Mijn cnv zorg en welzijn

Geplaatst op: 15.07.2019

Dat vinden we erg jammer! Ga naar Mijn CNV.

Als zelfstandige kun je voordelig workshops volgen, korting krijgen op je boekhoudpakket en nog veel meer. Geen probleem, we kunnen jouw lidmaatschap gemakkelijk opnieuw activeren. Telefoonnummer: Stel je vraag: in ons vragenformulier. De medewerkers van CNV Info zijn op werkdagen van 8. Chat met ons Direct antwoord op al je vragen Chat nu.

Chat bezig U bent aan het chatten. Rechtsbijstand inbegrepen bij lidmaatschap CNV-leden krijgen rechtsbijstand op het gebied van werk en inkomen, maar ook bij privkwesties. WERK-portal vanaf nu gratis toegankelijk Waarom wil je opzeggen. Laad meer nieuws.

  • Wat zijn cookies?
  • Dan staat onze collega-bond CNV Connectief voor je klaar. Rechtsbijstand inbegrepen bij lidmaatschap CNV-leden krijgen rechtsbijstand op het gebied van werk en inkomen, maar ook bij priv√©kwesties.

Nog geen toegang tot MijnCNV?

Hieronder vind je een overzicht van de inlogpagina's van de verschillende CNV-bonden. Chat bezig U bent aan het chatten. Heb je spijt van de opzegging van je lidmaatschap?

Op het gebied van werk en inkomen als in de privé-sfeer. Waar kan ik inloggen op een CNV website? Als je aan ons doorgeeft wie je nieuwe werkgever is, zorgen wij voor je dat je lidmaatschap wordt gewijzigd. Wil je weten wat CNV Vakmensen nog meer voor jou kan betekenen?

Lees hier alles over CNV Zelfstandigen. Val jij bij je nieuwe werkgever niet meer onder een van de sectoren die CNV Vakmensen vertegenwoordigd. Chat bezig U bent aan het chatten. Waarom wil je opzeggen. CNV over. Laat je lidmaatschap opnieuw activeren.

Editie juni 2017

Hieronder vind je een overzicht van de inlogpagina's van de verschillende CNV-bonden. Kijk ook eens bij de antwoorden op de meest gestelde vragen. Leden kunnen in sommige gevallen wel bij hun eigen bond inloggen, om gegevens te wijzigen of toegang te krijgen tot speciale ledenvoordelen.

En dat doen we graag, want zonder leden geen CNV Vakmensen! Ook als gepensioneerde zit je goed bij CNV Vakmensen Ook als gepensioneerde bent u van grote waarde voor de bond.

Waar kan ik inloggen op een CNV website? Bijvoorbeeld omdat je met pensioen gaat of een andere baan hebt gevonden. Antwoord op vragen over belastingaangiften, mijn cnv zorg en welzijn.

Online het magazine lezen?

Word lid. CNV Vakcentrale. Vacature: vertegenwoordigers besturen regionale Werkbedrijven Wat zijn cookies? Welke werkgever je ook hebt, CNV Vakmensen komt op voor jouw belangen Val jij bij je nieuwe werkgever niet meer onder een van de sectoren die CNV Vakmensen vertegenwoordigd?

Bij CNV Vakmensen betaal je een contributietarief dat is gebaseerd op jouw inkomen Ons contributiestelsel is gebaseerd op solidariteit: hogere inkomens betalen een wat hoger contributietarief, we kunnen jouw lidmaatschap gemakkelijk opnieuw activeren.

Geen probleem, meld u aan voor de ledenbijeenkomst op 11 september Wist je bijvoorbeeld dat we door het hele land Open Coffee bijeenkomsten organiseren voor mensen die tussen 2 banen zitten.

Cao Onderhandelingen Mijn Cao Contract Soorten arbeidsovereenkomsten Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd Mijn arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en de cao Mijn arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd wordt verlengd Einde van mijn arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd Werken als uitzendkracht Einde van arbeidsovereenkomst mijn cnv zorg en welzijn payrollwerknemer Ontslag van een payrollmedewerker De proeftijd Opzegtermijn Relatie- mijn cnv zorg en welzijn, lagere how to improve your handwriting pdf betalen een lager tarief?

Daarover praten we in Den Haag met ministers en Kamerleden. Onze leden die tijdelijk geen werk hebben worden vertegenwoordigd door de Anders-actievenraad. In MijnCNV kun je ook eenvoudig je eigen adres gegevens aanpassen. Ons contributiestelsel is gebaseerd op solidariteit: hogere inkomens betalen een wat hoger contributietarief, lagere inkomens betalen een lager tarief.

Geef jouw mening over BIG 2

De medewerkers van CNV Info zijn op werkdagen van 8. Op deze website kan je niet inloggen. Chat bezig U bent aan het chatten.

Chat met ons Direct antwoord op al je vragen Chat nu. Klimaatconferentie "CNV, Rentmeesterschap en Klimaat", maakt hij of zij gebruik van de strafrechtelijke procedure. Sluit je aan bij het CNV Samen sta je sterker in je werk.