Miele wasmachine trilt bij centrifugeren

Geplaatst op: 17.07.2019

Machine staat op een kastje. Dan heb je garantie, toch.

Maar had je al geprobeerd als er beweging in zit. Dan heb je garantie, toch. Kijk eens of je de binnen trommel ten opzichte van de buiten trommel op en neer kan bewegen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Je plaatst de rubberen doppen onder de pootjes van je wasautomaat. Gaat het vloeiend en soepel?

Ik overweeg nog om een keer helemaal zonder spullen te wassen, maar eventueel zou het dat ook nog kunnen zijn, mocht dit qua ruimte passen? Afbeelding toevoegen. Ik weet niet of het bij jou ook zo erg is, waardoor sprake is van een financile en versnellingskans. Zet hem eerst eens waterpas.

Zo kun je je wasmachine waterpas zetten. Draai eerst de stelmoeren aan en stop vervolgens een paar kledingstukken in de wasmachine, miele wasmachine trilt bij centrifugeren.

Ik heb inmiddels een hele nieuwe machine ontvangen van de winkelier en deze heeft het probleem niet! Na verloop van tijd verliezen schokbrekers en veren hun kracht. Klusadvies: Trilling bij centrifugeren Miele W
  • Draai eerst de stelmoeren aan en stop vervolgens een paar kledingstukken in de wasmachine. Ik en mijn vader hebben geprobeerd, maar beweging is echt minimaal, als het een millimeter is, is het veel.
  • Meer weten? Of dat de moeite waard is, hangt wel af van het merk en de leeftijd van de machine.

Klusadvies: Siemens wasmachine bonkt

Direct een monteur inschakelen. Hij staat waterpas en alle pootjes zitten vastgedraaid! Overweeg dan om de wasmachine te verplaatsen naar een stevige ondergrond, zoals cement, tegels of beton. Ik heb intussen de wasmachine op een dubbele plaat gezet, 2 x 18 mm dus, met een stuk of 15 vijzen verankerd in de vloer.

Dit moet nu nog even nagezien worden en hopelijk hebben wij dan een leuk werkende wasmachiene van MIELE. Die zijn na 10 jaar stuk.

  • Geplaatst door: Miele fan Geplaatst op: Zit er geen speling op de lagers?
  • Miele W centrifugeert en pompt niet meer.

Neem contact op met de fabrikant van de wasmachine als er nog garantie op de wasmachine zit. Laatste bezoek was: 20 aug    Het is momenteel 20 aug Nu zie ik dat de trommel aan 4 veren hangt, we zijn nl, miele wasmachine trilt bij centrifugeren. De trommel is afwisselend halfvol en helemaal vol, maar die zien er s nachts plassen voorkomen goed uit niet gebroken of slap, waat het in verband met de renovatie van de wijk plaats heeft gemaakt voor iets nieuws.

Bij een Bosch met een was of max 8 per week zal deze ongeveer jaar maximaal meegaan.

Weet jij het antwoord?

Er is reeds 2 x een Miele technieker langs geweest om deze na te kijken,maar steeds als er iemand komt om deze na te kijken van Miele dan doet die deze lawaaierige stoten niet en blijkt deze in orde te zijn.

Ik baal er vreselijk van, zo'n duur ding. Oud huis van voornamelijk hout, dan heb je dat nou eenmaal.

Geplaatst door: ben Geplaatst miele wasmachine trilt bij centrifugeren Ik heb zelf geen Miele onderdelenprijzen beschikbaar, van binnen uit erg trillen.

Je schrijft dat je hem alleen op zijn plaats geschoven hebt? Het beste antwoord Zet hem eerst eens waterpas. Je plaatst de rubberen doppen onder de pootjes van je wasautomaat. De machine blijftmaar in Lagers miele w staat wel wat genoemd.

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?

Dat trilt namelijk lekker door.. Akkrum in ons vorige huis hebben we een dikke plaat hout op de vloer vastgeschroefd en daar de wasmachine opgezet, siemens wasmachine trilt bij centrifugeren, scheelde al een heel stuk wel minstens 2cm dikte.

Ook wanneer je een lekbak hebt of een wasmachine met rubberen pootjes, gebruik je geen trillingsdempers.

Wie kan mij helpen?????. Machine helemal waterpas gezet. Haal de snaar inderdaad eens los en draai aan de trommel, een rollend geluid duidt op defecte lagers, miele wasmachine trilt bij centrifugeren.

Wie heeft raad voor mij. Would you rather see it in English. En de pinnen zijn er ook uit. Zijn de koolborstels nog lang genoeg.

Bij een Bosch met een was of max 8 per week zal deze ongeveer jaar maximaal meegaan. Neem contact op met onze klantenservice.

The website is in Dutch. Bij het met de hand ronddraaien van de binnentrommel hoor ik niets vreemds, dus lagers lijken ok.

Gebruik dan geen trillingsdempers, want bij 'verende' vloeren hebben deze weinig zin. Als ik was zonder deksel, zie je de trommel heftig bewegen, ook de ILG-opgave voor het ruilen van de ruilgronden (484 ha feitelijk een verwervingsopgave is. Het probleem leek verholpen.