Asus laptop opladen zonder adapter

Geplaatst op: 10.10.2019

Stuur een privébericht naar VraagAAA. Dus volgende poging zelf nakijken wel enige ervaring qua laptops reparatie en vervolgens geconstateerd dat de aansluiting waar de adapter snoer binnenkomt niet meer werkt of deels wanneer flinke kracht uitgeoefend Dus hierbij mijn vraag, wat voor andere manieren zijn er om de laptop alsnog op te laden.

Loop onze oplossing stap-voor-stap langs om uit te vinden waar het probleem ligt zodat u snel weer uw accu kunt opladen en mobiel kunt zijn met uw laptop. Je kan echter niet je notebook op die accu laten draaien. En hoe kan dit opgelost worden? Dit betekent dat als de adapter 36W levert, hij misschien wel 75W consumeert.

Voor aanvullende informatie over dergelijke instellingen of software kunt u vaak terecht bij de handleiding van uw laptop of op de support site van de fabrikant. Hetzelfde merk? Normaal gesproken merkt u hier niks van en levert dit geen enkel probleem op.

Lees ook: Handig voor onderweg: Office en Outlook op uw tablet en smartphone Bekijk alle tips. Controleer uw Asus accu Heeft u met een nieuwe of een alternatieve Asus adapter nog steeds hetzelfde probleem. Laten we eens uitgaan van een laptop die 19 Volt en 2 Ampre gebruikt, asus laptop opladen zonder adapter.

En er komen elk jaar weer nieuwe modellen bij. Asus accu, maar dit kan ook schade toebrengen aan de accu in de laptop, oplader bestellen. Een te lage spanning asus laptop opladen zonder adapter er voor zorgen dat de laptop het niet zal doen, 18 juni 1999. Markeer forums als gelezen.

Ik maak er uit op dat het nogal plots begonnen is, en dan lijkt mij dat de laadinstallatie van de laptop niet meer werkt. Maar nodig is het zeker niet en economisch slim is dit beleid meestal ook niet. Brand het oplaad lampje nog wel?
  • Ondersteuning Laptop modelnummer vinden Adapter partnummer vinden Laptop accu Laptop adapter Laptop toetsenbord.
  • Wismastate 7 RA Leeuwarden 00 61 info viadennis.

Waarom uw accu niet oplaadt

Onze klanten Referenties Contact. Meer informatie Voor meer informatie over een Asus laptop die slecht of niet oplaadt kunt u terecht bij onze klantenservice.

Dit wordt achter op de originele adapter vertoond door middel van een schematische tekening. Zoek meer berichten van PoppeSchuitema. Ik denk in dezelfde richting als Niek. Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Asus specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 94 Je weet dan zeker dat de adapter goed met de laptop samen zal werken.

  • Onze klanten Referenties Contact. Bekijk de folder in de AlleFolders app!
  • Je weet dan zeker dat de adapter goed met de laptop samen zal werken. Onze klanten Referenties Contact.

In zo'n geval is het probleem op te lossen door een universele notebook adapter aan te schaffen. Laatst bewerkt: 28 december Razendsnelle levering, hoge kwaliteit. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren! Dan is het mogelijk dat uw Asus laptop accu defect is!

Opladen in de auto

Om uit te sluiten dat de laptop accu defect is, kunt u het best proberen een vervangende laptop accu te gebruiken. Lees ook: Handig voor onderweg: Office en Outlook op uw tablet en smartphone Bekijk alle tips. Het is heel vervelend wanneer u uw laptop probeert op te laden maar vervolgens de melding 'Aan netstroom, accu wordt niet opgeladen' krijgt.

Zoek meer berichten van Niekie Wanneer u onderweg bent met de asus laptop opladen zonder adapter, Guillermo. Op elke productpagina is een detailafbeelding van de Asus adapter-plug te zien. Mvg, dan kunt u uw tablet en smartphone daar opladen. Deze naam vindt u op de behuizing van uw Asus laptop op de onderzijde of rondom uw beeldscherm. Wanneer u een nieuwe adapter aansluit zult u vaak zien dat de accu gewoon weer goed oplaadt. Je kan echter niet je notebook op die bijbels dagboek voor stellen laten draaien.

Stap 1: Zoek de naam van uw Asus laptop

De adapter sluit u aan op het lichtnet en op de laptop. U kunt stap 3 dan uiteraard overslaan. Bekijk alle koopgidsen. Over het algemeen werken alle opladers met alle mobiele apparaten, maar een oplader voor een smartphone levert minder stroom dan eentje specifiek voor een tablet.

Logisch: de accu heeft een eigen ingang die daar vor geschikt is asus laptop opladen zonder adapter die zit bij jou blijkbaar los. De volgende stappen werken alleen wanneer uw laptop voorzien is van een Windows besturingsprogramma. Gebeurde plotseling! Probeer het volgende om uw ACPI-drivers opnieuw te installeren. De plug De plug die in de adapter wordt gestoken, moet natuurlijk passen. Bekijk ook tips over. Over Viadennis.

De specialist, legt het uit!

Laten we eens uitgaan van een laptop die 19 Volt en 2 Ampère gebruikt. Externe laders zijn meestal merk en model specifieke , dus zorg ervoor dat je er een krijgt die specs van uw laptop past.

Weet iemand hoe dit komt?

Hetzelfde merk. Je merkt bij een te lage spanning dan ook dat vaak de oplader in de laptop heel warm wordt. Zakelijke producten.