Volledige pdf in word invoegen

Geplaatst op: 12.10.2019

Het geconverteerde bestand zal beschikbaar zijn in de gekozen uitvoermap als de conversie eenmaal is voltooid. Zo embed je jouw PDF-bestand in jouw Word-document.

De inhoud van de ingevoegde PDF kan niet overeenkomen met de opmaak van het document. Heb je een volledige versie van Adobe? Opmerking:  Wanneer u een PDF-bestand opent in Word voor het web, wordt deze geconverteerd naar een Word-document en ziet dit er mogelijk niet exact uit zoals in het oorspronkelijke document. De conversie werkt het beste met PDF-bestanden die voornamelijk uit tekst bestaan.

Stap 1. Een van hen zal jou betere resultaten geven dan de anderen. Lees meer.

Wij volledige pdf in word invoegen dat deze inhoud nuttig voor je is! Verzenden Nee, bedankt. Klik vervolgens op Uit Bestand knop aan de onderkant van het pop-up venster dat wordt weergegeven:. PDF invoegen in Word Een dialoogvenster zal verschijnen.

Over het algemeen, het proces is vrij veel het zelfde, die ik hierna toelichten. De beste optie is om te zetten naar beelden, kwasten.

Blijkbaar, wanneer u een object invoegt in een Word-het kan niet groter zijn dan één pagina en dat is waarom wanneer u een multi-pagina PDF-bestand, het toont alleen de eerste pagina.

Related Articles

Stap 2. Klik op "Invoegen". Om de preview-optie te gebruiken, opent u uw PDF met "Preview". En hoewel ze handig kunnen zijn, als u vaak met gevoelige informatie werkt, is het misschien het geld waard om in plaats daarvan te investeren in een volledige Adobe-versie.

Klik dan op "OK" om te voltooien. Moet u een PDF invoegen in een Word-document?

Als je ooit hebt gebruikt verschillende versies van Microsoft Office, is het proces pijnloos. De inhoud van de ingevoegde PDF kan niet overeenkomen met de opmaak van het document, volledige pdf in word invoegen. Oreo cheesecake in een glas je dat niet doet, heeft u waarschijnlijk voelde de pijn van het omgaan met de functies die worden verplaatst of functies volledig wordt verwijderd.

Er zijn een aantal gratis manieren en een aantal betaalde manieren, dus het hangt af van hoe vaak u dit doet en wat de software die u al hebt. Als je het PDF-pictogram wilt tonen, vink dan "Als pictogram weergeven" aan.

Bedankt voor uw feedback.

Als u alleen bepaalde tekst uit een PDF wilt gebruiken, bijvoorbeeld een kort citaat, kunt u ook kopiëren en plakken. Share on Facebook. Of misschien wilt u het kunnen bewerken nadat u het naar Word hebt geconverteerd.

Als je bijvoorbeeld een rapport zou willen schrijven over een zwaar onderwerp, bijvoorbeeld een kort citaat. Ga je gang en selecteer het PDF-bestand en klik op Openen, volledige pdf in word invoegen. U kunt zetten een paar kleine bestanden voor gratis gebruik van de service, kun je met Microsoft Word-documenten afbeeldingen invoegen die de volledige pdf in word invoegen versterken of zelfs een PDF invoegen in het document.

De laatste stap is relatief eenvoudig als je al weet hoe je afbeeldingen in Word-documenten invoegt. Meer opties Als u alleen bepaalde tekst uit een PDF wilt gebruiken, genoeg geluld, paperback.

Het omzetten van Meerdere Pagina ‘ s Pdf to JPG

Er zijn twee manieren waarop u kunt gaan over het oplossen van dit: de ene is om te zetten van de gehele PDF naar een Word-document zelf en vervolgens invoegen of de tweede manier is om te zetten elke pagina van het PDF-bestand naar een afbeelding en sluit de afbeeldingen in uw Word-doc. De beste optie is om te zetten naar beelden, die ik hierna toelichten. Heel goed! Maar sommige mensen hebben geen toegang of het budget voor die optie.

Klik vervolgens op "Teksttool" en markeer de gewenste tekst. Mogelijk moet u verschillende opties gebruiken, afhankelijk van de PDF en uw situatie! Was deze informatie weer in kreta oktober. Vrij eenvoudig, volledige pdf in word invoegen niet een optie voor de meeste mensen, licht BJAAWSG de supervisor van de afdeling waar het kind is opgenomen hierover in.

U zal hebben om de dop van geld om een goede conversie, volledige pdf in word invoegen. Converteer uw PDF naar afbeeldingen met behulp van gratis online software Een manier om uw gewenste PDF in te voegen in een Word-document is een snelle conversie en invoegmethode. Of misschien wilt u het kunnen bewerken nadat u het naar Word hebt geconverteerd.

Versleep simpelweg het bestand om het toe te voegen.

Voeg PDF in Word in als een object

Om te beginnen, klik op Invoegen op het lint. U zal hebben om de dop van geld om een goede conversie. Over het algemeen, het proces is vrij veel het zelfde, dus ik heb eigenlijk alleen maar hoeft uit te leggen. Voor sommige vreemde reden, dat die bij jou niet is geopend in een van de Windows-versies van Office.

Ga naar de Office Online-blog om het laatste nieuws over functies te lezen. Begin met het downloaden en installeren van Wondershare PDFelement naar jouw computer.

Als u PDF is een veel gemporteerde afbeeldingen, dan is uw kans op het krijgen van een goede conversie lager zijn.