Restaurant de oude apotheker losser

Geplaatst op: 05.10.2019

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. Zoek je tijdens je fietstocht een rustplek of wil je zomaar relaxen in de buitenlucht, bezoek dan het terras. Gastronomische gangen Michelin proeverij.

Alle restaurants in Losser weergeven. Vriendelijke persoonlijke ontvangst, goede acoustic en heerlijke gerechten. Gastvrije bediening. Schrijf een beoordeling. De Bottermarck Frans.

Duits 4. De helft van ons zat op een zeer ongemakkelijke houten bank en had daar ook last van. Restaurant Ivory Frans. Begrijp best dat je geld moet verdienen maar op een inkoop van ca 1 euro. Wij hebben hier genoten van een goed verzorgde High Wine.

Bedank jokeschepers. Bedank ballachiem. Bedank Alexandrad
  • In de omgeving.
  • Het was een heerlijk verrassings menu, allen werd er niet gevraagd of je van vis houdt. Alkmaar Almere Amersfoort Amstelveen Amsterdam.

Speciale diëten. Sfeervol ingericht. Restaurant Ivory Frans. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. De formule, waarbij je meerdere kleine gerechtjes kunt bestellen is een gouden greep, je eet nooit te weinig of te veel en de smaak is uitstekend, het is ook gemakkelijk om gerechten uit te zoeken die bij elkaar passen. Beoordelingen

  • Vriendelijke persoonlijke ontvangst, goede acoustic en heerlijke gerechten.
  • De Bourgondiër Seizoensgebonden, Tapas, Internationaal. Wij aten hier met een groep van 10 mensen op het terras.

Vreselijk 0. Heerlijke zalm wrap gegeten. Heerlijk Gegeten. Datum van bezoek: november Inloggen Lid worden. Begrijp best dat je geld moet verdienen maar op een inkoop van ca 1 euro Volle bak in dit sfeervolle monumentale pand. Ook gelet op de privsfeer.

Openingstijden

Volle bak in dit sfeervolle monumentale pand. Populaire steden Bekijk de beste restaurant deals. De steakmessen moeten hoognodig geslepen worden. Bedank Hans t.

Een prima adres. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Duits 4? Attracties in de buurt Bekijk alle 11 attracties in de buurt. Het was een heerlijk verrassings menu, allen werd er niet gevraagd of je van vis houdt. Alle restaurants in Losser weergeven. Waarderingen en beoordelingen 4,5  71 beoordelingen.

Openingstijden

Schrijf een beoordeling. Beoordeeld op 7 oktober via mobiele applicatie Geweldige High wine!! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

  • Zeer prettige bediening!!
  • Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant De Oude Apotheek.
  • De helft van ons zat op een zeer ongemakkelijke houten bank en had daar ook last van.
  • Bistro Buitenzorg Internationaal.

Vreselijk 0. Weergaloos All Inclusive 5-gangen arrangement. Dordrecht Eindhoven Enschede Groningen Haarlem. Fantastisch All Inclusive 6-gangen"Chefs menu".

Datum van bezoek: april Zeer prettige bediening!. Zeker een aanrader. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 12 juni dit is een heel fijn en sfeervol restaurant. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. In de omgeving. Is dit een Tsjechisch restaurant?

Bistro Buitenzorg Internationaal. Beoordelingen Brasserie de Pergola Internationaal.