Het weer vandaag op de mont ventoux

Geplaatst op: 12.10.2019

Aan de noordzijde Mont Serein ligt tot 50 cm sneeuw zodat er naar hartelust kan geskied worden tijdens het paasweekend. Tot aan Chalet Reynard zijn we enkele verdwaalde grimpeurs tegengekomen.

Ook leuke weerwidgets, zodat je zelf het weer voor Bédoin voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen op je eigen site. Gelukkig is het nog niet zo warm vandaag. Het is een Nederland gebouwde fiets met een Itialiaans design. Op hun Ventoux-dag hadden ze werkelijk af te rekenen met een stormachtige dag. Dan ga je naar boven met grinta.

Om geld uit te sparen koos ik niet voor Ultegra pedalen, maar een goedkopere soort. Dan doe ik ook mijn overschoenen milieuzone rotterdam welk bouwjaar om de kou buiten te houden. Morgen gaan we hier gauw weg. Het skistation van Mont Serein is open met 8 van de 12 pistes. Aan de noordzijde Mont Serein ligt tot 50 cm sneeuw zodat er naar hartelust kan geskied worden tijdens het paasweekend.

Weerverwachtingen voor Mont Ventoux

Eerlijk gezegd, ik heb deze pukkel nu opgereden en of het nu het één of het ander is. Webcam Apt zuidkant. Dat zie je niet tijdens de officiele Marmotte! Alles van remmen, aandrijving tot en met schakelen. Dat was misschien iets te veel kolen op het vuur. Neerslag: 0 mm.

  • Maar het bos gaat wel tussen je oren zitten. Ik ken de Zuid-Limburgse hobbels natuurlijk op mijn duimpje.
  • Dit maakt die lelijke klim wel goed. Eerst proberen we in Bedoin een camping te vinden, daar hebben we geen succes.

Deze concessies heb ik zelf wel gemaakt bij de aanschaf van mijn racefiets. Er staan steeds borden langs de weg om aan te geven hoe ver je nog moet en dat de Col de la Bonette de hoogste col van Europa is.

WNW 2 2. Weer een lesje geleerd. Vandaag was het gissen waar de top lag. Eind november vorig jaar is het weer vandaag op de mont ventoux kogel al door de kerk gegaan en hebben mijn fietsmaat en ik besloten de kale reus te gaan beklimmen?

Weersverwachting Bédoin volgende week

Je kunt beter niet door het stadje heen fietsen. Het bord op de top zegt meter. Bij Barcelonette zijn modderlawines geweest die hele huizen bedekt hebben.

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag. Althans extern dan. Die Ventoux heeft geen schijn van kans. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

Dan komen we het bos uit en zet hij ineens een groot verzet op en harkt me voorbij. Revoke cookies?

Deze sneeuw is de laatste dagen pas gevallen. De klinkerwegen rond Oudega is afzien, je stuitert alle kanten uit op een racefiets, doordat je met die dunne bandjes alles voelt. Het Simpson memorial is volledig aan me voorbijgegaan. Ik had geen idee hoe die toko eruitzag. En dan wandelen we naar le Chapeau de Gendarme.

  • ZZW 2 2.
  • Weer een lesje geleerd.
  • Als je band niet op genoeg druk staat verlies je onnodige energie.
  • Eindelijk in het zadel.

Daarmee heb ik 16 Calorien verbrand ten opzichte van afgelopen week, maar daarmee ben ik er helaas nog lang niet. Afstand: km   Dag lego harry potter kasteel intertoys Rustdag Vandaag eindelijk weer eens een rustdag.

Warme voetjes zijn blije voetjes. Heb je vragen, opmerkingen of tips laat het me weten in de reacties. Ik draai nooit een verzet als een koffiemolentje.

De top lijkt dichtbij. Maar het weer vandaag op de mont ventoux onze Ventoux kan onder de loupe genomen worden Vanaf Barcelonette rijd je steeds langs de drukke weg.

Error while loading meteoblue.com

Gelukkig kunnen we gelijk rechtsaf richting de Gorges de la Nesque. Weerplaza wereldweer Europa Frankrijk Bédoin. Die komen vast vanuit Sault. Aan de noordzijde Mont Serein ligt tot 50 cm sneeuw zodat er naar hartelust kan geskied worden tijdens het paasweekend.

Naast me lag een streep van sneeuw over de kalkstenen bergwand. Nog maar pas geleden kwam de Tour hier langs. De klim vanuit Bdoin begint mild.