Adres hotel de bilderberg oosterbeek

Geplaatst op: 13.10.2019

Kamer was erg klein en geen airconditioning, wel een waaier maar dat deed niet veel. Type reiziger. Vivi D heeft een beoordeling geschreven 19 aug.

Veelzijdige steden als Arnhem, Nijmegen en Wageningen liggen om de hoek, met de vele musea, gezellige cafés en andere uitgaansgelegenheden die deze steden rijk zijn. Luchthaven Niederrhein 49 km Alle vluchten bekijken.

Prima ontbijt. Geniet van twee overnachtingen inclusief een culinair viergangendiner in Trattoria Artusi, een driegangendiner in Julia's Kitchen, ontbijt en romantische extra's op de kamer.

Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken. Nuttig Delen. Autoverhuur Vluchten zoeken Restaurantreserveringen Booking.

Inclusief Het Bilderberg Ontbijt en culinair driegangendiner. Kan op aanvraag een extra bed gebruiken. Foutmelding: Voer een geldig e-mailadres in. Een beoordeling schrijven. Probeer het opnieuw.

Wanneer wilt u aankomen bij Hotel De Bilderberg?

Het conferentiecentrum van Nederland

Inchecken — - — - —. Junior Suite 1 extra groot tweepersoonsbed. Ja Je kunt nog niet naar de kamer, maar je kunt je bagage wel alvast afgeven. Nederlandse huizen en bouwwerken uit vroegere tijden zijn hier nagebouwd. Kamer gedateerd, wel schoon.

  • Zakencentrum met internettoegang.
  • Sfeer in het hotel 8. Toiletrolhouder zeer onhandig geplaatst.

Checkin month Maand augustus september oktober november december januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november Je kunt in de omgeving van Oosterbeek uit meer accommodaties kiezen. Hotel de Bilderberg. Prima maar met kanttekening. Wat zou u willen weten.

Beschikbaarheid

Er ging iets mis bij het laden van de beoordelingen. Konden pas om Ga daarnaast op expeditie in de mangrove en begeef u voor even midden in de woestijn! Opnieuw Mist u informatie?

Vivi D heeft een beoordeling geschreven 19 aug. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt. Met een verwijzing in de gerechten naar de jaren 50 toen het nog vanzelfsprekend was dat de gerechten puur adres hotel de bilderberg oosterbeek seizoensgebonden waren. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

Dan plaatsen we hem op de website van Booking. Vul alstublieft de data van uw verblijf in en controleer de voorwaarden van uw gekozen kamer.

Kiest u voor Italiaans of Frans?

Onze sauna is inmiddels weer in gebruik en ons zwembad is inderdaad verwarmd, de temperatuur schommelt tussen de 27,5 en Opslag van bagage. Kamers zijn wat gedateerd maar wel heel schoon Temperatuur op de kamer was minder goed te regelen. Veel minder lawaai daardoor. Geen opmerkingen.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. U kunt maximaal 1 hond per kamer meenemen. CarolineLesco heeft een tip geschreven jan. Aanbevolen wellness. Wil je liever shoppen. Je kunt het opnieuw proberen Als dat niet werkt, herlaad de pagina. Badkleding is verplicht in het zwembad en de wellness?

Checkout month Maand augustus september oktober november december januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november Bezit of beheert u deze gelegenheid? Het hotel is schitterend, mooie voortuin, mooie locatie!

In het historisch stadsgedeelte zijn unieke boetieks en speciaalzaken te vinden die u nergens anders tegenkomt! Meer tonen. Zeer goed 24 beoordelingen.