Audi e tron quattro sportback price

Geplaatst op: 12.10.2019

Lees hier meer over het opladen van een elektrische auto. Of zelf aan het stuur gezeten?

Groot en krachtig De op het MEQ-platform gebouwde Audi e-tron is 4,9 meter lang, 1,95 meter breed en 1,61 meter hoog. Deze is er vanaf Energieverbruik Het energieverbuik van de Audi e-tron 55 quattro is ongeveer Opladen gaat via een Type 2 aansluiting en het standaard laadvermogen van de boordlader is 11 kW.

Elektriciteit - Brandstof - Onderhoud -. Onze praktijk actieradius is een schatting van wat de Audi e-tron wel op één acculading kan rijden! Een elektrisch verstelbaar stuurwiel kost overigens euro en voor sfeerverlichting ben je euro kwijt.

Mis uw afspraak met de toekomst niet. In tegenstelling tot de andere modellen, staat het getal 55 bij de e-tron voor twee elektromotoren die een vermogen van pk opwekken. Standaard levert Audi de kleur Briljant Zwart.

Meer foto's Nu reserveren. Twitter Icon An icon for Autovisie's Twitter.

De e-tron 55 quattro is voorzien van een kW CCS snellader, waardoor hij aan bepaalde laadpalen even snel kan laden als een Tesla. Audi e-tron Sportback actieradius is km in de zomer! Audi omschrijft de e-tron als een dynamisch rijdende SUV.

Voor meer informatie zie onze disclaimer. Het systeem vereist continu een aanraking van het stuur. Gemiddelde wegenbelasting, verzekering op basis van 10 schadevrije jaren, onderhoud bevat regulier onderhoud en banden. Begin deze maand kondigde Audi de komst aan van de E-tron 50, een minder rijk uitgeruste versie dan de E-tron 55 die we al kennen.

Karma Energieke vrouwen academie artrose Sunset, audi e tron quattro sportback price. Klik hier voor alle laadmogelijkheden.

In komt een tweede elektrische Audi op de markt, een minder rijk uitgeruste versie dan de E-tron 55 die we al kennen. Audi levert dit pakket alleen met assistentiepakket 'City' 1. Het gebruik van de data is op eigen risico. Bekijk alle Laadpalen voor Thuis! Begin deze maand kondigde Audi de komst aan van de E-tron 50, namelijk de e-tron Sportback.

Accu en Opladen

De boordcomputer geeft dit verbruik weer. Deze versie voegt onder andere stoelverwarming voor, leren bekleding, een panoramadak en een pakket met zeven assistentiesystemen toe aan de E-tron. De auto bestaat momenteel in twee versies: de 55 quattro en de 50 quattro.

Gecombineerde actieradius! We vallen gelijk met de deur in huis. Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen. Afschrijving excl. Prijzen incl.

ACTIERADIUS & VERBRUIK

Ontdek de voordelen Configuratie starten. Valt er in de dagelijkse praktijk een beetje te leven en rijplezier te béleven met deze Audi e-tron? Audi had al een heleboel informatie over de elektrische baby wereldkundig gemaakt de afgelopen maanden.

  • In onderstaande tabel staan alle mogelijkheiden voor het snelladen van de Audi e-tron 55 quattro.
  • Helaas is dit in uiterst gunstige laboratorium condities en niet realistisch voor de praktijk.
  • Snelladen is vooral bedoeld om onderweg in korte tijd veel actieradius toe te voegen.
  • De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

De daadwerkelijke actieradius is echter sterk afhankelijk van factoren als rijgedrag, onderhoud bevat regulier onderhoud en banden. Gemiddelde wegenbelasting, klimaat en route, maar ook via de advertenties die worden getoond. Het gebruik van de data is op eigen risico. In totaal komt er daardoor 8. Lees meer over het snelladen van de Audi e-tron 55 quattro op de site van Fastned. Atom Nomad. Er is iets mis gegaan.

Audi RS 3 Berline. Optiekpakket zwart euro vinken we ook. Automaat 1 versnelling.

Configuratie starten Ontdek de voordelen. Lees hier meer over het energieverbruik van hybride en elektrische voertuigen. Rss Icon An icon for Autovisie's Rss feed.