Hotel restaurant de wijnberg sneek

Geplaatst op: 13.10.2019

Een goede aanrader dus voor een arrangement of gewoon een diner of lunch. Alle foto's weergeven 22

Community Hoe was jouw ervaring? Gereisd Met partner in augustus Nuttige review 0. Het eetcafe van de wijnberg is echt een aanrader! Hotel de Wijnberg, Bolsward. Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid.

Kamertip: achterkant is iets rustiger. Kamerfaciliteiten Huishoudelijke apparatuur TV. Francis V heeft een tip geschreven aug. Hotels in de buurt. Grand Park Lara. Restaurant gesloten.

Zodra je de trap opgaat naar de hotelkamer verdwijnt dit beeld.
  • We hebben hier gegeten, te duur voor klein portie. Groot minpunt is wat mij betreft de aan het hotel verbonden bar.
  • Hotel De Wijnberg.

Hoe was jouw ervaring?

De sfeer is er gezellig en het personeel altijd vriendelijk. Lopesan Costa Meloneras. Niet de juiste accommodatie voor jou? Helmond, Nederland bijdragen 59 nuttige stemmen. Kamers alleen te bereiken na draaien en keren via de vele kleine trappetjes.

Badkamer schoon, alhoewel het toilet slecht te bereiken was door de naar binnendraaiende deur. Hotel Can Garden Resort. Gereisd Met partner in juli Nuttige review 0. Je kunt in de omgeving van Bolsward uit meer accommodaties kiezen. Accommodatie toevoegen.

Contactgegevens

Met partner. Berthel Hotel Dream World Aqua. Turkse Rivièra.

Het hotel in Bolsward is al decennia lang het uitgangspunt voor mensen die Friesland willen ontdekken. Bier tappen kunnen ze ook niet.

Drankprijzen normaal! Wat een afknapper. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Zoals gezegd, voor herhaling vatbaar

Het eten was uitermate smaakvol en warm zoals het hoort. Spanje Ibiza Es Figueral. Wilden gaan lunchen, maar serveerster had er vandaag niet zoveel zin in blijkbaar, we werden vanuit de deur toe geroepen of we ook iets wilden.

  • Aanbieding bekijken.
  • Ik moet nog eens goed nadenken of ik nog een keer terug kom.
  • Bekijk prijzen.
  • Diëten Vegetarisch Glutenvrij Biologisch.

Met partner. Playa de las Amricas. Prijs is goed. Geen lift, KG Bolsward Nederland. Een goede aanrader dus voor een arrangement of gewoon een diner of lunch. Marktplein 5, veel kleine trappetjes. Het toetje was goed. Je kunt merken dat de kok met liefde het eten bereid en je krijgt altijd waar voor je geld. Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan hotel restaurant de wijnberg sneek jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn.

De voordeligste overnachtingen

Toevallig daar terecht gekomen. Niet voor herhaling vatbaar helaas. Kamerfaciliteiten Huishoudelijke apparatuur TV.

Niet voor herhaling vatbaar helaas. Restaurant gesloten. Restaurant De Wijnberg op 3 maart Onze bezoekers bekeken ook.