Restaurant de hemel nijmegen menukaart

Geplaatst op: 15.09.2019

Het eten wordt op een leuke tapas-achtige manier geserveerd met een lekkere afwisseling tussen vlees en vis. Erg mooie locatie is het.

We hebben het diner niet eens afgemaakt. We hebben 3 keer bij de Hhemel gegeten. Ja Nee Weet ik niet zeker. Service Catering High-tea All-inclusive. Shared dinner besteld.

Datum van bezoek: augustus Het biertje erbij, de Godelieve, werkgever. Goede prijs kwaliteit verhouding. Sprok Strand Restaurant. Niks te klagen toch.

Met het mooie weer erbij helemaal geweldig. March 3.

Meer informatie

Laat uw feedback hier achter! Café Samson Cafe. Ik smeer thuis nog een betere boterham! Het eten was erg droog en weinig smaakvol. We begonnen de avond met een shot soep van brocolli en spinazie met een mascarponeroom en een beetje brood.

Wachten, bestellen, wachten, ober blijkt bestelling vergeten. Kleine eetwaren Nijmegen.

Gewoon ontspannen zitten en genieten is waar het om draait in het leven. Community See All. De bediening zeer vriendelijk en attent en het eten heerlijk.

Dus: fors minder eten, slechte salades. Beoordeeld op 19 april via mobiele applicatie Slechte bediening, restaurant de hemel nijmegen menukaart, maar wel voor dezelfde prijs als voorheen!

Dit is een klacht.

Allemaal erg bijzonder, je eet kleine stukjes mals vlees afgewisseld met lekkere vishapjes. Ook de bediening was erg gezellig. Het was erg druk maar de bediening wist nog een tafel voor ons te toveren als we ons eerste drankje aan de bar zouden drinken.

Wel fijn dat het hooftgerecht bijna

In zomerse sferen hebben wij hier afgelopen donderdag genoten. Ik smeer thuis nog een betere boterham. Sabine 22 punten. Erg vriendelijke bediening. Eerste biertjes kwamen vrij vlot.

Een hemelse ervaring

Echter zijn collega liet het eten over de tafel vallen, kan gebeuren.. Tijdens de zomerfeesten kom ik hier heel graag om de drukte even te ontsnappen én om bier uit een fatsoenlijk glas te drinken ;. Eten lekker, prijs kwaliteit verder wel in orde.

  • Waardering van reizigers.
  • Geschikt voor vegetariërs.
  • Datum van bezoek: april
  • Zal niet zeggen dat het slecht bereid was, maar een kaal stukje vlees doet het voor ons niet.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Een Hemelse trouwdag gehad bij julle, restaurant de hemel nijmegen menukaart.

Oh ja en dan ook nog een lekkere no-nonse keuken met leuke bediening. Al met al ultra leuk. Vlees een beetje droog. Wij moesten op alles erg lang wachten, hadden met ons vier een shared diner zonder nagerecht. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page.

Nijmeegse ambacht

Stuurwold 84 punten. When we asked for it at the reception the waiter said that they don't have enough cake left and he knows nothing about the order. Snappen hier de bedoeling niet van.

De gehele avond komt het vriendelijke personeel met spiezen met lekker eten langs. Cafe Brewery Restaurant. Veel te droog.