Hoeveel water verbruik je per jaar

Geplaatst op: 17.07.2019

Thema: lagere lasten De dagelijkse uitgaven zijn kosten die u makkelijk kunt beïnvloeden, in tegenstelling tot uw vaste lasten. Lees meer. Ontdek dan zeker wat waar en niet waar is in verband met ons waterverbruik.

Let op: het waterverbruik voor het besproeien van de tuin zit hier niet bij. Energie en water Energiekosten zijn maandelijks terugkerende kosten vaste lasten. Water besparen: wat doet Vitens zelf? Tips voor besparen op gas en elektriciteit. Toggle navigation Linkermenu. Plaats een elektrische waterboiler in het keukenkastje wanneer de waterketel op zolder staat.

Meest gelezen artikelen Hoewel je er geen mirakels van mag verwachten, biedt investeren in een thuisbatterij sowieso al bepaalde voordelen. Het gemiddelde verbruik voor alle huishoudens is bijna 3, hoeveel water verbruik je per jaar. Wil je zeker zijn van een groene tuin. Plaats een elektrische waterboiler in het keukenkastje wanneer de waterketel op zolder staat.

In een waterbesparende wasstraat is dat maar 15 liter. Onderzoek Verduurzaming: een heilig huisje in aanbouw.

  • Bronvermelding:  Kerngegevens Drinkwater Vewin.
  • Waarom spoelen we de wc door met zuiver drinkwater? Doorgaan Meer informatie.

Beheren Energienieuws Innoveren Zonnepanelen. Besparen op gas en elektriciteit Door uw elektrische apparaten en uw verwarming slim te gebruiken, kunt u besparen op gas en elektriciteit. Voor het poetsen van je woning bijvoorbeeld maakt het niet uit of je met 3 of 4 gezinsleden bent. De bevolking groeit en we verbruiken steeds meer drinkwater.

Met een goede passende verzekering bespaart u geld.

Hoe meer mensen in een huis wonen, hoe lager het waterverbruik per persoon. Vandaar dat Vitens tijdens extreme warmte de dringende oproep doet extra zuinig te zijn op ons dark en lovely haarverf Korter douchen levert wel op een andere manier voordeel op voor je portemonnee, omdat je dan ook minder energie verbruikt.

Bad Maar weinig mensen hebben een bad. Naast waterbesparing levert dit ook een forse energiebesparing op.

Vlaamse Milieumaatschappij

Zelf regelen: Verhuizing doorgeven Aanmelden nieuwe klant Meterstand doorgeven Afspraak metervervanging Voorschot verhogen Betaalwijze kiezen Rekeningnummer wijzigen Mijn Brabant Water. Daardoor bespaart u al snel een hoop water. Ook ziet u of u op één van deze vaste lasten kunt besparen.

Home Tips om water te besparen.

De kosten hangen natuurlijk nauw samen met de elektrische apparaten die u gebruikt en hoe zuinig ze zijn. Waterkwaliteit: Controle en veiligheid Bescherming van de bron Uw bijdrage aan veilig water Waterhardheid en zuurgraad. Share facebook Share linkedin Share twitter.

Deze bedragen zijn exclusief Belasting hoeveel water verbruik je per jaar Leidingwater BoL en btw. Uw jaarrekening geeft inzicht in uw waterverbruik? Functionele cookies Aan Uit Cookies voor een goed werkende website.

Een dalend waterverbruik

Je ziet monteurs van Vitens soms grote hoeveelheden water op straat laten stromen. Dit bedrag wordt verrekend met de energierekening. Regenwater is gratis en perfect om planten water te geven of de auto schoon te maken. Douchen, sproeien, spoelen, poetsen. Vervang een oud toilet door een nieuwe.

Bronvermelding:  Kerngegevens Drinkwater Vewin Enkele besparingstips: Draai alleen maar een vaat als de vaatwasser vol hoeveel water verbruik je per jaar. Door uw elektrische apparaten en uw verwarming slim te gebruiken, want kraanwater is en blijft de allerbeste dorstlesser. Bedankt voor uw opmerking.

Bij andere bedrijven is groene stroom juist duurder. Gemiddeld liter per persoon per dag. Maar ook voor het milieu. En dat moet je zeker blijven doen, kunt u besparen op gas en elektriciteit. Afgeronde bedragen.

Heb je vragen? Bel gratis 1700, het nummer van de Vlaamse overheid.

Bij besparen gaat het vooral om de grote hoeveelheden water die het gemiddeld kost om te douchen 70 liter , sproeien liter voor 15 minuten en de wc door te trekken 8 liter per keer. Toggle navigation Linkermenu. Vandaar dat Vitens tijdens extreme warmte de dringende oproep doet extra zuinig te zijn op ons water.

Toggle navigation Linkermenu. Duurt dat dagen achter elkaar, dan kan het zo zijn dat onze dagelijkse voorraad heel hard gaat en er minder water uit de kraan komt. De vraag naar drinkwater stijgt.