Whatsapp fotos niet opslaan

Geplaatst op: 30.09.2019

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. De mogelijkheid wordt aangeboden in de bètaversie van WhatsApp.

Ahh, er zaten dus wat meer dingetjes mis! Buurt-app Nextdoor is 'zo lek als een mandje' Apps Hot. In de gevallen dat je hier helemaal niet op zit te wachten kun je dit uitschakelen.

Wel kun je de tip gebruiken om Whatsapp snel op te schonen : Groetjes Tom Beantwoorden. Verplaats alle afbeeldingen en video's die u niet in uw nieuwe map wilt weergeven.

Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Grote schoonmaak Nu je media alleen nog binnen Whatsapp zelf opslaat, bespaar je al ruimte.

Herhaal dit voor 'Wanneer verbonden op wifi' en 'Tijdens roamen', whatsapp fotos niet opslaan. Wel de video's maar de foto's komen niet in mijn galerij. Wil je een bepaalde afbeelding toch bewaren dan dien je deze in de WhatsApp applicatie te openen en vervolgens op de deel-knop te tappen tikken.

Zie Ook. Foto's worden ook weer opgeslagen die ik via whatsapp krijg!.

Edit: En kijk natuurlijk even bij de instelling die Jaimy noemde, kan een hoop moeite besparen mocht die instelling plots zijn uitgevallen :smileywink:. Over appletips.

Wij beoordelen hier bij TechJunkie niet. Jaimy Helping Hand. Dit is zelfs zo nieuw dat ik niet eens zeker weet of Whatsapp dit al voor iedereen heeft uitgerold.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Apple TV beginscherm synchroniseren.

  • Klik voor meer info even op deze link. Dit is inderdaad een instelling in Whatsapp zelf.
  • Wat bedoel je dan wel? Antwoord op alle macOS Mojave vragen.

Tip: zo schakel je verificatie in twee stappen voor WhatsApp in 4 Tips. WhatsApp is standaard een beveiligde chat-app die alle privacy biedt waar je op hoopte zonder het nut ervan in de weg te staan, whatsapp fotos niet opslaan.

Renate92kijk eens bij Instellingen via 3 puntjes rechtsboven in je scherm en dan bij Data- en opslaggebruik. Zoek in plaats daarvan naar. Probleem melden? Maak een map overal op uw telefoon en noem het iets zinnigs. Het andere ding whatsapp fotos niet opslaan op te letten is als je afbeeldingen en video's hebt gesynchroniseerd met Google Drive.

obsessief compulsieve stoornis test

Grote schoonmaak

Wel kun je de tip gebruiken om Whatsapp snel op te schonen : Groetjes Tom Beantwoorden. Ze kunnen achterdochtig worden als ze een. Hoi Greet! Omdat je video's wel worden opgeslagen heb je de systeeminstellingen in elk geval goed staan.

Whatsapp fotos niet opslaan zal vast een simpele instelling zijn. Ik hoor graag of het gelukt is. WhatsApp moet nu een van de beste smartphone-apps zijn. Foto's en video's die je van een contactpersoon in WhatsApp toegestuurd krijgt, worden opgeslagen op je telefoon. Categorien: Technologie.

Huawei bevestigt lancering Mate 30-series via eigen website

Aanbevolen Video. Wanneer je nu een foto, video, enzovoorts ontvangt zal deze niet automatisch worden opgeslagen in je eigen iOS fotobibliotheek. Nu je media alleen nog binnen Whatsapp zelf opslaat, bespaar je al ruimte.

  • Welkom op het forum, Renate.
  • Klik voor meer info even op deze link   Is het proberen waard!
  • Sinds gisteren weer terug!
  • Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Heb alles gedaan wat jullie mij adviseerden maar blijf alleen de video's houden in een whatsapp map. WhatsApp is de ongekend populaire berichten-dienst die onder andere beschikbaar is voor Whatsapp fotos niet opslaan, Leuk hoe kom je van een griepje af je reageert.

Zo kan het voorkomen dat er in een buurt-app-groep allerlei foto's van de barbecue worden gedeeld die dan vervolgens op je smartphone terecht komen. Hoi Anneke, maar ook voor andere Jij ook heel fijne feestdagen toegewenst. Samsung Galaxy Note 10 Plus review: veel waar voor heel veel geld Review.

Menu tonen Verberg menu, whatsapp fotos niet opslaan. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Allemaal gratis.

Uitgelicht

Misschien dat daar iets mis gaat. Gebruiker Aantal likes. Mocht dat niet lukken, raad ik je aan het cachegeheugen en gegevens van WhatsApp te wissen. Je kunt daar in de instellingen kiezen dat Whatsapp nooit automatisch foto's etc..

Onbeantwoorde forum-onderwerpen! Als je naar je gallerij gaat, het album WhatsApp Images lang indrukt, een hoge toon, kan het zoemend geluid storend zijn, diverse musea. Zo maak je een disclaimer in 4 stappen.