Wat kost een waterpomptang

Geplaatst op: 13.10.2019

GAMMA kabelschoenmontageset. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. De aangeboden fabrieksgarantie doet hier niets aan af. Goede toegang tot het werkstuk door slanke bouwvorm in de kop- en scharniergedeelte? Ook deze tang werkt met een hefboomprincipe. GAMMA kabelschoenmontageset. De Skandia pijptang, ook wel moordenaar genoemd heeft een Zweeds model en wordt onder andere gebruikt bij het aanleggen of… Meer.

Verkoop door Shopcore. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf, wat kost een waterpomptang. Flexwerk Flexibele arbeidsmarkt en arbeidsbemiddeling. Slip-joint gripping pliers mmGrootte van bek: Brder Mannesmann M Werkplaats Waterpomptangenset 3-delig. Niet geschikt voor bouten en moeren Soms wordt een waterpomptang ook gebruikt om moeren en bouten vast te draaien of vast te houden zodat men met een sleutel de moer van de bout af kan draaien.

  • Over het algemeen gebruikt men een waterpomptang om een ronde aansluiting mee te omvatten en aan te draaien. Verkoop door Lemato.
  • Met een buigtang kun je eenvoudig metaaldraad of metalen buizen buigen.

Ons assortiment

De bek van de waterpomptang bevat scherpe tanden die hun sporen na laten in metaal. Zo is het bij ons altijd sale. Daardoor kun je materialen van uiteenlopende diktes vastpakken en verschillende maten bouten en moeren los- en vastdraaien. De kosten van levering proberen wij zoveel mogelijk te beperken. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Like ons op Facebook!

  • Rothenberger 4.
  • Kinzo 1. Als je regelmatig klust, dan is het verstandig om goed handgereedschap te kopen.

Een klassieker in elke gereedschapskist: de waterpomptang. Rood Knipex waterpomptang - mm - Alligator - kop gepolijst - 88 01 Meer capaciteit en comfort in vergelijking met traditionele… Meer.

Stanley Fatmax blikschaar smalle bekken en rechtsnijdend mm. Kraftwerk automatische-waterpomptang mm .

Verschillende soorten tangen

Aantal stuks per verpakking. Verder kijken? Met welke levertijd kan ik rekening houden?

KS Verlichting. Traploos instelbare regelaar snel en nauwkeurig met binnen bijv. Steelwood Steelwood Waterpomptang met Doorgestoken Scharnier - mm. Productinformatie en specificaties. Kwaliteit 1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren. Ik help u graag.

Zweedse waterpomptang of sokkentang?

Cookies op onze website. Wat is een sleutel of een moersleutel voor soort gereedschap? Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij.

Knipex cobra quickset waterpomptang lengte mm. Meer merken! Heeft u vragen of advies nodig. Vastgrijpen 57 Knippen 40 Losdraaien 17 Buigen 14 Doorknippen van draad 8 Betonvlechten 5 Strippen van installatiedraad 3 Gaten maken in riem 2 Bevestigen 1 Kabelschoentjes aanbrengen 1 Ringen aanbrengen 1 Uittrekken van nagels 1 Verbinden met blindklinknagels 1 toon meer toon minder. Work-it 1.

Zo is het bij ons altijd sale? Restaurants in de markthallen rotterdam flitser waterpomptang 9, wat kost een waterpomptang.

Top Tools Waterpomptang 250mm

Lengte is mm. De Skandia pijptang, ook wel moordenaar genoemd heeft een Zweeds model en wordt onder andere gebruikt bij het aanleggen of… Meer.

Gedore waterpomptang mm. Daarom is ook hier weer van toepassing: het juiste gereedschap gebruiken voor de klus.

Nijptangen gebruik je vooral om spijkers uit te trekken, maar zijn ook geschikt om draad bij elkaar te draaien en door te knippen! Yato 1. Waterpomptang bekopening 32mm Verpakt per 1 stuk Meer informatie.