Recaro young sport hero

Geplaatst op: 24.08.2019

De autostoel is geschikt voor in de categorie 9 - 25kg, dit is vanaf ongeveer 9 maanden tot 6 jaar. Gewicht kind 10 - 36 kg.

Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding. Bevesting op base autostoel Nee. Winkelmandje Productenpolonaise. De Pearl is dan ook geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot ongeveer 4 jaar. Of je nou met de kleine naar Spanje of naar supermarkt rijdt, met de Young Sport Hero zit jouw spruit altijd lekker.

Garantietype Carry-in-garantie. Top stoel in nog zeer goede staat. E-mail deze pagina. Slaapstand Ja. Tijdens het verstellen van de rughoogte 'groeit' het gordelsysteem mee.

Alles over Coolblue. Alternatieven Productinformatie Accessoires Reviews Specificaties.

Recaro young sport hero kinderstoel Aangeboden. De recaro young sport hero heeft een 5-punts gordelsysteem voor de jongste kinderen groep 1. Zwart - uitverkocht. Daarna is de gordel te verwijderen en kun je de…. De Kinderkraft Oneto 3 autostoel is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 12 jaar kg.

Over Coolblue. Productinformatie Accessoires Reviews Specificaties.

  • Heb je al een account? De Recaro Young Sport is een evolutie in termen van veiligheid.
  • Valt het kleintje in de auto vaak in slaap? Productbeschrijving De Recaro Young Sport autostoel geeft opnieuw de toon aan, de nieuwe standaard: het ergonomisch geribbeld koudschuim uit de auto-industrie verzekert een goede luchtcirculatie voor een optimaal zitcomfort.

Zit verkleiner. De BabyGO Free Isofix autostoel is een comfortabele doorgroei autostoel geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kilo. Zie omschrijving. Zijwaartse bescherming Zijbescherming: optimale veiligheid bij zijdelingse aanrijdingen. Kies je kleur 7. Instellingen en functies Slaapstand Slaapstand Zit er een slaapstand op de autostoel! Meer uit de serie Recaro Young Sport, recaro young sport hero.

Productinformatie

Batterijen Neem je Koter lekker mee in de auto in deze Kinderkraft Junior Fix autostoel. Deze autostoel staat bekend om het lange gebruik en gebruiksgemak.

Zwart - uitverkocht. Onhandig in gebruik. Deze is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ong. Daarmee valt de autostoel in recaro young sport hero 1 en is geschikt voor kinderen met een gewicht van 9 kg en een lengte tot cm. De autostoel is draaibaar: ideaal bij het bevestigen van je kindje! Daarna is de gordel te verwijderen en kun je de….

Alternatieven

Ze kan lekker naar buiten kijken, omdat ze hoog zit. Garantietype Carry-in-garantie. Over Recaro Bekijk alle artikelen van Recaro Als ouder wil jij je kind het liefst zo veilig mogelijk vervoeren.

  • Veiligheid De Recaro Zero.
  • Onhandig in gebruik.
  • Beknopte specificaties Plaatsing autostoel Voorwaarts.
  • Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.

Bekijk alle accessoires. Bekijk 't assortiment en vind het product dat bij jou past. Stoeltje is gebuikt en daarom heeft de stof wat vlekken, recaro young sport hero. Zakelijk Zakelijke klanten Affiliate programma Waardebonnen.

Gewicht kind 10 - 36 kg! Review score 4. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.

Officiële importeur van RECARO

De stoel is namelijk te gebruiken vanaf de geboorte tot maar liefst 12 jaar! Tijdens het verstellen van de rughoogte 'groeit' het gordelsysteem mee. Alles over zakelijk. Zijbescherming autostoel Ja.

Recaro Recaro Autostoel beschermer 24,99 22. Alternatieven Autostoeltjes voor 4 tot 12 jaar. Gewicht kind 10 - 36 kg.