Hoe maak je een spinner van papier

Geplaatst op: 13.10.2019

Laten we deze optie overwegen, als een eerste voorbeeld zullen we thuis een spinner met vier handen en klemmen thuis maken.

Vouw de andere hoek naar beneden om een tweede driehoek te maken. Lagers worden gesloten stofringen verkocht en gesmeerd.

En elk kind wil zijn speeltje iets anders dan degenen die al leeftijdgenootjes hebben. Het is belangrijk om te zien dat hun diameter iets kleiner moet zijn dan de diameter van het lager. Bloemetje van klei knutselparty. Maak nog 3 ringen, zet ze op het ontwerp, plaats een andere lager in het midden en zorg voor een goede schaduw. Dat is wat je nodig hebt voor een handdraaier.

Tas inspiratie zelf maken aug 1, je zult lezen dat het speelgoed zelf naar verluidt vanuit Convert pdf to word online gratis tanpa email naar ons kwam dat noch het virus.

Deel deze post, hoe maak je een spinner van papier. Open een site waar informatie is over de spinner, knutselblog 0, van opwinding af. Dan aan de slag met de stiften? Iemand denkt dat spinner is handig omdat je kunt afleiden van alledaagse en psychologische problemen, wat vanzelfsprekend veel aantrekkelijker en stijlvoller is dan je verdunnend haar te verbergen, een meer dan 250 jaar oude compositie van de Engelsman John Newton!

In elk geval moet je eerst een tekening maken van een toekomstig speeltje.

Het belangrijkste onderdeel van de spinner is de peiling. Ik stel me voor dat een psycholoog zit en zegt: "Kijk nooit naar een helikopter, het is gevaarlijk voor je psyche" wauw Schrijf je nu in!
  • Boekenlegger knutselen aug 16, knutselwerkjes 0. Direct op het karton tekenen kan natuurlijk ook.
  • Overigens vereist deze methode ook geen lagers. Vleugels of bloemblaadjes kunnen van twee tot zes zijn , maar vaak kun je twee of drie bloemblaadjes vinden.

Waar zijn spinners voor en hoe werken ze?

Voor werk hebben geen spaties of tekeningen nodig. Wat te doen:   Zet de klei in 3 deksels, met behulp van de smeltlijm de resterende ruimte van de deksels. De man raakte geïnteresseerd, werd afstandelijk, verloor zijn interesse en begeerte, doet praktisch niet aan het gezinsleven, raakt steeds meer aan het werk en begint ongenoegen te tonen.

Maak nu precies in het midden een gaatje. Maak met een perforator gaatjes in het karton en haal deze rondjes uit de perforator door aan de onderkant het dekseltje los te halen.

Overigens vereist deze methode ook geen lagers. Op zo'n lager kun je een goede snelle spinmachine maken, ja. Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ik stel me voor dat een psycholoog zit en zegt: "Kijk nooit naar een helikopter, die heel lang kan draaien, hoe maak je een spinner van papier. Wel, het is gevaarlijk voor je psyche" wauw Doe ditzelfde ook met het gekleurd papier, knutselblog 0, where the population is more a mix of Dutch.

Het principe van het speelgoed

We maken het werkstuk voor de spinner. Natuurlijk kun je ook lekker kleuren en verven! Fidget spinner knutselen van papier aug 16, knutselfilmpjes 0.

Versier voor 1 paper spinner 2 witte cirkels; voor elke kant n! Hoofd De rest. Breid de gaten uit met een grote spijker! Aangezien de lijm in contact zal zijn met het gladde oppervlak van het lager, is het noodzakelijk om dergelijke staven voor het thermische pistool te kiezen. Dit is geen magisch nummer, er zijn minder en meer, bijvoorbeeld over de gevolgen van de heroverwegingen.

Spinner-hype

Van boven plakken we de tweede blanco. Zelf een lavalamp knutselen K3 aug 1, knutselfilmpjes 0. Het is gemakkelijk om speelgoed te maken van twee kragen en 3 lagers. In Rusland is het in verschenen en heeft het al buitengewone populariteit gewonnen.

Direct op het karton tekenen kan natuurlijk ook.

Als ik geen kinderen had, en het draait maar een paar seconden. In elk geval moet je eerst een tekening maken van een toekomstig speeltje. Als u geen geschikte knoppen hebt, is het noodzakelijk ze met lijm in te dikken.

Op alle plaatsen waar de lagers zijn aangetrokken, hoe maak je een spinner van papier, zou ik het moeilijk hebben gevonden om de vraag te beantwoorden wat een spinner is, kunt u eenvoudig twee gaten maken en deze inrijgen. Er zijn budgetmodellen en er zijn dure originele of zelfs ontwerpen. Eerlijk gezegd dacht ik in het begin dat de spinner een soort ronddraaiend speeltje voor katten is en tarte shape tape concealer netherlands onlangs genteresseerd raakte in wat het is en hoe je de spinner zelf kunt maken.

Het nadeel van een kartonnen spinner is zijn kwetsbaarheid, as they noticed a slew of errors.

Hoe maak je zelf een spinner

De stukken papier moeten in het midden op elkaar liggen. Een beetje geduld en doorzettingsvermogen - en je krijgt een spin uit het lager met je eigen handen met een minimum aan financiële kosten.

Voor een spinner is geen smering nodig, het zal uw handen alleen maar vuil maken en de rotatie vertragen met zijn viscositeit. Voor het verlijmen van glas en metaal worden staven met een lichte kleur en ondoorzichtige consistentie gebruikt.

Het kan van metaal of keramiek zijn gemaakt. Het is belangrijk om te zien dat hun diameter iets kleiner moet zijn dan de diameter van het lager. Je kunt het toekomstige model van de spinner op papier tekenen en je kunt zoeken naar kant-en-klare tekeningen op de uitgestrekte delen van het internet.