De krokodil ligt in het water

Geplaatst op: 08.10.2019

Toch wil hij erg graag samen spelen met zijn broertjes en zusjes. Knip van papier een krokodil en plak hem op.

Dat kan bij de boekhandel bij jou in de buurt. Er is een ei van de drakenmoeder en de krokodillenmoeder verwisseld. Het eerste trimester van je zwangerschap Vruchtwaterpunctie Zwangerschapsspiekbrief Huisdieren en gezinsuitbreiding Je omgeving en jouw zwangerschap Woordenlijst Zwangerschapscursussen — Welke zijn er?

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. De trucjes die zijn broertjes en zusjes uithalen zorgen namelijk voor een grappig element. Babyfluisteraar Consultatiebureau nog van deze tijd? Verwennen: scoren op korte termijn?

Je kunt de cookies accepteren of weigeren? Songtekst De krokodil zwemt in het water De krokodil ligt even stil De krokodil kruipt dichterbij En. Voer een gesprek over talent. Dat kan bij de boekhandel bij jou in de buurt.

Hoe kan dit zijn gebeurd. Feestdagen en cadeautjes Feestdagenkalender Carnaval Dierendag Hoe verwen je je huisdier op Dierendag.

Toch wil hij erg graag samen spelen met zijn broertjes en zusjes. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.
  • Volgende: Doeboeken-inspiratie 1.
  • Ideeën mini leeslessen De krokodil die niet van water hield In de onderbouw werken de mini leeslessen  anders.

Zij houden allemaal van zwemmen. Enkele lesideeën bij het boek zijn: Ik gebruik denksleutels om kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong tijdens een leergesprek meer te prikkelen. Er is een ei van de drakenmoeder en de krokodillenmoeder verwisseld. Hij verzint allerlei plannetjes, maar elke keer is hij aan het einde van de dag weer alleen.

Hoe voelt hij zich? Lees dit mooie verhaal.

Oke, die ligt in het water. Hoe kan dit zijn gebeurd. Zing mee met De krokodil ligt in het water: De krokodil, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een de krokodil ligt in het water plaats. Voer een gesprek over talent. Enkele lesideen bij het boek zijn: Ik gebruik denksleutels om kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong tijdens een leergesprek meer te prikkelen.

DD Company Lyrics

Hoe kom je erachter wat je talent is? Meer leuke kinderliedjes Meer leuke kinderliedjes met een D Meer leuke liedjes van Minidisco Meer leuke dierenliedjes. Oke, bedankt! Er staat niet veel tekst op de bladzijden en de veelzeggende prenten zijn dan ook leidend voor het verhaal.

Schoenen maken de man Willy Woef viert Kerstmis voorleesverhaaltje Moederdag Moederdaggedichtjes en rijmpjes Oma en opa dag Oudejaarsavond Pasen Paaseieren versieren Sinterklaas Hoe ga je om met Sinterklaasstress Intocht van Sinterklaas - Sinterklaasweetjes Vaderdag Vaderdaggedichtjes en rijmpjes Valentijnsdag Peuter viert feest De verjaardagstradities Huis dieren Hoe verzorg je een huisdier?

Ideen mini leeslessen De krokodil die niet van water hield In de onderbouw werken de mini leeslessen  anders. Ben je benieuwd wat het is, de krokodil ligt in het water.

Verwennen: scoren op korte termijn. Vieze woordjes zeggen Zindelijkheid Bedplassen Zindelijk maken is kinderspel Ouderschap en opvoeding Angst bij je peuter Tips van onze bezoekers Gooien en smijten Je peuter is jarig.

Beluister De Krokodil

Wat zou je graag willen leren Bekijk de eerste pagina en de laatste pagina van het boek. Wat is talent? Meer leuke kinderliedjes Meer leuke kinderliedjes met een D Meer leuke liedjes van Minidisco Meer leuke dierenliedjes.

Wat is het talent van een krokodil? Tijd voor jezelf Hoe vind je de ideale oppas?

  • Let op de scherpe stekels op zijn rug en zijn scherpe tanden.
  • Meer leuke kinderliedjes Meer leuke kinderliedjes met een D Meer leuke liedjes van Minidisco Meer leuke dierenliedjes.
  • Deze website maakt gebruik van cookies.
  • Ben je benieuwd wat het is?

In onderstaande mini leeslessen staat beschreven hoe je De krokodil die niet van water hield  interactief kan voorlezen. Lees dan onze privacyverklaring. Bij de keuze van het boek is het belangrijk om aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen, de krokodil ligt in het water. Wat weten jullie van krokodillen.

Zij houden allemaal van zwemmen. Schoenen maken de man Willy Woef viert Kerstmis voorleesverhaaltje Moederdag Moederdaggedichtjes en rijmpjes Oma en opa dag Oudejaarsavond Pasen Paaseieren versieren Sinterklaas Hoe ga je om met Sinterklaasstress Intocht van Sinterklaas - Sinterklaasweetjes Vaderdag Vaderdaggedichtjes en de krokodil ligt in het water Valentijnsdag Tot welk inkomen recht op zorgtoeslag viert feest De verjaardagstradities Huis dieren Hoe verzorg je een huisdier.

Hij verzint allerlei plannetjes, maar elke keer is hij aan het einde van de dag weer alleen. Ben je benieuwd wat het is. Dit zorgt ervoor dat ook de 4-jarige kinderen zeer geconcentreerd naar dit boek luisteren.

Browse more videos

Het voornaamste doel van het voorlezen in de onderbouw is het leesplezier! Eerst zie je dat kleine krokodil zich alleen voelt. Dan bijt hij in je bil.

Het kerstdiner Kerstkaarten - Zelfmaken, traditioneel of digitaal. Meer leuke kinderliedjes Meer leuke kinderliedjes met een D Meer leuke liedjes van Minidisco Meer leuke dierenliedjes. Volgende: Doeboeken-inspiratie 1.