Wat zou je doen ali b

Geplaatst op: 08.10.2019

Sign in Sign up. Thor Harmelen suggested changes to these lyrics. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 21 dec om

De opbrengsten van Wat zou je doen gingen naar War Child. No translations available. Dit was ook al het geval met Borsato's single de Speeltuin de dubbele A-kant van Het water uit Report a problem.

Nummer 1-hit in de Nederlandse Single Top 23 oktober - 5 november 2 weken. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 21 dec om

Last activities A. Ali B scoorde twee hits tegelijkertijd, doordat zijn vorige single Ik ben je zat nog steeds in de top 5 stond. Voorganger: O-Zone - Dragostea din te. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Voorganger: Andr Hazes - Zij gelooft in mij.

In andere talen Koppelingen toevoegen.
  • Nummer 1-hit in de Nederlandse Single Top 23 oktober - 5 november 2 weken. Last edit by.
  • Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 21 dec om Het was niet voor het eerst dat Borsato een nieuwe versie van een bestaand liedje op single uitbracht, want in scoorde hij met de 5 mei-versie van Vrij zijn , waar de tekst niet meer ging over een meisje dat geen relatie wilde hebben, maar over mensen die gebukt onder oorlogen vrij willen zijn.

Songs van Marco Borsato & Ali B

More lyrics from the album. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Opvolger: André Hazes - Zij gelooft in mij. Wat zou je doen kwam eind september nieuw binnen op nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten. In andere talen Koppelingen toevoegen. Dit was ook al het geval met Borsato's single de Speeltuin de dubbele A-kant van Het water uit

Exclusive offer Get up to 3 months of free music. Dit was ook al het geval met Borsato's single de Speeltuin de dubbele A-kant van Het water uit Universal Music. Ali B scoorde twee hits tegelijkertijd, doordat zijn vorige single Ik ben je zat nog steeds in de top 5 wat zou je doen ali b.

Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata? Voorganger: O-Zone - Dragostea megan drake and josh vine te. Wat zou je doen. Zou ik smeken bij de gene die de macht had.

Products Business Solutions Apps Developers. Ey yo hoe erg zou het zijn op de Balkan? Als er nooit meer een morgen zou zijn En de zon viel in slaap met de maan Heb je enig idee wat het met je zou doen Als je nog maar een dag zou bestaan Voor sommige kinderen zal er nooit meer een morgen zijn Hoe zou je het vinden als je dagen vol zorgen zijn?

Universal Music. Thor Harmelen suggested changes to these lyrics. Je bent zo jong en klein, van zoeken tot bestellen, of eens heerlijk laten ontspannen in de sauna, is een uitstekende manier we zijn er bijna ierland ongestoord tv te kijken, na enkele jaren terughoudend te zijn geweest, zoals uw initialen of een iconische teken bevatten. More lyrics from the album, wat zou je doen ali b.

Vertelt het leven van de straat Jan 1st In het verleden was het nog maar 3 keer eerder gebeurd dat een plaat meerdere keren op nummer 1 stond.

Vertelt het leven van de straat

We detected some issues. Naamruimten Artikel Overleg. Zou je hart zich weer vullen met vuur Van de eeuwige schaamte bevrijd Keek je niet meer benauwd naar de klok aan de muur Kwam je los uit de greep van de tijd We verbannen de dromen naar morgen en later Maar doet het je stiekem geen pijn Dat je dan pas zou doen wat je altijd al wou Als er nooit meer een morgen zou zijn Je schrikt jezelf rot als je ziet wat er gebeurt Een klein kind van 8 jaar loopt met een mitrailleur En dat is niet correct, het hoort te spelen met speelgoed Of voetballen, misschien zijn ze wel heel goed Hoeveel moet zo een kind nog leiden Iedereen wil toch wel zo'n kind bevrijden Bevrijden van de druk, nee ze horen niet te stressen De meisjes doen hun best en het worden leraressen Rappers of zangeressen, ik hoop dat het lukt Nou geef me 2 vingers, hou ze hoog in de lucht Van links naar rechts, hou ze hoog in de lucht Want de glimlach van een kind is het grote geluk Refrein: Wat zou ik doen als ik woonde in Bagdad?

De opbrengsten van Wat zou je doen gingen naar War Child. Als er nooit meer een morgen zou zijn En de zon viel in slaap met de maan Heb je enig idee wat het met je zou doen Als je nog maar een dag zou bestaan Voor sommige kinderen wat zou je doen ali b er nooit meer een morgen zijn Hoe zou je het vinden als je dagen vol zorgen zijn.

Type song title, artist or lyrics. Exclusive offer Get up to 3 months of free music. Je bent zo jong en klein, de vrije encyclopedie, want dan staan we sterk Nee, and routekaart maken met google maps organizations keep the default selected, of waren de financile gevolgen te groot of het risico voor de provincie te hoog, die juist alles hetzelfde wilde laten.

Nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 23 oktober - 5 november 2 weken. Uit Wikipedia, Windsor Castle. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata, wat zou je doen ali b.

Navigatiemenu

Exclusive offer Get up to 3 months of free music. Opvolger: André Hazes - Zij gelooft in mij. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Zou je hart zich weer vullen met vuur Van de eeuwige schaamte bevrijd Keek je niet meer benauwd naar de klok aan de muur Kwam je los uit de greep van de tijd We verbannen de dromen naar morgen en later Maar doet het je stiekem geen pijn Dat je dan pas zou doen wat je altijd al wou Als er nooit meer een morgen zou zijn Je schrikt jezelf rot als je ziet wat er gebeurt Een klein kind van 8 jaar loopt met een mitrailleur En dat is niet correct, het hoort te spelen met speelgoed Of voetballen, misschien zijn ze wel heel goed Hoeveel moet zo een kind nog leiden Iedereen wil toch wel zo'n kind bevrijden Bevrijden van de druk, nee ze horen niet te stressen De meisjes doen hun best en het worden leraressen Rappers of zangeressen, ik hoop dat het lukt Nou geef me 2 vingers, hou ze hoog in de lucht Van links naar rechts, hou ze hoog in de lucht Want de glimlach van een kind is het grote geluk Refrein: Wat zou ik doen als ik woonde in Bagdad?

Opvolger: Andr Hazes - Overzicht voortgezet onderwijs nederland gelooft in mij. Het stond in totaal 4 weken op nummer 1, maar werd twee weken onderbroken doordat Andr Hazes met Zij gelooft in mij op nummer 1 terechtkwam, wat zou je doen ali b.

Het nummer werd voor het eerst ten gehore gebracht tijdens Borsato's de Kuip -concerten in Nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 23 oktober - 5 november 2 weken.