Video overzetten op dvd friesland

Geplaatst op: 09.10.2019

Zou het iedereen aanraden om oude bandjes bij studio Hoogeveen te laten digitaliseren!! Het is zonder twijfel van hoge kwaliteit wat ik ontvangen heb aan gekopieerd materiaal van Video naar DVD!

Een aanrader!

Het adres gekregen via mijn schoonzus. Op mijn mail werd snel gereageerd en de kosten vielen ook heel erg mee! Dit is tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. De kosten vinden wij redelijk voor het overzetten en we hadden geen lange wachttijden, alles was binnen een week gereed.

Het wordt perfect afgeleverd. Een mooi menu en een hoes met daar op aangegeven wat op de DVD staat. De kwaliteit viel erg mee.

Eigenlijk wilden we die wel op dvd hebben maar dat kostte zoveel geld fotoshoot kinderfeestje zuid holland we het maar weer op de lange baan schoven. Een echte aanrader…, video overzetten op dvd friesland. De website van S-H kwam vertrouwd over en de prijzen waren in vergelijking met andere aanbieders heel acceptabel.

En alle DVD hoesjes keurig voorzien van datums. Na 40 jaar op zolder te hebben gelegen.

Ik ben zeer tevreden over het overzetten van de tapes op DVD. Het resultaat is prima en bovendien tegen een zeer redelijk tarief. Ga dan naar onze andere website.

Enkele klanten van ons

We hebben maar liefst 20 banden ingeleverd. Voor mij reden om meer videobanden op DVD te laten zetten bij jullie. De kosten vielen erg mee. Via Google kwam ik studio-Hoogeveen tegen en omdat het in de buurt van mijn woonplaats is, kon ik videobanden en films brengen en na een dag weer ophalen.

En zo snel klaar! Ik wil anderen daarom beslist aanraden om niet zo lang als ik te wachten met het laten digitaliseren van de kostbare herinneringen.

Netjes alles op een harde schijf gezet, goede kwaliteit. Allemaal verschillende filmsystemen en video banden. De snelheid waarmee u e.

Verzenden kan je ook doen Kan je niet langskomen bij ons. Kunnen we straks leuk herinneringen ophalen tijdens de lange winteravonden. De kwaliteit is prima.

Wat is Social Deal

Heb enkele banden naar u gestuurd, niet wetende wat er op stond. Wat mij betreft een aanrader. Het resultaat van de super 8 films daterend uit en ouder zijn keurig op dvd gezet met een menu. Het bestellen, de verzorging en de afhandeling zijn zeer professioneel.

Hierdoor heb ik een super leuk nieuw restaurant ontdekt. Netjes alles op een harde schijf gezet, maar de offerte van Eef gaf nu snel de doorslag.

Het resultaat video overzetten op dvd friesland de films is prima en overzichtelijk ingedeeld. Ik had een verkeerde band aangeleverd.

De prijs bij diverse bedrijven heeft mij steeds tegengehouden, goede kwaliteit.

Laat uw familie-videofilms overzetten naar DVD

Via Google op zoek naar iemand die dat kon. Prachtige kwaliteit! Binnenkort ook maar eens onze super 8 films uitzoeken.

Ik ben tevreden over de kwaliteit prijsverhouding. Kom in de winkel en zie hoe en wat wij doen. Wat een rijkdom om ze opnieuw te kunnen bekijken. Kleuren video overzetten op dvd friesland niet achteruitgegaan. Het omzetten van video naar dvd, die hen of de collectie eigen maakt.

Geen idee wat er op stond. De dozen zijn voorzien van duidelijke teksten?

Prijzenlijst digitaliseren oude tapes

Na 2 weken even gebeld, hoever het met het overzetten was. Na een goed telefonische contact hebben we een afspraak gemaakt en is e. Superblij mee, zo leuk om beweegbeelden te zien van mn dochter nog zo klein.

Aan te bevelen dus…………….

Snelle en absoluut betrouwbare en uitstekende service. We waren bang omdat de banden al zo oud waren dat ze nog meer aangetast waren. Ik had een aantal bandjes video 8 die omgezet moesten worden naar dvd formaat.