Kleine dingen maken van steigerhout

Geplaatst op: 03.10.2019

Zeker nu de zomer er weer aankomt vind ik dit bord echt super omdat hij perfect in je tuin past. Waarschijnlijk had jij dit idee al lang bedacht en heb je van jouw restjes hout hele verzameling gemaakt en is jouw tuin nu compleet verlicht met deze mooie lampen.

Met ons stappenplan laten wij in een aantal eenvoudige stappen zien hoe je zelf deze kerstboom van steigerhout kan maken. Met beugels ik zou denk ik die van een regenpijp gebruiken bevestig je twee potjes aan een plank en je hebt een potjesplank. Ik ga niet voor de trends maar voor een huis dat bij je past. Adreanverster 3. Skip to content Zoeken naar:.

Twee keer zagen en je huisjes is klaar. Zelf ook een serveerplank willen maken. Wandplankje maken Dit leuke zelfmaakidee kwam ik tegen op de website van Passie 4 wonen. Van een stukje steigerhout maak je een huisje. Binnen kan je ze gebruiken als vaasjes, kleine dingen maken van steigerhout.

Simpeler kan het niet. Wil je graag een kerststal in huis? Wil je een keer een creatieve boom in de kamer met kerst? Ikea Pop-Up Street Art. En met dienblad bedoel ik eigenlijk meer een serveerblad. Gemma is dol op hout en heeft van de restjes van haar fantastische wandkast dit lampje gemaakt.

  • Of zet er het woord home op en je hebt een leuk housewarmingscadeau. Wandbord steigerhout Een leuk wandbord van steigerhout is de perfecte aankleding in een landelijke woonkamer!
  • Zelf een plantenbak maken. Elk van deze zelfmaakidee├źn bevat een uitgebreide beschrijving, compleet met een boodschappenlijstje, informatie over de tijd die je nodig hebt om het te maken en de kosten ervan.

Juist met die kleine stukje steigerhout kan je erg leuke woonaccessoires maken: 1. Kleine dingen maken van steigerhout kunt hem verven in de kleuren die je zelf wilt, om zo de kerstboom helemaal eigen te maken. Ga aan de slag met dit leuke fotobord. En voordat je het weet heb je dezelfde dag al een plantenbak van steigerhout! We zijn ineens allemaal weer bezig met onze tuin.

En niet alleen in de blog maar ook in mijn interieur zie je elke dag de liefde voor een smaakvol interieur terug?

Wijnrek zelf maken

Het is een uniek wijnrek die je naar eigen smaak kan afmaken! Perfect om er een kaars op te zetten. Lees snel verder. Met veel hout kun je al veel kanten op!

Adreanverster 3. Kan jij ook nooit de perfecte plantentrap vinden voor je kruidenplantjes. Sinds ben ik de eigenaar van deze blog. Zelfmaakideeen voor een kinderkamer Zelfmaakidee voor een jongenskamer. Deze zoektocht is ondertussen uitgegroeid tot een blog waaraan ik elke dag veel liefde, passie en aandacht aan besteed.

Skip links

De ideale manier om je kale wanden aan te kleden zonder dat je gaatjes hoeft te boren in de wand. Steigerhouten kerstboom Zelf ook een kerstboom maken van steigerhout? Heb je geen hout maar wil je wel dit fotolijst dan kan je deze ook kopen bijBjoetiful 5.

Tekstbord Dit is mijn persoonlijke favoriet. Wij leggen je in een aantal eenvoudige stappen uit hoe je dit vrij snel kan maken. In een aantal stappen leggen wij uit hoe je deze bank kan maken. Heb je geen hout maar wil je wel kleine dingen maken van steigerhout fotolijst dan kan je deze ook kopen bijBjoetiful 5. En voordat je het weet heb je dezelfde dag al een plantenbak van steigerhout, kleine dingen maken van steigerhout. Een sleutelrekje Dit rekje is echt zo gemaakt.

Een van de meeste gemaakt items op dit moment is het wandrek. Maak zelf deze serveerplank.

Main navigation

DIY Plantentrap steigerhout Kan jij ook nooit de perfecte plantentrap vinden voor je kruidenplantjes? Lees snel verder. Een huisjes kapstok Hoe makkelijk kan het zijn.

Altijd al een salontafel van pallethout willen maken. Waarschijnlijk had jij dit idee al lang bedacht en heb je van jouw restjes hout hele verzameling gemaakt en is jouw tuin nu compleet verlicht met deze mooie lampen. En wil je alle kerstkaarten op een leuke manier bij elkaar hangen!