Gratis parkeren dichtbij centrum maastricht

Geplaatst op: 08.10.2019

Feiten en weetjes. Gratis parkeren onmogelijk?

Moet je dan ook voor die 2 uur betalen of hoeft dat niet? Daar kun je gratis parkeren. Wil je meedoen? Halfweg de Meerssenerweg, ongeveer ter hoogte van de Mosa, houdt het randgebied op. Je kiest zelf de parkeerplaats die past bij je bezoek. Er is een klein winkelcentrum in Heugem, de Beente.

Ik kan de naam van dat winkelcentrum of de straat plein niet meer vinden. Maar pas op met parkeren in de parkeergarage onder het Vrijthof, waar je liefst 3,53 euro per uur betaalt. In deze woonbuurt kun je gratis parkeren en is het iets meer dan een kwartier lopen naar het centraal station, gratis parkeren dichtbij centrum maastricht.

Tijdens koopavonden tot In principe geldt: hoe dichter bij het centrum, hoe meer je betaalt?

Parkeren Maastricht Maastricht heeft ruim 7. Ik kan de naam van dat winkelcentrum of de straat plein niet meer vinden. Dit geldt voor de algemene invalidenparkeerplaatsen en betaalde parkeerplaatsen op straat.
  • Dan kun je in aanmerking komen voor een parkeervergunning. Deze gebieden zijn ingedeeld in de A-zone centrum A1 en A2 en de B-zone gebieden buiten de singels.
  • Parkeergarages aan de rand van het centrum Sphinx-terrein, Plein , De Griend en De Colonel zijn met een uurtarief van 2,22 euro dan weer betrekkelijk goedkoop.

Hier betaal je slechts 6 euro Stadspark, Noorderbrug of 9 euro Cabergerweg, Bonnefanten per dag. Let wel, we treffen hier wel eens glas aan op straat, wat duidt op een ingetikt autoraam.

Parkeergarages Behalve op straat kun je natuurlijk ook parkeren in een van de vele Q-Park parkeergarages die Maastricht telt. Beste Astrid, bedankt voor je reactie! Wij waren er eens vlak bij een klein winkelcentrum, toen konden we daar gratis staan, maar ik weet niet meer of dat in het weekend of door de week was. Gebruikers van een gehandicaptenkaart hoeven niet te betalen om te parkeren in Maastricht. Dit geldt voor de algemene invalidenparkeerplaatsen en betaalde parkeerplaatsen op straat.

Tarieven Van hieruit is het ongeveer 7 minuten lopen naar het centraal station gratis parkeren dichtbij centrum maastricht Wyck! Tijdens koopavonden tot Of heb je vragen. Ga naar het overzicht. In een groot gedeelte van Maastricht geldt betaald parkeren of parkeren voor vergunninghouders.

Via de Capucijnenstraat is het niet ver lopen naar het Vrijthof en de rest van het stadshart! Gemeente Maastricht en Q-park proberen de technische storing zo snel als mogelijk te verhelpen. Daaronder valt bijvoorbeeld ook de Heerderweg, waar Adrem Maastricht is gevestigd.

Verder zijn voor de basisschool OBS de Spiegel gratis parkeerplekken. Tarieven Van hieruit is het ongeveer 7 minuten lopen naar het centraal station in Wyck. Parkeergarages aan de rand van het centrum Sphinx-terrein, Plein , De Griend en De Colonel zijn met een uurtarief van 2,22 euro dan weer betrekkelijk goedkoop. Voor een gezond woon-, werk- en leefklimaat in Zuid-Limburg.

Frits Pieper. Daar betaal je 1,89 euro per uur of 13 euro voor een hele dag. Let op: deze vrijstelling geldt niet voor vergunninghoudersplaatsen en in de parkeergarages. Maar pas op met parkeren in de parkeergarage onder het Vrijthof, waar je liefst 3,53 euro per uur betaalt.

Feiten en weetjes.

P+R (parkeren en reizen)

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Halfweg de Meerssenerweg, ongeveer ter hoogte van de Mosa, houdt het randgebied op. Daar betaal je 1,89 euro per uur of 13 euro voor een hele dag.

Verder zijn voor de basisschool OBS de Spiegel gratis parkeerplekken. Im Norden war gratis parkeren dichtbij centrum maastricht mal in einem Gewerbegebiet Fort Willemweg. Hier kun je voor 13 euro je auto ook de hele dag kwijt. Niet al te ver, toch. Parkeren in Maastricht. Of heb je vragen.

Ook via de Slimme Kaart op de website van Maastricht Bereikbaar is de actuele situatie van vrije parkeerplaatsen niet te bekijken.

Park en Walk in Maastricht

Een blauwe balk op de stoeprand geeft een parkeerzone van max. Parkeren Maastricht Maastricht heeft ruim 7. In het centrum van Maastricht en de randgebieden van het centrum geldt overal betaald parkeren.

Want nog duurder dan betaald parkeren, is foutparkeren. Verder zijn voor de basisschool OBS de Spiegel gratis parkeerplekken. Bij de parkeergarages in hartje stad betaal je ongeveer evenveel als voor straatparkeren, of met 2,72 ietsjes meer.