Max en de toverstenen

Geplaatst op: 04.10.2019

Julia Donaldson De Gruffalo 14, Muizen — stenen — eiland — zee — stenen zoeken — mooie stenen. Het boek is erg leuk om voor te lezen.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het nodigt uit om in gesprek te gaan. Margriet van Laar heeft prachtige houten muizen laten maken door haar man die daar talent voor heeft!

Geniaal bedacht en ontroerend. Wel een aardig verhaal, geen hoogvlieger. Ook is het verhaal leuk.

Vond je dit een nuttige review! In de bouwhoek werden prachtige eilanden gemaakt waar Max en zijn familie konden wonen. Josina Intrabartolo Draakje Vurig op school 12, max en de toverstenen, De boodschap is een beetje hetzelfde als in de mooiste vis van de zee. Reviews Schrijf een review. Muisjes op stenen rotseiland en mooie toverstenen.

Margriet van Laar heeft dit idee bedacht.

Het is eerder een boekje voor de derde kleuterklas maar kan zeker ook gebruikt worden in het tweede kleuter!
  • Laat het voor je inpakken en bezorgen Dag en nacht klantenservice. Ook in de klas van Margriet van Laar woonden muizen die prachtige stenen hadden gevonden.
  • Mijn kleuters van de derde kleuterklas leefden volledig mee met de belevenissen van Max - ook Balthazar, de oude wijze muis kreeg hun onverdeelde aandacht!

Nieuwsbrief

Ook is het verhaal leuk. Boek omdraaien. Uitgever: de Vier Windstreken. Login to your account Gebruikersnaam of e-mailadres Wachtwoord Onthoud mij. Het boek is erg leuk om voor te lezen. Sneek 15 november

  • Boeken over muizen:. Stenen tellen, hoeveelheden schatten.
  • Ik wil de maan 9, Lees de eerste pagina's.

Auteur: Marcus Pfister. Bekijk de hele lijst. Hoe deze vondst het leven de rotsmuizen op het eiland verandert, kan de lezer in het tweede deel van het boek zelf bepalen! Vaak samen gekocht.

Verwacht over 7 weken Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Zo kunnen de kinderen fantastisch spelen. Prachtige tekeningen maken dit boek leuk om naar te kijken, max en de toverstenen. De kinderen mochten op die muizen evenveel blokjes kaas gele blokjes neerleggen.

Specificaties

Username: Your Email:. Een liedjesboek over poezen en muizen :. Dus het is een leuk verhaal het voegt iets toe en het is een mooi boek. Goede kwaliteit duurzaam.

Vond je dit een nuttige review. Door die tweedeling al is het 'goede' verhaal wel erg zoetsappig en maakt het 'slechte' erg rigoureus korte metten en de thematiek natuur, milieu, max en de toverstenen, guests may experience some noise of light disturbances. Muizen - stenen - eiland - zee - stenen zoeken - mooie stenen. Verkoop door bol.

Ik vind het leuk dat een verhaal een opvoedkundige boodschap heeft.

Samenvatting

Hardegarijp 21 augustus Leuk boek, waarin het kind zelf kan kiezen voor een goede of slechte afloop! Login to your account Gebruikersnaam of e-mailadres Wachtwoord Onthoud mij. De mooiste vis van de zee gaf ik 5 sterren, dit boek krijgt er eentje minder, omdat ik toch meer werd geraakt door de plaatjes van de mooiste vis en dit verhaal van max in grote lijnen op hetzelfde neer kwam, daardoor iets minder origineel. The Waar is de Taart?

Gratis verzending vanaf 20 euro 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren Kies zelf het bezorgmoment Cadeautje. Dit boek spreekt mij net als het boek de mooiste vis van de zee erg aan!

Ik wil de maan 9, Ook is het verhaal leuk. Wat moet er aan de orde komen, max en de toverstenen. Josina Intrabartolo Draakje Vurig op school 12, Muisjes op stenen rotseiland en mooie toverstenen.

Categorieën

Als extra opdracht kun je deze reeks laten natekenen. Wel een aardig verhaal, geen hoogvlieger. De volgende opdrachten zijn gemaakt door kinderen uit de klas van Margriet van Laar:.

Nancieke Bierbeek 5 december Ik raad dit product aan! Het boek heeft als uitgangspunt om de kinderen te leren niet alles voor jezelf te willen maar de belangrijke dingen te willen delen Er zijn veel soorten verschillende stenen. Ik vind het leuk dat een verhaal een opvoedkundige boodschap heeft, max en de toverstenen.