Van nederlands naar spaans woordenboek

Geplaatst op: 02.09.2019

Vosters Prisma woordenboek Spaans-Nederlands 15, Het is een woordenboek en wordt zeer intensief gebruikt en het gaat toch een groot aantal jaren.

Achterin staan formats van brieven welke erg handig zijn. In het woordenboek staan alle benodigde woorden met vervoegingen.

AstridHagemeijer Rijnmond 24 februari De bladspiegel is overzichtelijk: de trefwoorden in blauw, de diverse synoniemen zijn goed gemarkeerd. Visser-Boezaardt Prisma woordenboek Nederlands-Italiaans 15,

Overzichtelijk Praktisch toepasbaar Volledig. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Heeft aan u deze vertaling geholpen.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Pieterse-van Baars Prisma woordenboek Engels-Nederlands 9.

Momenteel bevat het systeem zo n Bekijk en vergelijk alle verkopers.

  • Gisa Muniz Prisma Taaltraining - Spaans voor zelfstudie 35, In winkelwagen.
  • Als u een nieuwe vertaling weet, wees dan zo vriendelijk om deze toe te voegen.

Samenvatting

Franbe 17 oktober Ik raad dit product aan. Glosbe is een gezamenlijk project en een ieder kan vertalingen toevoegen en verwijderen.

Niet twijfelen, altijd kiezen voor een Prisma woordenboek, succes verzekerd! Anderen bekeken ook. Prisma woordenboeken, de beste keus voor de middelbare school, van brugklas tot en met eindexamen. Overzichtelijk Praktisch toepasbaar Heldere boodschap. Snelle levering en geen gezeur, betaling achteraf wel zo veilig.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Boek omdraaien. Andere verkopers 4. Helder: nieuwe, ruime typografie en handige zoekhulpjes. Bindwijze: Paperback. Help ons bij het ontwikkelen van Glosbe woordenboeken en zie hoe uw kennis mensen over de hele wereld helpt.

Echt een geweldig woordenboek, waar je alles goed kan vinden en duidelijk aangegeven. Snelle levering en geen gezeur, betaling achteraf wel zo veilig. Alle bindwijzen en edities 2. Voor eenvoudig alledaags gebruik is het een handzaam woordenboek, dat ook op scholen in het voortgezet onderwijs geschikt is.

Deze herdruk is weer licht geactualiseerd. Geschreven bij Prisma pocketwoordenboek Nederlands-Spaans In het woordenboek staan alle benodigde woorden met vervoegingen. Heel erg overzichtelijk en makkelijk te zoeken woorden.

Taal onthouden. Overzichtelijk Praktisch toepasbaar Heldere boodschap.

Ook in de database

Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, Geschreven bij Prisma pocketwoordenboek Nederlands-Spaans Niet twijfelen, altijd kiezen voor een Prisma woordenboek, succes verzekerd!

Heeft aan u deze vertaling geholpen? Dankzij deze, door het toevoegen van een nieuwe vertaling, zijn tientallen nieuwe vertalingen gemaakt! Deze herdruk is weer licht geactualiseerd.

Van nederlands naar spaans woordenboek een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.

Vosters Prisma woordenboek Spaans-Nederlands 15, Nederlands Spaans woordenboek online Welkom op het woordenboek Nederlands - Spaans, van nederlands naar spaans woordenboek. Geschreven bij Prisma pocketwoordenboek Nederlands-Spaans Het is een woordenboek en wordt zeer intensief gebruikt en het gaat toch een groot aantal jaren.

AstridHagemeijer Rijnmond 24 februari Geschreven bij Prisma pocketwoordenboek Nederlands-Spaans je kan makkelijk woorden opzoeken in het woorden boek en het is een handzaam woordenboek. Ga naar onze home pagina ik hou van holland spel kies een woordenboek uit de beschikbare talen.

Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen? Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.

Recensie(s)

Geschreven bij Pocket woordenboeken Prisma woordenboek Nederlands-Spaans Heel erg overzichtelijk en makkelijk te zoeken woorden. Compleet Praktisch. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiƫren en voor uzelf gebruiken. Geschreven bij Prisma pocketwoordenboek Nederlands-Spaans Alleen maar positief!

Toon meer Toon minder. Nederlands Spaans? Bekijk en vergelijk alle verkopers? Geschreven bij Prisma pocketwoordenboek Nederlands-Spaans Snelle levering en geen gezeur, betaling achteraf wel zo veilig.