Vanaf hoe oud mag je scooter rijden

Geplaatst op: 20.08.2019

Je mag beginnen met je scooter theorie-examen als je 15,5 jaar oud bent. Met een autorijbewijs mag je dus ook gewoon scooter rijden. Onze gegevens Scootertheorieoefenen.

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor je browser. Bij veel rijscholen wordt er een totaalpakket aangeboden waarin je een aantal lessen hebt en vervolgens kunt afrijden. Daarna mag je beginnen met praktijklessen. Taal Helmonline NL.

Leeftijd scooter rijbewijs Wanneer je 15,5 jaar oud bent mag je jouw theorie examen proberen te halen.

Tijd voor een scooter. Dit doe je bij de gemeente in jouw woonplaats. Wanneer je je praktijkexamen af wilt leggen, is het belangrijk dat je aan een aantal dingen meeneemt naar het examen!

Daar komen de kosten voor de rijlessen nog boven op. In onderstaande tabel vind je overzichtelijk de minimale en maximale leeftijd om het theorie of het praktijkexamen te halen.

Dit zijn de stappen voor het halen van jouw rijbewijs! Zorg er ook altijd voor dat je een helm op hebt tijdens het scooterrijden: Bekijk eens onze Shark helmen en profiteer van gratis verzending! De minimale leeftijd om te beginnen aan een scooterrijbewijs is 15,5 jaar.
  • Dit is het geval wanneer je al een motorrijbewijs, of een autorijbewijs heeft. Wanneer je niet al deze spullen mee hebt, kun je geen examen afleggen:.
  • Onze prijs Normale prijs  79,95 Vanaf  59,

Gratis scooter theorie-examen?

Je mag beginnen met je scooter theorie-examen als je 15,5 jaar oud bent. Bij veel rijscholen wordt er een totaalpakket aangeboden waarin je een aantal lessen hebt en vervolgens kunt afrijden.

Klik en bestel. Wanneer je zowel je praktijk-, als je theorie examen voldoende afgerond hebt, heb je jouw rijbewijs AM. Haal zo snel mogelijk je theorie-examen!

Wel is het dan van belang om het rijbewijs dat je hebt, mag je vanaf je 16e rijles nemen en opgaan voor het scooter praktijkexamen. Als je bijvoorbeeld 20 november jarig bent, bij je te hebben. By Super User. Begin met een gratis scooter examen. Wel mag je pas een scooter rijden als je 16 jaar oud bent. Als je daar dan vervolgens voor slaagt, begin dan op 20 september.

Rijlessen voor bromfietsrijbewijs volgen en examen aanvragen

Je wilt natuurlijk weten: Hoe oud moet ik dan zijn voor dat scooter rijbewijs? Daarna moet je nog het praktijk examen afleggen. Theorie leren Theorie examen afleggen Rijschool zoeken Rijlessen volgen Praktijk examen afleggen Je bent geslaagd!

Dan hoef je dit rijbewijs niet meer apart te halen. Als je daar dan vervolgens voor slaagt, mag je vanaf je 16e rijles nemen en opgaan voor het scooter praktijkexamen.

Dit geldt voor het theoriedeel. Leeftijd scooter rijbewijs Wanneer je 15,5 jaar oud bent mag je jouw theorie examen proberen te halen. Dit zal ook gebeuren tijdens het rijden door middel van een oortje.

Vanaf welke leeftijd kan ik in Nederland met een elektrische scooter rijden?

Onze prijs Normale prijs  89,95 Vanaf  64, Ga direct aan de slag met stap 1! Wil je weten wat je moet doen om je praktijk te halen, hoe je de theorie kan leren of hoe je kan oefenen voor je scooterrijbewijs? Wanneer je jouw scooterrijbewijs wilt halen, moet je eerst jouw theorie examen halen.

Certificaat ophalen. Heb je al een ander rijbewijs zoals een auto rijbewijs. Bij het praktijkdeel is het de bedoeling dat je echt scooter gaat rijden. Het komt er dus op neer dat iemand met de leeftijd van 15,5 vanaf hoe oud mag je scooter rijden mag beginnen met het theorie-examen voor een scooterrijbewijs en vervolgens op je 16 e aan het praktijkexamen kan deelnemen.

Dit is voor n kans. Daar komen de kosten voor de rijlessen nog boven op. Gratis scooter theorie-examen.

In 6 stappen jouw rijbewijs

Je hoeft dan dus niet ook nog eens extra het rijbewijs AM te halen. Het komt er dus op neer dat iemand met de leeftijd van 15,5 jaar mag beginnen met het theorie-examen voor een scooterrijbewijs en vervolgens op je 16 e aan het praktijkexamen kan deelnemen. Er zit een verschil tussen de minimale leeftijd als je het scooter theorie-examen wilt halen of dat je het scooter praktijkexamen wilt maken.

Je wordt gekoppeld aan een examinator die jou gaat vertellen wat je allemaal gaat doen. Wil jij graag op je scooter naar school, naar werk en naar vrienden. Theorie leren Theorie examen afleggen Rijschool zoeken Rijlessen volgen Praktijk examen afleggen Je bent geslaagd.

Soort voertuig Minimum leeftijd rijles Minimum leeftijd theorie-examen Minimum leeftijd praktijk-examen Scooter 16 16 16 Brommer bromfiets .