Kaartje kopen tram antwerpen

Geplaatst op: 12.10.2019

Op die manier heb je altijd een routekaart op zak. Etienne Laruelle Met dank voor het antwoord.

Uitstappen halte Kasteelplein. We gaan morgen 3 dagen naar Antwerpen en willen graag een 3-daagse pas kopen. Per april  is deze lijn verlengd van Wim Saerensplein tot Wijnegem Fortveldstraat, en doet daarmee ook het Wijnegem Shopping Center aan.

Je m-ticket is één uur geldig. Koop je ticket van De Lijn via de nieuwe app Wie met De Lijn reist, kan voortaan zijn rit ook betalen via een smartphone app.

Met een Lijnkaart kunt u meerdere ritten maken. Wat is vandaag het laatste uur dat er kaartje kopen tram antwerpen tram vertrekt vanuit antwerpen naar linkeroever?

Maar er zijn ook nachtbussen. Op de site van De Lijn kun je de dienstregeling van alle bus- en tramlijnen vinden. De kaartjes kun je kopen bij informatiepunten, verkoopautomaten, daarom adviseren wij u de bundels via MijnKPN te kopen?

Op 1 september  is het Antwerpse tramnet ingrijpend gewijzigd. Deze kost 15 euro in de voorverkoop. U vindt alle antwoorden over het biljet opent in nieuw venster op de website van De Lijn.
  • Een sms-ticket kost 2,25 euro. Zie de dienstregeling van tram 3 op de website van De Lijn.
  • Honden die niet op de schoot kunnen worden gehouden zijn eveneens gratis toegelaten als ze aan de leiband worden gehouden en, als ze een gevaar voor de andere reizigers zouden kunnen opleveren, een muilband dragen. De tram rijdt gedeeltelijk ondergronds en wordt ook wel de premetro genoemd.

Wij verblijven binnenkort in hotel holiday inn op de Italielei. Welke lijn en moeten wij nemen? De Lijn verzorgt het openbaar vervoer in Antwerpen. Veelgestelde vragen over het m-ticket, de m-card10 en m-daypass Hoe koop ik een m-ticket, een m-card10 of een m-daypass?

Hoe gebruiken?

  • Op de website van De Lijn vindt u alle informatie over betalen met de gsm opent in nieuw venster.
  • Trams 2 3 5 6 en 12 stoppen allemaal bij in of onder het Sportpaleis.

Laatste bus terug vertrekt om uur vanaf de Rooseveltplaats. Kaartje kopen tram antwerpen Als je maar een enkele keer de tram of bus neemt, dan koop je een biljet. Moeten wij per persoon een kaartje voor de tram kopen of is er 1 kaart te koop waar we per persoon kunnen afstempelen.

Zonder legitimatie geven verhuurders geen fiets mee. Deze laatste optie is het snelste.

Sms-ticket & sms-dagpas

Trams rijden tot middernacht. Welke bus of tram kunnen we dan het best nemen om naar lotto arena? Tram 3, 5, 9 of 15 naar de Groenplaats; ga daar bovengronds en neem tram 4 richting Hoboken voor 2 haltes.

U kunt dagpassen of meerdagenpassen online kopen via de eShop van bpost.

Sms-ticket De sms-tickets zijn geldig op alle bussen en trams van De Lijn, uitgezonderd op de Limburgse snellijnen. Hallo wij gaan morgen naar antwerpen en verblijven in het Holday inn hotel aan de Italielei 2A. Vertrekkaartje kopen tram antwerpen, aankomst uur.

U mag tijdens dat uur onbeperkt overstappen. Afstappen halte Expo.

Ticket kopen met gsm

U kunt zo goed als alle bussen richting de Rooseveltplaats nemen. Welke tram zou ik moeten nemen om van het centraal station naar hotel Ramada Plaza te komen? Deze parkeergelegenheid is een stuk goedkoper dan andere parkeergarages in de stad.

  • Wandel naar halte Richard of Sint-Gummarus en neem daar tram
  • Meer details.
  • De gemeente betaalt in die gevallen een deel van de kostprijs aan De Lijn.
  • Bus vertrekt vanaf de Rooseveltplaats en stopt niet bij het station.

Vanuit Nederland is Metropolis de beste optie! De rit duurt 24 minuten. Wat moet ik doen als de beschikbare tijd van mijn sms-ticket is verlopen. Veelgestelde vragen over het sms-ticket en de sms-dagpas Mag ik een sms-ticket kaartje kopen tram antwerpen -dagpas kopen als ik al op de bus of tram zit. M-ticket Wie een smartphone heeft, zodoende zijn alle belangrijke bezienswaardigheden goed bereikbaar!

In beide gevallen is het dan nog 10 minuten lopen. Tot hoelaat rijden de trams vanaf Sportpaleis?

Plaats een reactie

De intercity vanaf Roosendaal brengt u binnen een half uur naar het centraal station in Antwerpen. Het is ook te lopen, u loopt de De Keyserlei af. Tram De tram is een snelle manier om u door het stadcentrum te verplaatsen. U vindt alle informatie over de dag- en meerdagenpassen op de website van De Lijn.

Moeten wij per persoon een kaartje voor de tram kopen of is er 1 kaart te koop waar we per persoon kunnen afstempelen. Na 60 minuten mag u uw rit uitrijden, maar overstappen kan dan niet meer, kaartje kopen tram antwerpen. Hoe werkt het.