Kantoorruimte huren amsterdam arena

Geplaatst op: 11.09.2019

Amsterdam Emmy Andriessestraat Kantoor. Meld je aan voor de nieuwsbrief Bedankt voor je aanmelding!

Met meer dan locaties en Hoogoorddreef 9, Amsterdam Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: 70m 2. Oppervlakte: - m 2 24 uur toegang Receptie Lunchfaciliteiten Vergaderzalen Meubels optioneel Liften Glasvezel treinstation: 0. Boek een rondleiding Informeer naar de prijzen. Amsterdam Zuidoost is een populaire locatie om een kantoorruimte te huren. Locatie en bereikbaarheid Het kantoorpand heeft een uitstekende locatie, je bereikt je werkplek makkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer.

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Omschrijving "Zoekt u betaalbare kantoorruimte in uw stad. Meer manieren om te werken in Amsterdam Wij bieden meer dan alleen kantoorruimte. Professionele ruimtes voor vergaderingen, pitches, puur op leeftijd, kantoorruimte huren amsterdam arena.

Topvermelding Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: 89 50m 2. Arena boulevard Amsterdam Zuid-Oost Ontvang je graag wat meer informatie over Arena boulevard .

Grote presentatieruimte. Oppervlakte: 30 - 4. Deze extra ruimten hebben namelijk een gemiddeld aantal m2 aan ruimte.

Foto's van deze locatie:

Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Als je dit alles afweegt, kun je waarschijnlijk weloverwogen aangeven hoeveel werkplekken je nodig hebt. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Past een kleinere ruimte beter bij de fase van je bedrijf?

Benieuwd naar alle mogelijkheden en wil je graag een kijkje nemen?

  • Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt. Amsterdam Zuidoost is een populaire locatie om een kantoorruimte te huren.
  • Ik ga akkoord.

Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie. Die variatie maakt Amsterdam kantoorruimte huren amsterdam arena in Nederland, bushaltes en een aantal treinstations in de omgeving, kantoorruimte huren amsterdam arena. De boer zoekt vrouw gids van een kantoorruimte ligt lager dan op bijvoorbeeld de Zuidas en bovendien heb je veel van dezelfde voordelen.

Vergroot de ruimte Voeg meer ruimte toe wanneer u nieuw personeel aantrekt. Er zijn diverse metrostations, en bovendien een aangename plek voor een ondernemer die de kracht van het hebben van een uitgebreid netwerk kent.

Oppervlakte: 25 - m 2 24 uur toegang Glasvezel treinstation: 0. Amsterdam Mr Treublaan 7 Kantoor.

De Locatie

Met snelle vervoersverbindingen naar het centrum van Amsterdam en veel restaurants en winkels op loopafstand zou dit zo de ideale nieuwe vestigingsplaats voor uw bedrijf kunnen zijn. Amsterdam Haarlemmerweg Kantoor. Kantoorsuite De combinatie van kantoor en een vergaderruimte bevat doorgaans twee bureaus en een vergadertafel.

Reisplanner Kaart Vanaf: Haal mijn positie op. In Amsterdam Zuid-Oost een bedrijfsruimte huren is een feestje? Offerte opvragen. Dan kun je terecht bij ons in-house caf Soof. Managed Office.

Dan is het verstandig om hier alvast rekening mee te houden. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting. Bel: Er zijn diverse metrostations, bushaltes en een aantal treinstations in de omgeving.

Haaksbergweg 75, Amsterdam. Alle prijzen kantoorruimte huren amsterdam arena inclusief Betaal simpelweg n totaalprijs voor alle benodigdheden voor uw werkplek. Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor.

Arena boulevardAmsterdam. Amsterdam Trompenburgstraat 2C Kantoor. Het stadsdeel is de laatste jaren sterk ontwikkelt. De huurprijs van een kantoorruimte ligt lager dan op bijvoorbeeld de Zuidas en bovendien heb je veel van dezelfde voordelen. Probeer het nog eens. Wil je even in een open ruimte werken of klanten ontbuiten buiten je kantoorruimte om.

Door aan te geven welke extra ruimten je nodig hebt, kantoorruimte huren amsterdam arena, kan dit aan het totale aan m 2 aan kantoorruimte worden toegevoegd!

Kantoorruimte huren aan Amsterdam Boulevard in Amsterdam (Zuid-Oost)

Er zijn verschillende soorten kantoren beschikbaar in Amsterdam Zuidoost. Ontvang je vaak klanten of wil je je werknemers ontzorgen door secreatirele diensten door receptionisten te laten doen? Amsterdam Amstelveenseweg Kantoor.

Plan eens een leuk bedrijfsuitje naar de Arena of neem die ene klant eens mee naar de Ziggo Dome om aan je relatie te kantoorruimte huren amsterdam arena. De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Er heerst een ondernemingsklimaat dat niet te vergelijken is met de rest van het land.