James corden paul mccartney carpool karaoke cbs

Geplaatst op: 22.09.2019

Daarmee is het niet de populairste aflevering van Carpool Karaoke; Adèle werd vaker bekeken maar staat ook al weer twee jaar online. Je browser is verouderd. Go to the top.

Laat los om te beginnen met uploaden. Hierom heeft Rotterdam de Songfestival-strijd gewonnen. Meer nieuws. De reacties op de uitzending waren hartverwarmend. Stefan Keerssemeeckers. Ajax verkoopt Cassierra op slotdag transfermarkt aan Belenenses. Volgens de zender is er ontzettend veel materiaal opgenomen voor de aflevering van Carpool Karaoke, en bleven veel leuke fragmenten achter in de montageruimte.

Als verrassing gaf McCartney aan het einde een optreden in de kroeg waar hij vroeger ook zong. Het duo zong Beatles-classics, wat zender CBS deed besluiten nog een extra uur uit te zenden van het gedraaide materiaal.

Social links Facebook Instagram Twitter Youtube. Wie leuk spel met vrienden Expeditie Robinson winnen. De video met McCartney kreeg via Facebook en YouTube ruim miljoen views, en verraste fans met een exclusief optreden! Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Article News.

Kans op armoede het grootst voor kinderen en negentigplussers. Architect Binnenhof-renovatie moet vertrekken en krijgt miljoenen mee. Je browser is verouderd.
  • Geraldine Kemper heeft 'retro-idee' voor tv-programma.
  • Als verrassing gaf McCartney aan het einde een optreden in de kroeg waar hij vroeger ook zong. De video met McCartney kreeg via Facebook en YouTube ruim miljoen views, wat zender CBS deed besluiten nog een extra uur uit te zenden van het gedraaide materiaal.

NUjij-reacties

Terug naar Penny Lane! Gerucht: 'André Hazes en Nikkie Plessen zoenend gespot'. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Ruzie in het kasteel!

Dinsdag 03 september Het laatste nieuws het eerst op NU. De reacties op de uitzending waren hartverwarmend. Daarom werken bepaalde elementen van NU.

  • De aflevering wordt op 20 augustus uitgezonden in Amerika.
  • Britt Dekker niet naar Dubai vanwege Playboy naaktfoto. Grootste containerschip ter wereld aangekomen in Rotterdam.

Series Celeb nieuws Muziek Documentaire. Go to the top. Netflix vs. De uitzending beviel z goed dat hij een vervolg krijgt. Ruzie in het kasteel! Wie gaat Expeditie Robinson winnen.

PvdA wil basisbeurs terug, Kamermeerderheid voor afschaffen leenstelsel.

Social links

Regering-Johnson verliest meerderheid door overloper in Brits parlement. Daarin zijn beelden te zien die nog niet eerder zijn uitgezonden. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Meer nieuws.

PvdA wil basisbeurs terug, Kamermeerderheid voor afschaffen leenstelsel. Ajax verkoopt Cassierra op slotdag transfermarkt aan Belenenses. De uitzending beviel z goed dat hij een vervolg krijgt. Geraldine Kemper heeft 'retro-idee' voor tv-programma.

Jumanji-ster Kevin Hart zwaargewond na auto-ongeluk. Als verrassing gaf McCartney aan het einde een optreden in de kroeg waar hij vroeger ook zong.

Net binnen

Stand-up Jandino Asporaat tijdens voetbalgala was 'mogelijk iets te hard. Gerucht: 'André Hazes en Nikkie Plessen zoenend gespot'. Corden en McCartney bezoeken in het fragment het oude huis van de zanger, wisselen anecdotes uit en gooien er de ene na de andere Beatles-hit uit.

Dorian eist minstens vijf levens op Bahama's, VS zet zich schrap voor orkaan. Dit kost een slaapplek in Rotterdam tijdens het Songfestival.

Laat los om te beginnen met uploaden. Download knutselen in de herfstvakantie app. Wilt u een uitzondering maken voor NU. Daarin zijn beelden te zien die nog niet eerder zijn uitgezonden. Netflix verwijdert Star Trek-films, Backstage en nog 22 titels.

Dinsdag 03 september Het laatste nieuws het eerst op NU. Meer net binnen.

Ach en Wee

Dinsdag 03 september Go to the top. De uitzending beviel zó goed dat hij een vervolg krijgt! Waarschijnlijk is de speciale aflevering de dag erna op Youtube en Facebook te checken.

Go to the top. Stand-up Jandino Asporaat tijdens voetbalgala was 'mogelijk iets te hard. Volg het nieuws van NU.