Het strandhuis wijk aan zee openingstijden

Geplaatst op: 04.09.2019

Ik had opgebeld gevraagd of ze hem konden achter houden, dat kon gelukkig. Tijdens mijn eerste bezoek was het personeel onprofessioneel aan het zeuren wanneer ze de klanten niet aan het bedienen waren.

Het is een absolute anticlimax en zeker niet aan te raden om te eten. Heerlijke petit fours, prachtige bruidstaarten, de lekkerste high tea items en andere specialiteiten behoren tot de mogelijkheden. Maar dan wel op een toplocatie, direct aan het strand van Wijk aan Zee! Toen wij vroegen of dit een hoofdgerecht was, werd dit bevestigd.

Mijn vader trakteerde en vroeg om de rekening. En dan die kleine kassabon, alleen het eindbedrag staat erop waarop niets te controleren valt.

Kreeg ik te horen dat deze tas al was weggegooid.

Je rijdt neemt de afslag naar Beverwijk en volgt dan Wijk aan Zee. Aloha is de tweede strandtent op het strand. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Datum van bezoek: maart Bedank Strandchick. Iedereen is welkom. Het te betalen bedrag werd gewoon hardop over de tafel geroepen.

  • Vanaf Heliomare is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar Strandpaviljoen De Kust.
  • Zeer slechte ervaring, het voorgerecht gamba' s in pittige saus waren drie ongepelde gamba's in een soort tomatensaus, totaal niet pittig.

Winkelmand

Ik was toch wel benieuwd hoe het nieuwe Strandhuis eruit zou zien na alle commotie in de plaatselijke kranten. Graag ook dit seizoen weer tot ziens op het strand van Wijk aan Zee!

Om Het eten was verder ook saai en smakeloos, helaas. Waanzinnig uitzicht op zee en met dit mooie weer de ondergaande zon. Het is alleen jammer dat de prijs aan de hoge kant is.

Onze eigen banketbakker maakt voor u de lekkerste desserts en gebakjes om van te smullen. Beoordelingen filteren. Heb er al meerdere malen gegeten of een drankje gedaan. Het certificaat kent in Nederland drie niveaus: brons, zilver en goud.

Mellody 25 punten. Dit werd vooraf ook bevestigd door het personeel!

Mooie lokatie maar dramatische bediening. Je zit direct op het strand met een fantastisch uitzicht. De vis was van zichzelf zo zout dat het niet te eten was, zei men in de keuken.

Afgelopen vrijdagavond gegeten, en eerder al eens koffie gedronken en de lokatie sprak ons aan. Alleen jammer dat al haar collega's ook binnen 5 minuten 3x kwamen vragen of we nog wat wilde drinken. Meer werd er niet aangeboden. De tweede avond zaten we al om Beoordeeld op 14 april Winters en Zomers een prima plek voor alle maaltijden.

Werken op het strand

Volg ons op social media Aloha op Facebook Aloha op Instagram. De eventmanager van Aloha verzorgt grote en kleine evenementen. Geen goede beschrijving van de burger waardoor je voor onverwachte verrasingen komt te staan. Bedank SamPip

Wie zijn wij. Zeer slechte bediening, vlees is een te groot stuk en niet smakelijk, ondanks de drukte door het mooie weer erg aangenaam geholpen. Heb afgelopen zaterdag heerlijk weer eens een terrasje kunnen pakken. Aan de sat zit geen smaak, zoals slagroom en chocoladesaus! Diverse malen wordt het verkeerde naar een tafel gebracht of in ons geval Als topping worden er verschillende dips bij geserveerd, na een kwartier wachten.

Ons vriendelijke personeel staat je graag te woord zodat je je echt thuis voelt. Het strandhuis wijk aan zee openingstijden Glutenvrij Vegetarisch Halal. Top.

Surfwedstrijden

Strandtent afhuren Heb je interesse in onze aparte zaal - de Maui - voor een vergadering, bedrijfsuitje aan het strand, bruiloft aan zee of strandfeest? Tijdens mijn eerste bezoek was het personeel onprofessioneel aan het zeuren wanneer ze de klanten niet aan het bedienen waren.

Je rijdt neemt de afslag naar Beverwijk en volgt dan Wijk aan Zee.

In de omgeving. Lunch en diner Deze strandtent is het hele jaar geopend en dat betekent in de winter dat we maandag tot en met donderdag alleen lunch serveren, het strandhuis wijk aan zee openingstijden, vrijdag tot en met zondag kun je bij Aloha in Wijk aan Zee ook terecht voor het diner.

Zeker een aanrader om naar oma's stampotten te gaan!.