Beste tijd om naar curacao te gaan

Geplaatst op: 12.10.2019

Je hebt een paar keer beschreven dat het begin van het jaar het lekkerst is omdat door de wind dan de temperatuur beter uit te houden valt. Let wel goed op wanneer de krokusvakantie of voorjaarsvakantie in Nederland valt.

Dit is voor mij de minst prettige periode. Op de zeldzame dagen dat de wind bijna niet meer voelbaar is, klagen zelfs de bewoners van Curaçao over de warmte. September September is de laatste maand van de zomermaanden met hoge temperaturen en weinig regen. Wil echt heel graag terug naar mijn vadereiland en daar dan ook werken en leuk wonen. Ontdek Willemstad: dé Caribische stadsparel. Wie tijdens de Nederlandse winter op zoek gaat naar de zon en warmte die kan het beste tot na de feestdagen wachten.

Dat maakt het extra benauwd. Langzaam richting juli wordt het steeds iets warmer en is de temperatuur aangenaam. Hi Sebastiaan, hebben we nu minder kans op muggen door de droogte. Alle bestemmingen ter wereld Alle Themareizen. Check de onderstaande grafieken die je meer vertellen over de gemiddelde temperatuur, Wij vertrekken woensdag naar curacao en hebben er wel heel veel zin in, Wat leuk om dit allemaal te lezen.

Hallo, het weer in melbourne in maart aantal zonuren.

Het is nu regenachtig maar verwacht een super groen eiland 12 December. Je ziet dat het weer tegen het begin van januari beter wordt ten opzichte van de wat nattere maanden die daarvoor liggen. Hallo Carola, bedankt voor je bericht!
  • Meer wolken en meer regen, maar ook het wegvallen van de wind door een tropical wave in de buurt.
  • Het weer doet wat het wil dus pas op Curacao naar kijken als je wakker wordt en op de porch een ontbijtje doet ;. Raad je het aan of af om te gaan?

Het kan dan onbewolkt zijn, maar groter is de kans dat er wel bewolking aanwezig is. Leuke stukjes schrijf je. April April kenmerkt het einde van de beste reistijd Curacao. Check de onderstaande grafieken die je meer vertellen over de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag op het eiland. Deze eindigt begin januari. Ik kom met mijn zoontje eind augustus en als ik alles goed gelezen heb, hebben we nu minder kans op muggen door de droogte!

Juli Het enige verschil tussen juli en juni is een toename van de regenval.

  • Check de onderstaande grafieken die je meer vertellen over de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag op het eiland.
  • Om je keuze iets makkelijker te maken hebben we een kleine toelichting geven over de beste reistijd per maand. Door het onweer komen er ook flink veel onweersvliegen, dus je lampen op het huis kunnen flink zwart gaan zien van de beesten.

Als de zon asr rijkelijk schijnt. Bikini kan wel mee hoop ik???. Onderstaande klimaattabel laat de gemiddelde klimaatstatistieken voor Curaao zien.

Het is nu regenachtig maar verwacht een super groen eiland 12 December! September September is de laatste maand van de zomermaanden met hoge temperaturen en weinig regen.

Top 10 Landen

Hallo Helbie! Wat een vuilnis ligt er allemaal langs de weg. Zo is de beste reistijd Curacao per persoon verschillend. Groetjes, elke.

Tijdens carnaval zijn er veel optochten en feesten. Ga dan naar  klimaatinfo Curaao voor de klimaatgegevens van Curaao. Het weer op Curacao is heel erg veranderlijk, helemaal top. Wil goedkoop overnachten in parijs heel graag terug naar mijn vadereiland en daar dan ook werken en leuk wonen. Veel plezier en geniet van Curacao.

Een tropisch eiland

Als je 2 weken komt, zou ik me persoonlijk geen zorgen maken. Hoi Sebastiaan, Hoe is het weer op Curaçao op dit moment en hoe zijn de vooruitzichten voor volgende week.? Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t. Zodra er water op valt, wordt het spekglad.

Zo is de beste reistijd Curacao per persoon verschillend. Kijk je naar de maximumtemperaturen, dan liggen die gemiddeld tussen de 29 en 33 graden Celsius? Advertorial Laat je inspireren door reisspecialist TUI. We moeten dus rekening houden met erg heet weer. Bij Westpunt noemen ze het ook wel eens The Green Belt. Geniet van jullie vakantie!. Laat je horen!

De ABC-eilanden

Van oktober tot februari kan het soms regenen, vooral in de nachten. Het wordt droog en vooral stoffig. April April kenmerkt het einde van de beste reistijd Curacao.

Wanneer je ze langzaam benadert, kun je ze echt van enorm dich Er valt dan de minste regen en de zon schijnt het meest.

Je kan er in ieder geval zeker van zijn dat de temperatuur goed is.