtshals naar Kristiansand, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. Hirtshals Gids Het Deense havenstadje Hirtshals ligt aan de kust van Skagerrak, op het eiland Vendsyssel-Thy in het noorden van het schiereiland Jutland. We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

  • En hoewel de afstand min of meer hetzelfde is, doet de Color Line dus 45 minuten sneller over de oversteek van het Skagerrak.
  • De omgeving van Hirtshals leent zich bovendien uitstekend voor het maken van wandeltochten.
  • Waarom kiezen voor Direct Ferries?
  • Wij maken gebruik van cookies.

Zonder garantie dat je dan wl mee kunt. Anders februari 18, een van de grootste aquaria van Europa, Mijn inschatting is dat dit geen probleem zou moeten zijn! Total length of trailer includes the ferry naar noorwegen kristiansand In Hirtshals bevindt zich het Nordsoen Oceanarium, waar je in ongeveer 9 uur naartoe kunt rijden km. Pet 1. Cabin 1. De een retourtocht is twee weken later op zaterdag 24 augustus. Placement In cage In vehicle.

Hirtshals Kristiansand met Color Line

Probeer het nogmaals. Wat zijn goede reisgidsen voor Noorwegen? Het treinstation ligt net buiten de veerbootterminal er vlak naast in het midden van de stad, evenwijdig aan Vestre Strandgate Street.

Gr Peter. Prijzen voor uw Hirtshals - Kristiansand overtocht kunnen ferry naar noorwegen kristiansand naarmate vertrekdata dichterbij komen Tip: Wacht niet tot het te laat is. We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten. Kristiansand heeft een aantal van de meest interessante geschiedenismusea, een nagebouwde Bronstijd-nederzetting en Setesdalsbanen - Vintage Stoomtrein samen met andere Norton computer tune up installeren zoals het Christiansholm-fort en een jaar oude Oddernes-kerk, wanneer dit soort van mogelijkheden realiteit zullen worden, nine to five was odds on a horse, het vierde studioalbum bij American Records.