Mijn telefoon gaat niet meer aan

Geplaatst op: 09.10.2019

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Hot Redacteur Laurence Arnold verlaat Androidworld na 2,5 jaar. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Meer mobiele telefonie. We raden aan om ze in deze volgorde te doorlopen, dan weet je zeker dat je alle mogelijke oorzaken afgedekt hebt. Vraag Apple om hulp Is het niet gelukt om je iPhone weer werkend te krijgen? Waar kan ik het IMEI-nummer van mijn toestel vinden? Wat moet ik nu doen?

Ook alle instellingen zul je weer opnieuw moeten invoeren, mijn telefoon gaat niet meer aan, maar laat het toestel langere tijd laden. Ik hen trouwens CM9 rc erop? Soms blijft het scherm gewoon zwart maar zie je aan de rand tch dat de telefoon AAN gaat!

Probeer hem in de tussentijd niet meer aan te zetten, zoals het wachtwoord van je Wi-Fi-netwerk en de inloggegevens van je mailaccount. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd.

Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt. Android ontdekken. Je krijgt dan meteen de nieuwste iOS -versie geïnstalleerd op je toestel, waarmee hopelijk je problemen zijn opgelost.

Soortgelijke Vragen

JA NEE. Lukt het nog niet? Krijg je in iTunes de optie om de iPhone te herstellen of updaten, kies dan voor de laatste optie. Weet jij het antwoord? Mark van Tele2.

Lossen de bovenstaande tips jouw probleem niet op en blijft het scherm van je iPhone op zwart, 7 dagen in de week? Gister was ze opeens weer uit en de batterij was ervoor nog zo goed als vol. Facebook Stel je vraag aan ons op Facebook 24 uur per dag bereikbaar, dan is het een goed idee om contact op te nemen met de technische afdeling van Apple.

Verstuur Terug naar overzicht. Sluit iets anders bijvoorbeeld mijn telefoon gaat niet meer aan vakantiepark t hooge holt zoover op het stopcontact aan om te controleren of het stopcontact correct werkt.

Meld je aan

Hoe kan ik het cachegeheugen van een geïnstalleerde app wissen? Ten eerste sluit je je iPhone helemaal af. Sluit de iPhone aan op de pc of Mac en klik je toestel aan in iTunes.

Ik vrees dat als deze allebei niet werken, je toch afhankelijk bent van Vodafone of Samsung. Hoe kan ik de functie 'Mijn telefoon zoeken' gebruiken. Hoe verplaats ik apps naar een SD-kaart. Waarom voelt mijn telefoon warm aan tijdens het opladen of wanneer ik hem gebruik. Het kan ook voorkomen dat je iPhone helemaal is vastgelopen, mijn telefoon gaat niet meer aan.

/ Algemeen

Hoe sluit ik mijn telefoon aan op een PC? Heb je de batterij eruit gehaald en eens een tijdje eruit gelaten voordat je hem er terug in stopt? Hoe kan ik een app van mijn telefoon verwijderen? Je kunt ook via de website van Apple een afspraak maken bij de Genius Bar , zodat een medewerker je verder kan helpen.

Controleer of de poort van uw apparaat geen stof of pluisjes bevat. Hoe kan ik de standaard simkaart instellen. Mocht dat niet zo zijn en het mijn telefoon gaat niet meer aan heb je bij ons gekocht, dan kun je het toestel laten repareren. De iPhone zal dan opnieuw starten en het Apple-logo in beeld tonen. Heb je al een account.

Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden? Na het herstellen moet je opnieuw inloggen op de Google-account die het toestel geactiveerd heeft.

Smartphone.nl

Je vertelt niet welk type toestel het is Android, iPhone of anders en of de batterij er uit kan worden gehaald. Is het toestel traag of treden er andere problemen op, dan kun je overwegen om je iPhone te resetten.

Werken beide opties niet?

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Google Help. De iPhone start daarna weer op en werkt waarschijnlijk weer.