Richard groenendijk om alles eindtijd

Geplaatst op: 13.10.2019

Volgend jaar gaan we weer! Hij was nog wel leuk maar niet zo leuk als andere jaren.

Eindtijd: Weer genoten! Echt genoten. In Om alles. Super voorstelling! Heerlijke avond gehad.

Als we maar lachen? Volgend jaar gaan we weer, richard groenendijk om alles eindtijd. Van voor naar achter in een scheur gelegen. Dus, heerlijke en eerlijke humor, met name wat betreft de vele scheidingen tegenwoordig, zijn er veel tegenstellingen overbrugd, voornamelijk bekend van haar opvallende optreden in Expeditie Robinson.

We hebben echt vreselijk gelachen, onder leiding van Harry de Groot.

Show zat goed in elkaar. U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts meter van het Chassé Theater. Scoor een kaartje is de boodschap.

Om alles! (reprise)

Was een heerlijke, ontspannen avond Wij hebben genoten, wat een geweldige voorstelling: hilarisch en ontroerend tegelijk. We hadden nog niet eerder een voorstelling van Richard gezien. Scherpe vileine humor, een prachtig liedje, ontroering, alles zit erin. Heerlijk hoe Richard improviseert en terug grijpt naar de oorspronkelijke tekst.

Heb in tijden niet zo gelachen. Was weer een top voorstelling, genoten! Meer liedjes maken het optreden nog completer! Mijn broer en schoonzusje. Ik heb in tijden niet meer zo hard gelachen excuses voor de mensen om me heen haha.

Om Alles! | reprise

Amusement, ontroering en rake boodschappen van een absolute vakman, die volkomen zichzelf blijft. Enorm genoten van deze voorstelling. Opnieuw kunnen lachen. Ben benieuwd naar de volgende show.

Geweldige avond was nog nooit naar Richard Groenendijk geweest hij is trouwens misschien wel hele verre familie ik heet zelf ook Groenendijk. Gisteravond naar de voorstelling geweest. Met Kees. Geweldige voorstelling. Hopelijk kan hij dit hoge niveau vasthouden.

Post navigation

Ga in Haarlem weer. Ik, zus, ga ook naar Richard Groenendijk. Echt genoten. In zijn nieuwe cabaretvoorstelling Om alles.

Geweldige avond gehad, en zijn er de volgende keer zeker weer bij. Z dankbaar. Super avond gehad. Heb in tijden niet zo gelachen. Wij hebben een heerlijke avond gehad, wat een entertainer is Richard. Wat hebben we gelachen. Maar ook de serieuze onderwerpen kwamen aan bod.

Finishyeah.live

Wat een super leuke maar ook ontroerende voorstelling Met dat prachtige liedje van Brigit Kaandorp Ook de complimenten aan Luxor voor de bruch vooraf. In zijn nieuwe cabaretvoorstelling Om alles. Doe nog maar een Poelifinario. Hij was weer geweldig.

Ga dat zien. Nooit meer zoeken naar een parkeerplek. Doe nog maar een Poelifinario.