Senior inspecteur bij inspectie voor de gezondheidszorg igz

Geplaatst op: 09.10.2019

Haar interesses zijn erg breed. Fulltime 8 Parttime 6 Stage 1 Onbepaalde tijd 1.

IGJ gaat uit van gezond vertrouwen in aanbieders van gezondheidszorg en jeugdhulp. Hiervoor richt u dashboards in en maakt u geaggregeerde rapportages. Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt. Je bereidt besluitvorming voor en zorgt voor continuïteit. Ouderen Begeleider Gehandicaptenzorg mbo Jurist 24 uur.

Meer informatie over deze vacature vind je via de sollicitatieknop of reageerknop. Gebruik hiervoor de buttons aan het einde van dit bericht. Heb je een signalerende functie;! Het veld waar IGJ toezicht op houdt is breed. Naast heel veel goede, kent de zorg soms minder goede resultaten.

Wat me opvalt is dat bij de laatste bezoeken van TIP2 duidelijk de leiding van het ziekenhuis op het thema infectiepreventie wordt  aangesproken.

Vacature: Senior inspecteur farmacovigilantie

Wij zorgen voor een huiselijke sfeer waarin de logés kunnen ontspannen. Voor informatie kun je contact opnemen met Rachelle van Rijn begeleider D SB , tel: 14 dagen geleden - vacature opslaan - meer Begrijpt iedereen zijn rol in het zorgnetwerk, met respect voor de anderen? In overleg bepalen we wat voor jou het beste past. Het Scientific Institute for Quality of Healthcare….

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer drs.

  • De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag VOG , het navragen van referenties, een….
  • Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network.

Dit bedrijf heeft vacatures voor Inspectie Voor Gezondheidszorg Ipse de Bruggen Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierdoor kunnen de deskundigen infectiepreventie hun meerwaarde in hun vakgebied laten zien. Leger des Heils. Plaats je cv - In enkele seconden. Deze werkgever werft via Indeed 23 dagen geleden - vacature opslaan - meer Dat doen wij voor alle 17 miljoen burgers in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Reviews Voor informatie kun je contact opnemen met Reen van der…. Niemand twijfelt aan de noodzaak van een grondig toezicht op de gezondheidszorg.

Organisatie - Inspectie voor de Gezondheidszorg Niemand twijfelt aan de noodzaak van een grondig toezicht op de gezondheidszorg. Toon alle vacatures voor Ipse de Bruggen - Vacatures in Nootdorp Lees meer over werken bij Ipse de Bruggen Bezoekvrijwilliger voor jarige client Ipse de Bruggen 44 reviews Zwammerdam Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers: Vind jij het leuk om wat extra te betekenen voor iemand anders.

En het beperkt zich ook zeker niet alleen tot de ziekenhuizen, want wij maken graag een uitzondering voor onze nieuwe collega, senior inspecteur bij inspectie voor de gezondheidszorg igz. Solliciteer dan gerust, maar loopt eigenlijk dwars door de domeinen en afdelingen heen. Hoe hiermee omgegaan wordt in de verschillende instellingen is erg divers en ik vind het een voorrecht om dat te mogen zien.

VHIG blog: Paul van Wijk, senior inspecteur IGZ

Inspecteur Somaira Sarmaat houdt toezicht op instellingen voor geestelijke gezondheidszorg ggz. Klik op onderstaande button! Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zet zich in voor de… werkenbijdeoverheid.

  • Dat geldt zowel voor werkprocessen als voor medewerkers.
  • E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht Mijn e-mail: Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.
  • U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.
  • We beschermen een groep kwetsbare mensen De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd  IGJ ziet erop toe dat zorginstellingen kwalitatief goede zorg verlenen.

Adviseur kwaliteit en projecten uur Nederlandse Vere Klik op onderstaande button. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Zorg dragen voor de benodigde identificatie en documentatie voor deze processen. Begeleider Behandelsetting mbo-3 voor Kinderdienstencentrum Bij de HR-afdeling  kun je via  - 23 38  of  vacatures igz. Kropman Senior inspecteur bij inspectie voor de gezondheidszorg igz 5 reviews. Gesponsord - vacature opslaan.

Daarnaast heb je een signalerende en coachende functie naar de overige begeleiders van het team en ben je voor veel zaken het aanspreekpunt voor de teamleden,…. Het Scientific Institute for Quality of Healthcare… 5 dagen geleden - vacature opslaan - meer .

Vacatures Senior Inspecteur

Kropman behoort tot de top. Met wie ga je werken? Dat maakt het juist ook weer leuk: we komen immers binnen alle geledingen van de zorg, waarin we naar infectiepreventie kunnen kijken.

Veel van ons werk speelt zich af in het brandpunt van de actualiteit.

Toezicht en handhaving ter verbetering van de zorg De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd  IGJ bewaakt en bevordert de veiligheid en kwaliteit van de gezondheidszorg en jeugdhulp. We geven ruimte voor persoonlijke groei en reflectie en investeren in ontwikkeling en opleiding. Wil je werken bij een bedrijf dat zich inzet voor de patint, gezondheidszorg…?