Chinese muur nieuwerkerk aan den ijssel lopend buffet

Geplaatst op: 12.10.2019

Plaats recensie. Personeel is vriendelijk en praat gewoon Nederlands. Vriendelijke eigenaar.

Vriendelijke eigenaar. December 26, · Nieuwerkerk aan den IJssel ·. Sections of this page. Horse Trainer. Niet genoeg keuze. Linda 10 punten. Perfect buffet, altijd bijgevuld, altijd warm, lekker.

Niet alleen naar volwassenen, maar zeker ook naar de kinderen toe. Toen we binnenkwamen op een zaterdagavond. Vanavond lopend buffet genomen voor het eerst daar. Het ziet er schoon uit. Wordt keurig ingepakt maar er wordt teveel bindmiddel gebruikt. Ik kreeg een cola en een rum apart.

Minimum: 1 , Maximum:
  • Buffet gedaan was gewoon vieze smakeloze verpieterde troep, hoe durven ze. Explore local businesses on Facebook.
  • Niet genoeg keuze. De eigenaar en personeel waren ontzettend aardig en het eten was heerlijk.

Chinese hors-d'oeuvre

Bijeenkomst winkeliersvereniging. Niet normaal. Rare en onaardige mensen, vooral de eigenaresse. Wat zou ik aan het doen zijn? Disappointing food. Hoe was jouw ervaring?

Het is aangeraden om vroeg te komen als je lopend buffet wilt, niet normaal, Nieuwerkerk aan den IJssel. Sommige wachtenden zater er al een uur. April 23, dan is alles heerlijk. Het kost namelijk Wat een service, 2e toiletruimte (geheel betegeld met fonteintje.

Contactgegevens

Michel Fidder was at Chinesemuur Reigerhof. Disappointing food. April 3, · Nieuwerkerk aan den IJssel ·.

Forgot account. Sections of this page! Arno Boer is eating Chinees at Chinesemuur Reigerhof. Mijn familie heeft hier zoveel verjaardagen gevierd. Nee hoor toen de rekening kwam moest ik voor de rum en de cola beide apart betalen. Nee, die krijg je er al bij omdat het bij het lopend buffet hoort. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

De Chinese Muur

Toen we binnenkwamen op een zaterdagavond! Diner zo na de vakantie. October 9, · Nieuwerkerk aan den IJssel ·. Henk 5 punten. Toen wij er wat van zeiden, deden ze er nog niets aan.

  • Toen we binnenkwamen op een zaterdagavond!
  • Zalig gegeten daar.
  • Related Pages.
  • Wel reserveren, want het is altijd stampensvol.

Lekker hapje eten met de winkeliers van de Reigerhof. Het was echt niet te eten en er werd niets aan gedaan. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Dat had al een waarschuwingssignaal moeten zijn. Arno Boer is eating Chinees at Chinesemuur Reigerhof. Dorette Milder was eating Chinees at Chinesemuur Reigerhof. Ik kreeg een cola en een rum apart. April 3, Nieuwerkerk aan den IJssel. Goede service.

Lopend buffet vanaf 10 personen per reservering op zaterdagen, zondagen en feestdagen

December 26, · Nieuwerkerk aan den IJssel ·. Het lopend buffet was niet te eten. John Willemse reviewed Chinesemuur Reigerhof — 4 star June 13, ·.

Eenheidsworst zonder smaak, alles hard door het lange staan en smakeloos, waar gasten een boodschap op kunnen schrijven. Personeel is vriendelijk en praat gewoon Nederlands. Photo contributed by Kevin De Graaff.