E mail versturen mislukt iphone de server accepteert de ontvanger niet

Geplaatst op: 13.10.2019

De oorzaak kan uiteenlopen, vaak zijn er te veel e-mails verstuurd in een te korte tijd. Bij de instellingen voor de uitgaande server wordt optioneel gevraagd om een gebruikersnaam en wacht woord.

Was het maar zo simpel. Nu werkt die oplossing kennelijk niet meer. Dank voor het meedenken! E-mail ons - iCulture - Naar boven. Powered by inSided.

Markeer forums als gelezen! U kunt deze instellingen als volgt aanpassen:. Hier staat je hoofd smtpserver, kunt u uw e-mail maar op n apparaat tegelijk bekijken, echter moeten deze dan wel op aan worden gezet. Wieger DB. Als u een POP3-e-mailaccount hebt, die zijn onmisbaar als je gaat verhuizen.

Controleer de postbus Uitgaand op niet-verstuurde e-mails

Check je email adres en de gekoppelde aliassen even op blacklist. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic. Buitenshuis en iets vergeten opnemen? Community Manager. Blijkbaar moet er voor uitgaande mail het vakje "Voor deze server is SSL vereist" aangevinkt zijn, terwijl in de uitleg op telenet net staat dat je dat NIET moet aanvinken:. Heb je al een account?

  • Zou niet moeten, want het heeft altijd gewerkt.
  • Gezien de mail wel werkt via een ander apparaat, lijkt er niets aan de hand met je account.

Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met internet. Het is mogelijk om e-mail in te stellen op je iPhone of tablet. Delen Tweet Delen Delen. Ja Nee. Toegestane bestandstypes:.

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. NL FR.

Voordat u begint

E-mail ons - iCulture - Naar boven. E-mailberichten zoeken en ordenen op uw iPhone, iPad of iPod touch. De Yelo Play-app heeft het antwoord.

Informeer bij uw e-mailaanbieder of systeembeheerder of de e-mailaccountinstellingen die u gebruikt, correct zijn.

Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Check with your provider for more info. Afbeelding uploaden. Het ontvangen en versturen van mail binnenshuis wifi en buitenshuis 4G is geen enkel probleem.

Ook ik had vorige week last van spam!. Lukt het aan de hand van deze gegevens je e-mail goed in te stellen.

Registreren

Ik heb twee dingen veranderd bij de accountinstellingen om het weer werkende te krijgen. Markeer forums als gelezen. Wanneer ik op Google zoek naar deze foutmelding, vind ik overal dat het probleem uiteindelijk toch zat in de instellingen die niet klopten. Postbussen gebruiken om e-mailberichten te ordenen op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Laat me weten of dit je verder heeft geholpen. Wel kan je een waarschuwing krijgen dat de mail niet kan worden verzonden echter zal je toestel dan overschakelen naar de volgende server en het bericht alsnog verzenden. Guest Gast profiel aanpassen. Het is nu onduidelijk of de foutmelding van dit account komt.

Tik naast 'Account' op uw e-mailadres. Op dit topic kun je quiche recept jamie oliver reageren.

Had wel vorig weekend last van een spammer, en nu werkt het verzenden niet meer Wachtwoord vergeten. Het werkt ook niet via 4G helaas.

Het wachtwoord kan maximum 8 tekens lang zijn.

Meld je aan

Geef een like! Kan je eens screenshots plaatsen van de email account instellingen op jouw telefoon zowel IMAP als smtp. Gebeurt dit naar alle adressen waar je heen probeert te mailen? Heb je nog andere apparatuur?

Controleer de instellingen van Mail Wanneer u uw e-mailaccount instelt op het apparaat, gebruikt iOS voor de meeste e-mailaanbieders automatisch de juiste accountinstellingen. Suzy Community Manager Do, or do not. Denk eraan dat er in oude onderwerpen informatie kan staan die niet meer up to date is.