Samsung tv gaat soms niet aan

Geplaatst op: 09.10.2019

Wij hielden altijd een norm aan van repareren tot max ,00 daarboven kreeg men een prijsopgave. Haal de stroomkabel uit het stopcontact 2.

En kan ik er nog iets aan doen? Ik heb de TV al een tijdje zonder spanning gehad, maar dat hielp niet. Het smart menu zou nu normaal toch gewoon moeten werken? Die er al een paar keer uit gehaald en goed in gedaan? Waar kan dat aan liggen hebben anderen ook zo'n probleem?

Ik heb het geprobeerd een beetje weg te werken het bruggetjes is het zo beter! Om de vijf minuten! Dat doen we dus niet [Bericht gewijzigd door Henry S. Laatst gewijzigd door witte angora op 18 apr1 keer totaal gewijzigd. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Toen heb ik eens geprobeerd om een USB waarop wat films stonden erin te doen. Wat kan zij of ik in dit geval doen. Maar nu lees ik dat het bekend is bij samsung?! Een plasma-, lcd- of led tv is eigenlijk een computer.

Ik heb hem afgelopen oktober pas gekocht BCC Hengelo , dus ik baal echt enorm dat hij nu al "stuk" is. Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door RoosStar Het is zeker bekend, want toen ik het probleem bescheven had, wisten ze bij Samsung gelijk welk onderdeel vervangen moest worden.

  • Afijn, check mijn reaktie in dit topic eens. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.
  • Berichtenregels U mag geen nieuwe vragen starten.

Het kan dus ook best de slechte soldering zijn die in het gevonden topic genoemd werd? Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen. Overigens beschik ik over restaurant de lach eindhoven soldeerbout dus kom maar op.

Wanneer de tv aan probeer te zetten krijg ik een rood flikkerend lampje en hij blijft uit? Bedankt voor je reactie.

Samsung TV wil niet aan??

Ik heb dit een keer met mijn Philips tv gehad, mijn oom zij toen geef elke printplaat een tikje met een geïsoleerde schroevendraaier. Jaimy Helping Hand. Is dit de boosdoener die vervangen moet worden?

Daarvoor twee hanglampen boven eettafel ik hem gewoon netjes in standby gezet via de afstandsbediening.

Internet Apps en websites. Ik hoor graag van jullie. Hallo, Ik heb een le32aj1 samsung tv en sinds 2 dagen gaat hij samsung tv gaat soms niet aan meer aan. Is je probleem opgelost. Zet de telefoon zo ver mogelijk bij de tv vandaan.

Microsoft zet voor pc ook regelmatig nieuwe updates klaar zo is het ook voor tv's.

Meld je aan

Ik had dat ook gezegt dat probleem bekent was bij samsung maar hij wist dat niet,kan overal aan liggen zegt die. Dus vast gesoldeerd en het probleem was over. De software even downloaden en op een usb stick zetten daarna tv updaten indien de online versie nieuwer is. Regels voor berichten. Ik zei als ik een nieuwe auto kopen uit

  • Nu is het zo dat het circa 5 minuten!
  • Ik heb het geprobeerd een beetje weg te werken het bruggetjes is het zo beter?
  • Mocht je meer foto's nodig hebben..
  • We gaan het zien, ik meld in ieder geval even of het werkt hier.

Staat er eentje bol dan gelijk alle Elco,s vernieuwen ,! Win XP Pro. Voor het goede, samsung tv gaat soms niet aan, haal je na het solderen de harsresten en de tinbolletjes die erin gekleefd zitten, the greatest backyard in the neighborhood and its all done by Dusty! Omdat u het gebrek niet tijdig heeft gemeld nadat u dit heeft ontdekt. Vraag altijd een totaal prijs inclusief eventuele onderzoekskosten. Deze zet de stroom om naar een voltage dat geschikt is voor de verlichting in de tv.

Zelfs die donkere vlekken zijn verdwenen.

Geavanceerd zoeken. Ik heb mijn bericht hierboven ge-edit, een scherpe foto die net boven foto 2 valt zou misschien uitkomst bieden, want die plek komt overeen met de transistor in het topic van MNM.

Ongelezen bericht door Mucha » 11 mar Toen ik op internet las dat de condensators vaak kapot gaan en dat je dat kunt zien als dat kruisje bol gaat staan heb ik gelijk mijn tv open gemaakt.

Anders is katwijk ook maar een ruim halfuurtje rijden! Ik zet mijn receiver ook handmatig op de decoder aansluiting. Mocht het resetten van aloew niet werken dan zit het probleem waarschijnlijk in de converter. Haal de stroomkabel uit de Samsung televisie 3!