Ziggo dagpas werkt niet

Geplaatst op: 23.07.2019

Heb je al een dagpas besteld maar heb je nog steeds zwart beeld? Ik ben geen medewerker van VodafoneZiggo.

Op vrijdag 21 juni vindt de aftrap van de Afrika Cup plaats. Hoe bestel ik de dagpas op de mediabox met het logo van Ziggo of UPC?

Wil je je dagpas annuleren? Samenvatting Feyenoord - PSV. Je kan 6 dagen voor aanvang bestellen tot 6 uur voor het einde van de dagpas. Kijk voor het volledige stappenplan met afbeeldingen op onze site. De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer.

Ik neem aan dat hier geen problemen mee zijn. Welk model Samsung gebruik je. Met een dagpas kijk je een dag lang topwedstrijden uit binnen- en buitenland, zonder een abonnement af te sluiten. Zap naar kanaal. Misschien kijk je op het verkeerde kanaalnummer, ziggo dagpas werkt niet. Via kanaal een dagpas proberen te bestellen voor de eredivisie. Ga hiervoor naar deze pagina in Mijn Ziggo.

Heb beeld. Ga naar kanaal en wacht tot het overzicht is ingeladen. Natuurdocu: March of the Penguins 2.

Veelgestelde vragen

Een dagpas start om 8. Zap naar kanaal  Ga naar één van de volgende kanalen voor de wedstrijden: FOX Sports Eredivisie 1:  Eredivisie 3:  Eredivisie 5:  International 2:  International 4:  International 6:  Nu verschijnt de tv-gids in het hoofdmenu. Druk op [Instellingen] van de desbetreffende smartcard waarop je de wedstrijd hebt besteld.

Heb toen een maand gratis gekregen! Druk op [Instellingen] van de desbetreffende smartcard waarop je de wedstrijd hebt besteld! Homecast Homecast. Best beantwoord door Sander Ziggo 18 oktoberMet het pijltje omhoog en omlaag blader je door de verschillende dagpassen, ziggo dagpas werkt niet. Bekijk de veelgestelde vragen.

Waarmee ga je de wedstrijd kijken?

Plaats de bestelling opnieuw in Mijn Ziggo. Ik heb wel beeld maar de infobalk loopt nog door het scherm. Met Ziggo dagpas Fox Sports kijken.

Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit. Hoe bestel ik een FOX Sports dagpas. Hoe bestel ik de dagpas op de Samsung- Homecast- be department heads. Priv Ziggo dagpas werkt niet informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Wat is je huisnummer.

Je kan 6 dagen voor aanvang bestellen tot 6 uur voor het einde van de dagpas. Sander Ziggo. Hierin vind je kort Lees verder…. Dat kan!

Met een mediabox Met een mediabox? Doorloop de volgende stappen en bestel je dagpas. Mooi zo, ziggo dagpas werkt niet. Als het niet kan zoals het moet, weer wachten.

De pincode is standaard De pincode is standaard Opnieuw besteld, dan moet het maar zoals het kan, Objectlocatie: Drunen.

Registreren

Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Dan kun je de dagpas niet bestellen! Je kunt een dagpas annuleren tot één uur voor aanvang.

Dan raden wij je aan om deze post verder te lezen. Misschien heb je je in het type vergist. Tip: op  ziggo.