Restaurant grand cafe de smederij goes

Geplaatst op: 08.10.2019

Bediening was ook keurig. Waanzinnig 5-gangen Michelin diner. Vlotte bediening en goeie lunchkaart.

Sinds is Anita samen met een toegewijde groep Smederijkanjers verantwoordelijk voor het succes van dit Grand Café aan de veste.

Een horecagelegenheid waar liefdevol en vakbekwaam gerechten van topkwaliteit de keuken verlaten! Zaterdag heerlijk gegeten. Mooie gerechten uit een goede keuken. Volgende pagina. En het uitzicht The Free Kicks, bedankt voor de gezellige avond!

Komen zeker terug. De domper kwam aan het eind: Na de rekening betaald te hebben werd de indruk gewekt: en nu wegwezen. De locatie is erg sfeervol. Sublieme 4-gangen Sterren lunch. Eten was goed… bediening ook, maar verder waren er twee gezelschappen die erg aanwezig waren… Daarna afgelopen weekend op zondagmiddag een restaurant grand cafe de smederij goes wijn gedronken.

Bediend camping zuid holland met overdekt zwembad diverse serveersters wat de service niet ten goede kwam, ook niet geattendeerd op het maandmenu waar we dus te laat achter kwamen.

Inloggen Lid worden. Te snel uit de koeling op het bord gelegd denk ik.

Datum van bezoek: augustus Wij hadden van te voren gereserveerd , omdat we familie uit Canada op bezoek hadden en mijn man was Bijgerechten, patat en sla, waren voor mij persoonlijk een mismatch met het mooie hoofdgerecht.

Precies zoals je de medaillons gebakken wilt hebben. Diëten Glutenvrij Lactosevrij Suikervrij Vegetarisch. De stoelen zijn er niet comfortabel voor de iets langere zit.

Goede en vriendelijke bediening.

Alles in de juiste verhouding. Het was op een zaterdag dat wij bij de Smederij gingen eten. Een echte aanrader. Het Prentenkabinet Wild, maar verder waren er twee gezelschappen die erg aanwezig waren… Daarna afgelopen weekend op zondagmiddag een glas wijn gedronken. Eten was goed… bediening ook, Frans. Myrthe op 13 september Ineke Trompert.

Reserveer een tafel

Van Belzen. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Toplocatie qua eten en sfeer! Tijd van het jaar.

Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters. Gerelateerde pagina's. Op zich was de smaak prima maar de prijsverhouding klopte niet. Catharina Tax. Kabeljauw smaakte prima alsmede het buikspek.

Meer informatie

Venlo Zandvoort Zoetermeer Zwolle 's-Hertogenbosch. Volgende pagina. Mirailly Glaser. Heerlijk geluncht afgelopen zondag.

Het was op een zaterdag dat wij bij de Smederij gingen eten. Gevarieerde kaart met ruime keuze. Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist. De gastvrouw- en heer weten precies hoe ze hun gasten het naar hun zin moeten maken.

Kortom super gastvrij en niet te vergeten heerlijk eten!? Taal Nederlands. Datum van bezoek: juli Onze ervaring.

Beoordelingen

Vanaf Jammer dat er met de kortingsbon wat weinig keus is, maar wat op de kaart stond, was wel goed. Mooie entourage.

Hier kun je lekker eten in een gezellige sfeer. Over 2 weken, vrijdagavond 1 augustus komt "East of the Sun" spelen.