Niet ongesteld worden na een miskraam

Geplaatst op: 07.07.2019

Om te bepalen wanneer je weer vruchtbaar bent, tel je vanaf de eerste dag van je miskraam bloedverlies een nieuwe cyclus. De gebroken nachten, ik kan niet meer Ik weet uit ervaring hoe vervelend dat wachten is.

Dankjullie wel voor jullie reacties :- fijn om al zo snel antwoord te hebben Misschien is het eitje dan niet of later geknapt en zit ik voor niks te wachten op die mensturatie. Mijn huisarts heeft mij niets gezegt over dat je pas schoon word als je ongesteld word ze vertelde mij dat ik weer kon gaan klussen zodra de bloedingen over waren en dat je niet perse moet wachten tot je eerste periode weer begint.

Er is medisch niets op tegen om na een miskraam direct weer zwanger te worden. Ik ben na mijn curretage ook meteen weer zwanger geworden……. Deze dag wordt namelijk gebruikt als startdatum van een eventuele zwangerschap. En dat jouw gevoelens er mogen zijn.

Het is nu 6,5 week na mijn miskraam en geen menstruatie te bekennen. Wel erg laat, vond ook de gyn. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm! Alle categorien Bekijk alle artikelen. Maak me indd supper onzeker ja kan dat echt.

Hoe verwerk je een miskraam?

Praktijknummer 61 34 Verder niks. Voor het verwerken van een miskraam kan het helpen om je baby een begrafenis of crematie te geven. Maar dat wachten maakt je onzeker en dat is heel erg herkenbaar. Ovulatietesten, ik voel het niet.

  • Toen hebben ze het een beetje weg gehaald min of meer een curretage.
  • Bedankt voor je reactie :. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Het geeft een bevestiging dat de miskraam compleet was en dat je menstruatie cyclus hersteld is. Ben ik over vier weken nog niet ongesteld geworden, dan moet ik weer komen en gaan ze verder onderzoeken doen. Maand 3. Er zijn verschillende redenen voor vaginaal bloedverlies in een jonge zwangerschap?

Is het normaal dat het bij zo'n niet ongesteld worden na een miskraam miskraam zo lang duurt voordat de menstruatie weer op gang komt.

Zwanger worden na een miskraam

Ook kan iemand stolsels of stukjes weefsel baarmoederslijmvlies verliezen. Op zich kan ik wel even wat rust gebruiken maar van de andere kant wil ik ook heel graag weer verder. Dit gesprek kan ook na een paar weken nog plaatsvinden.

Wat is de geboortedatum van je baby. Dit gesprek kan ook na een paar weken nog plaatsvinden. Word wel erg ongeduldig nu Privacy- en cookiebeleid. Meer tonen.

Header menu

Je lichaam heeft gewoon rijd nodig. Als je een curettage wilt dan zal de verloskundige je verwijzen naar een gynaecoloog. Maar mijn huisarts zegt dat het schoon wordt als ik ongesteld ga worden.

Zal toch niet waar zijn! Dan kan je mogelijk bij een miskraam ook recht hebben op een uitkering van je uitvaartverzekeraar.

Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Maar anders dan jij had ik mijn eisprong niet getemperatuurd of getest, maar ook alleen als je dat fijn vindt. Mijn cyclus was van slag. Heb toen een echo gehad en het bleek nog niet schoon, niet ongesteld worden na een miskraam.

Je mag samen met je partner naar het gesprek, dus mijn gevoel was misschien iets minder betrouwbaar. Deze gevoelens zijn meestal onterecht! Een miskraam is meestal het verlies van een gewenste zwangerschap. We wachten ook even de ongesteldheid af en dan weer verder.

VIVA nieuwsbrief

Heb echt geen idee wat te verwachten dus vandaar mijn vraag. Een aankomende eisprong die op een echo te zien is betekent niet dat daadwerkelijk het eitje knapt.

Wacht nadat je bloedverlies gestopt is nog twee dagen extra om er zeker van te zijn dat je niet meer vloeit. Zwanger worden na een miskraam kan zeker, wij leggen het uit.

Als je vaginaal bloedverlies hebt, ga dan bij jezelf na of het mogelijk n van de onschuldige oorzaken zie bovenstaand zijn. Zwanger worden 27 feb Soraya Vogelaar. Veel sterkte.