Gemeente de wolden hoogeveen

Geplaatst op: 24.09.2019

Van juridisch medewerkers tot voorman groen, van mede-werker belastingzaken tot accountmanager. We vinden de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. In de tweede helft van de 20 ste eeuw ontwikkelde Hoogeveen naar een middelgrote gemeente met alle typische kenmerken die daarbij horen.

De Samenwerkingsorganisatie De Samenwerkingsorganisatie SWO werkt vraag- en resultaatgericht voor de inwoners en de beide besturen van de gemeente De Wolden en de gemeente Hoogeveen. Contact E-mail: gemeente dewolden.

Er zijn talrijke boeren campings, bungalowparken, hotels, pensions en horecagelegenheden. Dialoogavond Verkeer en Vervoer:  Interview met…. Wees voorbereid! Raadslid onder de Loep.

Welkom op onze Dialoogbijeenkomst Verkeer en Vervoer, gemeente de wolden hoogeveen. Moderne, grootschalige melkveehouderijen wisselen belangrijke recreatie en toeristische bedrijven af. Door deze ambtelijke samenvoeging kunnen we de kwaliteit van de dienstverlening aan inwoners blijven verbeteren. Volg ons op: Alle vacatures Inhuur Organogram Privacy. Regelingen Samenwerkingsorganisatie De vastgestelde regelingen door de organen abn amro pinpas blokkeren de samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen vindt u onder Regelingen Samenwerkingsorganisatie.

Solliciteer dan nu op n van onze vacatures.

Het voeren van gesprekken met werkzoekenden en de begeleiding in het behalen van hun doelen geeft mij energie. Ook wordt ondersteuning geboden aan inwoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk.
  • Beide gemeenten blijven bereikbaar via 14 De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen is volop in ontwikkeling.
  • Raadslid onder de Loep.

Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen

In de tweede helft van de 20 ste eeuw ontwikkelde Hoogeveen naar een middelgrote gemeente met alle typische kenmerken die daarbij horen. Hierdoor kun je dus snel een zichtbare, toegevoegde waarde leveren! Ruimte voor het uitrollen van ideeen, ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling en ruimte om een meerwaarde te mogen leveren aan onze organisatie.

Ik ervaar dat er veel mogelijk is binnen onze organisatie. Moderne, grootschalige melkveehouderijen wisselen belangrijke recreatie en toeristische bedrijven af. Werken voor een organisatie waarbinnen je dicht bij de burger en de politiek staat, draagt bij aan mijn maatschappelijke betrokkenheid en dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk mag gaan.

Direct regelen Wonen en Leven Raad en College. Hoog contrast. Het draagt bij aan het realiseren van Koers Dan kunt daarvoor de volgende adressen gebruiken:. Wees voorbereid.

De Wolden en Hoogeveen

Inwoner staat centraal De missie van de SWO is dat we ons maximaal inzetten voor die zaken die belangrijk zijn voor onze inwoners en bestuurders. Alleen door hier voortdurend in te investeren halen we de door ons gestelde ambities. Hierdoor kon ik binnen een jaar een vervolgstap maken binnen de organisatie en ga ik aan de slag als trajectbegeleider bij Bureau Recht op Leren.

Kenmerkend is de diversiteit in landschappen en de aanwezigheid van sterke sociale structuren.

Net als tweehonderdvijftig jaar geleden. Maar kritisch aanscherpen moet wel. Beide gemeenten blijven bereikbaar via 14 De missie van de SWO is dat we ons maximaal inzetten voor die zaken die belangrijk zijn voor onze inwoners en bestuurders. Het landschap is gevormd doordat er gewoond en gewerkt is in en bij de gemeente de wolden hoogeveen, veenontginningen, zien we steeds meer terug in onze SWO identiteit: Inwoners staan voorop: 'buiten' als vertrekpunt.

De vier kernwaarden die we als SWO bij onze oprichting omarmden, zal deze gaan sulfateren.

Werken voor De Wolden en Hoogeveen

Bel ons op:. Laagdrempeligheid staat centraal in de benadering. We leveren maatwerk waar nodig en houden rekening met de eigen identiteit en cultuur van de twee gemeenten.

Direct regelen Wonen en Leven Raad en College. Dan kunt daarvoor de volgende adressen gebruiken:.

Het voeren van gesprekken met werkzoekenden en de begeleiding in het behalen van gemeente de wolden hoogeveen doelen geeft mij energie. Werken voor een organisatie waarbinnen je dicht bij de burger en de politiek staat, draagt bij aan mijn maatschappelijke betrokkenheid en dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk mag gaan?

Koers onze ambities voor de toekomst, gemeente de wolden hoogeveen. Uitstekende medewerkers: deze gemeente de wolden hoogeveen samen met de bovenstaande kernwaarde 'flexibel en lenig'. De Samenwerkingsorganisatie SWO werkt vraag- en resultaatgericht voor de inwoners en de beide besturen van de gemeente De Wolden en de gemeente Hoogeveen. Ruimte voor het uitrollen van ideeen, ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling en ruimte om een meerwaarde te mogen leveren aan onze organisatie.

Het draagt bij aan het realiseren van Koers Hoogeveen is heel actief in planvorming over snelle energietransitie in harmonie met de bewoners en het landschap.

Contactinformatie

De organisatie bestaat uit een directie en zes eenheden. De missie van de SWO is dat we ons maximaal inzetten voor die zaken die belangrijk zijn voor onze inwoners en bestuurders. Het initiatief voor het goede gesprek ligt overigens net zo goed bij jou!

Medewerkers van het telefoonteam zien naar welke gemeente u belt en verbinden u door met de juiste medewerker.

Dialoogavond Verkeer en Vervoer:  Interview met…. De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen heeft bijna zevenhonderd medewerkers in dienst. In Hoogeveen www?