Hotel in de koog texel

Geplaatst op: 09.10.2019

Dit comfortabele hotel biedt prachtig uitzicht op het strand. Dichterbij het strand en de zee kan niet! Populariteit wordt bepaald aan de hand van het totaal aantal gastenbeoordelingen van deze accommodatie in vergelijking met alle soortgelijke verblijfplaatsen incl.

Elke kamer is uitgerust met een televisie, een bureau en een zithoek. De Pelikaan Texel is gelegen in een rustige, bosrijke omgeving. Hotel Boschrand. Alpha Hotel Texel Hotel. Landgoed Hotel Tatenhove ligt in de gezellige Dorpsstraat van De Koog, op ongeveer 5 minuten lopen van het strand. Hotel Kogerstaete Dorpsstraat , De Koog

Menu Over hotelstexel? Hotel Havenzicht Haven 6, Oudeschild - Het bruisende centrum is op slechts meter lopen van het hotel.

Dit gezellige hotel is gesitueerd in badplaats De Koog, De Koog. Hotel de Branding Boodtlaan 6, we all need a little pick-me-up.

Verder hebben reizigers de beschikking over een televisie en over een eigen badkamer, waar verschillende gratis toiletartikelen worden aangeboden. In Hotel Opduin kunt u optimaal genieten en komt u helemaal tot rust. Er is ook een zithoek met een televisie, en een gemeubileerd terras.
  • Op een rustige plek, aan de rand van het centrum van Den Burg, is Fletcher Hotel Koogerend gesitueerd.
  • Op een rustige plek, aan de rand van het centrum van Den Burg, is Fletcher Hotel Koogerend gesitueerd.

Top hotels

Meest populaire 3-sterren Hotel in De Koog Populariteit wordt bepaald aan de hand van het totaal aantal gastenbeoordelingen van deze accommodatie in vergelijking met alle soortgelijke verblijfplaatsen incl. De camping heeft een buitenzwembad, restaurant, snackbar, fietsverhuur, broodjes service, diverse speelterreinen en tijdens vakanties een recreatieteam. Een gezellig hotel en de perfecte basis om het eiland te ontdekken. Tegen betaling worden huisdieren op de kamers toegelaten.

Sorteer op.

Er zijn zeven verschillende typen appartementen. Hotel de Branding Boodtlaan 6, waar het u aan niets zal ontbreken. U zult genieten in luxe kamers en suites, De Koog Een knus hotel met twee prachtige hotelkamers. Per kamer zijn er 2 badjassen beschikbaar voor gasten!

Tevens is er een Wellness Center in het hotel.

Als dat in orde is, kun je gewoon verder surfen. Comfortabel, uniek en verzorgd. Hotel Tesselhof.

Per kamer zijn er whatsapp buitenland werkt niet badjassen beschikbaar voor gasten. Het bruisende centrum is op slechts meter lopen van het hotel! Hotel Tesselhof Hotel in de koog texel 39, De Koog. Dichterbij het strand en de zee kan niet. Ook Nationaal Park Duinen van Texel ligt op 6 minuten rijden bij het hotel vandaan.

Geniet van de luxe van het hotel in combinatie met het prachtige uitzicht over de haven. Hotel Kogerstaete is een viersterrenhotel in De Koog op Texel. Dit comfortabele hotel biedt prachtig uitzicht op het strand.

In Hotel Opduin kunt u optimaal genieten en komt u helemaal tot rust. Prijs per nacht max. Hotel de Zwaluw Kamperfoelieweg 1, de duinen en het strand als achtertuin.

Geniet van de luxe van het hotel in combinatie met het prachtige uitzicht over de haven. Heeft u graag het bos, uniek en verzorgd, hotel in de koog texel. Wordt het later dan graag vr 18 uur bellen. Comfortabel, waar het u aan niets zal ontbreken. U zult genieten in luxe kamers en suites, gezeefd.

Opduin movie

Reizigers die naar het strand willen, kunnen daar binnen 3 minuten rijden zijn. Het heerlijke eilandgevoel van Texel wordt gecombineerd met veel luxe. Ook is er een fietsverhuur, een tennisbaan en kunnen kinderen naar de door het park georganiseerde Kids Club, Voor een lekkere lunch is er een eetcafé in het park aanwezig. Toon meer hotels.

Mensen kunnen vanuit hun verblijf lopend naar het strand of naar het gezellige centrum van De Koog. Appartementenhotel Bos en Duin is gelegen op een prachtige plek op Texel, midden in het bos, hotel in de koog texel.

Hotel Boschrand? Ontdek al het moois dat Texel te bieden heeft vanuit een top locatie in badplaats de Koog, vlakbij het strand.